- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
ama sonuçta kimliğinde bekar yazıyorSevdiceğim varda evli değilim ama sonuç itibariyle başım bağlı kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sonuçta kimliğinde bekar yazıyorSevdiceğim varda evli değilim ama sonuç itibariyle başım bağlı kuzum
Selammmm hoşgeldin
yanağından öpemmiiikızlar kızlar gelem miii :82::82::82:
yanağından öpemmiii
gel gel kuzummmm
dur bismillah daha yeni başladıay bu hafta bir an önce geçse yaaa
dur bismillah daha yeni başladı
himmm himmm ozaman başkaama sevdiğime kavuşucam inşallah
himmm himmm ozaman başka
bazen evet bazen hayır paff bugün baya bi yoğunum yaa:126:evett of zaman geçmiyor
bazen evet bazen hayır paff bugün baya bi yoğunum yaa:126:
dersimde var pafffbende öyleee
Hoşgeldin gel tabi canımmm evet bende açtım baktım bekarlar topiği yok bende açayım dedimanaaaam topik bizim damlanınmış ya la yeni gördüm iyi mi
geleyim mi
Hoşgeldin gel tabi canımmm evet bende açtım baktım bekarlar topiği yok bende açayım dedim
sağol canımmmayyy iyi ettin maşallah bareallah hayırlı olsun
anlat çabuk ne var ne yok
sağol canımmm
hımmm aynı bebem bende aynı tas aynı hamam İngizlizce öğretmeniliğine hedef ettimm bakalım :126:
sen anlat ne var ne yok nişan falannn :132:
tam anlat çıkıyorum diyip gitme durraileler tanıştı bakalım ne olur canım ben şimdi çıkıyorum
bugun benim salak günüm tek anladıgım heyecanlı gerginsin
iyiyim bebem sen nasılsınn
Aminnnn nicommm çok sağolasınn Darısı başına mı desem ne desem :) yaptı mı senin ki askerliğini?:44:
nasıl olmuş neyli kurabiyeciklerrEstağfurullah canım
Bende iyiyim hayatımda ilk defa kurabiye yaptım onu yiyiyorum
Yok ya okuyor daha tecilli o da ama hiç istemiyor yapmak napcam bilmiyorum bu konuda sıkıntıdayım :26: