- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
son hafta son gün iki ayağını bi pabuca sokma bu hafta sonu al evet2-3 hafta sonra ama bu haftasonu aldım aldım yoksa vakit yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son hafta son gün iki ayağını bi pabuca sokma bu hafta sonu al evet2-3 hafta sonra ama bu haftasonu aldım aldım yoksa vakit yok
son hafta son gün iki ayağını bi pabuca sokma bu hafta sonu al evet
nezamanzaten vakit yok sınavlar var falan
nezaman
3 hafta sonu full dolusun yaniii:18:bi dahaki haftasonu sınavlarrr :18::18:
3 hafta sonu full dolusun yaniii:18:
evet canım ama açık lisede okuyorum hedefim İngilizce öğretmenliği İnşAllah
205mi? fazlaymış sanki biraz
bu daha çok hoşuma gitti sen normalde nasıl giyinirsin spor-klasik :44:
hoşgeldinnnkızlar ben geldim tekrar dan
Kolay gelsin kuzumaynen öyle :18::18::18:
Kesinlikle muhasebede güzelde sıkıcı yainşallah canım İnsanın sevdiği işi yapması çok önemli Benimde şimdiki aklım olsa muhasebe okumazdım asla
hoşgeldinnn
Kolay gelsin kuzum
Kesinlikle muhasebede güzelde sıkıcı ya
bide çok sorumluluk isteyen ve fırçayı yiyen oluyozaynen canımm devamlı masabaşı kamburum çıkcak die korkuyom hee gözlerimde bozulabilir kısa zamanda
bide çok sorumluluk isteyen ve fırçayı yiyen oluyoz
neden seçmedin canımmEvet kuzum malesef Hayalim güzellik uzmanlığıydı ama napalım işte
neden seçmedin canımm
bende heves ettim başladım ama sıkıcı yaa pek fazla severek yaptığım iş değilkuzum lisdeyken mesleğe göndermek istemedi ailem Düz lise okudum o zaman da sistem değişti abim ablam muhasebeci onlarında desteğğiyle verdiler gazı uçtum bende
bende heves ettim başladım ama sıkıcı yaa pek fazla severek yaptığım iş değil
istediğin mesleği tekrar seçemezmisin canmm
sınav derken iş derken hayat derken zaman geçiyorcanım güzellik merkezlerinde kursiyer sınıfları açılıyor oralara kayıt olup sertifikalar alabiliyorsun . Ama biliyosun boş zaman lazım bütün vaktini ona ayırcak sonrasında da uzun bir yol bekliyor işe alışma tecrübeli olma güven kazanma yıllarımı dökmem lazım
Ama tabi olmıcak bişey değil .. Bakalım hayırlısı şimdi hobi olarak makyaj yapıyorum arkadaşlarıma saç baş için hep bana gelirler böyle idare ediyorum işte
hoşgeldinnn
Kolay gelsin kuzum
Kesinlikle muhasebede güzelde sıkıcı ya
sağol tatlım görüşürüz
eğlenceli çerezlik kitap diyebilirim
Günaydın eylülümmm Hayırlı Cumalar
naparsın beaaa