- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
ortası olmuyor zaten
Malesef yok.. Şansta yok..
Bir önceki de aşırı gelenekseldi onla da olmuyor :26::26:
Yok arkadaş ya bana göre biri yok
..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortası olmuyor zaten
Malesef yok.. Şansta yok..
Bir önceki de aşırı gelenekseldi onla da olmuyor :26::26:
Yok arkadaş ya bana göre biri yok
..
istediğin gibi çıkmazki karşına zaten
aileden gelen ozmanMalesef.. Zaten rahat biri rock metal falan dinleyen bi tip.. ne bileyim ya ileride sorumluluk alabileceğine dair endişelerim var. Abisi de aynı o da 30a gelmiş askerlik yapmamış
aileden gelen ozman
ya okadar rahatda iyi değil bence bu ne
tabiki haklısın bukadar rahatlık bi yere batar sonrası bencee aşırı yanii ne fazla rahat nede fazla takanAynen öyle vallahi ne bileyim. Tamam rahat olması beni sıkmaması iyi bişey güvenmesi ama her konuda böyle olunca sinir bozucu oluyor
tabiki haklısın bukadar rahatlık bi yere batar sonrası bencee aşırı yanii ne fazla rahat nede fazla takan
kafanı karıştırır hatta takılırda yanii evlilikde sorumluluk gerektiren bi konuKafamı karıştırıyor bu davranışı :26::26::26:
İdare ediyoruz işte canım ne olsun
Kızz sarı cadımmm ne ilgilenmemesi aaaa aşk olsun işteydim pat diye çıktım şimdi çok şükür evdeyimMakine bizi hiç takmıyor
makinemmm
işi vardır belkii
Selam bekarlar bende nişanlı bi bekarım
Gelüm müüüü topiğe
Merhabaaaa
Merhabaaaa
21 yaşındayım canım ingilizce öğretmenliği istiyorum onun içinde hazırlık yapmaya başladım bakalım İnşAllah başaracağım
başta aklımda bilgisayar mühendisliği vardı ama sonra ingilizce öğretmenlik baktım evet tam benlikde
skt miz derken :44:
İnşAllah hayırlısı canımmm
bende işte oda yok tam bekarım yanii
film izliyordum sonra kitap okudum hala hastayım bu arada ve bugünde işe geldim artık :2::2:
Geçmiş olsun canım üstüste içtiğin içinde olabilir belki şimdi nasılsın iyimisin :/
Kızz sarı cadımmm ne ilgilenmemesi aaaa aşk olsun işteydim pat diye çıktım şimdi çok şükür evdeyim
ahh ahh damlam senden başka kimse anlamıyor beniiii
meraba televole
Merhabaa
banane banane.d
oooo merhaba eylülcük bakıyom keyifler gıcır
Nasılsın Biz tanışmadık sanırım seninlle
Kızzz sarıııı papatyaaa banane neymiş git tetris oynaa
Kızzz sarıııı papatyaaa banane neymiş git tetris oynaa
Ben bomberman seviyorum
yooo
offf olduğum yerde başım dönüyoo
bomberman resmi koy avatarına canımı çektiriyon tetris çikolatayı görüncee:86:
bilmiyorm sabahtan beri dönüyo tansyonum düştü sanırım :2::2::2:bomberman resmi koy avatarına canımı çektiriyon tetris çikolatayı görüncee:86:
aaaa noldu kiii canımm :18:
Banane :90::90::90::90::111::111: Bombermanın telefon oyunu yok olsa indircem