Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammmmmmselamlar
merhabaa elbette hoşgeldin canımMerhabalarr Bana en uygun sohbet topiği bu geldi, yer var mı acaba
Günaydınnn nassınngünaydınnnnnn
Selammmmmm
merhabaa elbette hoşgeldin canım
Günaydınnn nassınn
iyiym bende çalışıyorum bir yandanda nette takılıyorummiyiyimm senn nassınnnnn
Selammmmmm
merhabaa elbette hoşgeldin canım
Günaydınnn nassınn
keyifler şükür iyi oruç bu sene biraz zorluyor ama iyiHoşbuldum Nasılsınız, keyifler nasıl?
okyanuusssMrb kizlar uzun bi aradan sonra ben geldim
Damlacim nasilsin canim ozledim sizinle konusmayi napiyorsun ne var ne yok?
keyifler şükür iyi oruç bu sene biraz zorluyor ama iyi
siz nasılsınız
okyanuusss
iyiym canım sen nasılsın nerlerdesn
işe devam sınav sonuçları süper 27 kredi aldım şuan toplam 98 kredim var geriye 94 kredi kaldı ağustos ayında bir tane daha sınavım varBende iyiyim cnm :) uzun zamandir kk ya ugramiyordum napiyorsun ise devam herhalde sinav sonucu ne oldu?
işe devam sınav sonuçları süper 27 kredi aldım şuan toplam 98 kredim var geriye 94 kredi kaldı ağustos ayında bir tane daha sınavım var
senden naber nevar ne yok kuzum
çalışan kişiye evde durmak zor geliyor bazen yaKpss sinavina girdim bende daha sonuclar aciklanmadi onun haricinde is aramaya devam canim ya sinav bitti nasil olsa is arama olayini sıklastiricam artik cok bunaldim evde
Golden al onlar sakin oluyormuş
çalışan kişiye evde durmak zor geliyor bazen ya
umarım bulursun kuzum
peki diğer konu noldu canım:44:
alman çoban köpeği kurt köpekayy çok şeker oluyorlar onlar zatii mayanın cinsi ne peki canım?
hımmm yine sen bilirsin canım ama tekrar güvenebilirmisinkiAyni yerinde duruyor senden baskasini istyemiyorum diyor bende biriyle gorusmek istemiyorum diyorum :/ ne olur bilmiyorum tam anlamiyla uzaklasamiyorum ondan
hımmm yine sen bilirsin canım ama tekrar güvenebilirmisinki
alman çoban köpeği kurt köpek
yavruları helee
al aloyhhhh tatlı şeyy yaaa off köpek alasım geldiiii
canım bu senin hayatın iyice tart olurmu olmazmı içine siniyormu vereceğin karar tekrar güvenebilirmisinSorun orda zaten cnm guvenemedigim bi taraf var
Ama her firsatta beni cok sevdigini soyluyor benim icin her seyi yapacagini soyluyor bilmiyorum ya tam anlamiyla guvenemiyorum ama
Hem gitmek istiyorum hem kalmak ortada kaldim ama bu ara bi mesefe koydum
al al
ama çok zor söyleyeyimm benimki beni yoruyorr yanına gittiğim vakit yanından ayrılmamıda istemiyor gözden kaybolduğum vakit bağırıyorr
canım bu senin hayatın iyice tart olurmu olmazmı içine siniyormu vereceğin karar tekrar güvenebilirmisin
elbette ilk başta kendi hayatın kendi mutluluğun olmalıBende surekli onu dusunuyorum zaten cnm ask ucgun sonra biterse onunla yasaya bilirmiyim acaba o yasar o sevdigi insanla evlenmis olacak ama o mutlu olsun diye kendi hayatimi feda edemem sonucta o yuzden enine boyuna dusunuyorum bu esnada da onu tanimis oluyorum cikmiyoruz ama