- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
malum zamanlardanım yarın tutmaya başlayacağımiyiyim ben de biraz karnım acıktı
oruç tutuyo musun :)
sen tutuyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malum zamanlardanım yarın tutmaya başlayacağımiyiyim ben de biraz karnım acıktı
oruç tutuyo musun :)
Evet ama ben de tamamını tutamıycam sanırım 1-2 haftaya gelir benim zamanım damalum zamanlardanım yarın tutmaya başlayacağım
sen tutuyormusun
ben tekrara olcamEvet ama ben de tamamını tutamıycam sanırım 1-2 haftaya gelir benim zamanım da
oo seninki biraz erken oluyor galiba benim 22-23 gün sürüyor yineben tekrara olcam
bayrama 1 hafta kala
evet 19 ile 23 arası benimki düzensiz birazcıkoo seninki biraz erken oluyor galiba benim 22-23 gün sürüyor yine
Kaç yaşındasın ki canımevet 19 ile 23 arası benimki düzensiz birazcık
21 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın evli-bekar tanıtırmsn kendinniiKaç yaşındasın ki canım
24 yaşındayım Aylin ismim. Bilgisayar programcılığı bitirdim işsiz işsiz oturuyorum21 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın evli-bekar tanıtırmsn kendinnii
21 yaşındayım çalışıyorum muhasebe ama okuyorumda açık lise hedefim İngilizce öğretmenliği24 yaşındayım Aylin ismim. Bilgisayar programcılığı bitirdim işsiz işsiz oturuyorum
Bekarım
sen?
iyi yapıyosun oku güzel bölüm hem İngilizce zevklidir21 yaşındayım çalışıyorum muhasebe ama okuyorumda açık lise hedefim İngilizce öğretmenliği
bekarımmm
kızlar toplaşın çıkma teklifi aldım ben
sana arkadaşlık teklif edeceğim
sonra sevgilim olmanı senden hoşlandığımı
ve hep seni düşündüğümü
düşündüysende aferim,
düşünmediysen de düşün derim :)
ne dersin sevgilim olurmusun ?
böyle yazmış nasıl bir cevap versem yaaa
evet severim yeni bilgileri işleri falaniyi yapıyosun oku güzel bölüm hem İngilizce zevklidir
Ayrıca bekarlık sultanlıktır
ve hep seni düşündüğümü
düşündüysende aferim,
evet severim yeni bilgileri işleri falan
bir yere kadar sultanlık ama
Hemen evet deme naz yap biraz bencekalbim pır pır tabiii hoşlanıyorum ondan ama nasıl kabul edeyim ne diyeyim bana kalsa evetttttttttttttttt diye koşacağım ama
Biraz garip bir teklif olmuş ama sevimli
Uzun zamandır konuştuğun biri ise değerlendir bence ama yeni yeni tanışıyorsan zaman geçir derim :)
Evet sultanlık bir yerden sonra evde kalınmışlığa doğru gidiyor
Ama en doğru zamanda sonlandırmak lazım sultanlığı, en doğru kişiyle
çok uzun olmadı ama hoşlanıyorum bende ne yazsam acaba
ve hep seni düşündüğümü
düşündüysende aferim,
Biraz garip bir teklif olmuş ama sevimli
Uzun zamandır konuştuğun biri ise değerlendir bence ama yeni yeni tanışıyorsan zaman geçir derim :)
Evet sultanlık bir yerden sonra evde kalınmışlığa doğru gidiyor
Ama en doğru zamanda sonlandırmak lazım sultanlığı, en doğru kişiyle
benim aklıma şuan evet cevabı geliyor EVET!! dekalbim pır pır tabiii hoşlanıyorum ondan ama nasıl kabul edeyim ne diyeyim bana kalsa evetttttttttttttttt diye koşacağım ama
Acele etmemek lazım bu işlerde, hayırlıysa bir gün karşına çıkıyor zatenkesinlikle sonlandıracaksan doğru kişi ile seni mutlu edecek biriyle sonlandırılmalı bekarlığı:123:
Ahhh acaba nasip olcakmı bizede o doğru kişiler