- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
ygs için yaEvet canım orada çok var
Benim gibi sözel birine matematik deme !
benimde matematik 0 o yüzden bunu aldım
patron yok ama müşteri gelen giden oluyr olmyrpatrona yaklanmadan kestiri ver şekerleme yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ygs için yaEvet canım orada çok var
patron yok ama müşteri gelen giden oluyr olmyrpatrona yaklanmadan kestiri ver şekerleme yap
O anlayış onda zaten var doğru diyorsun canım artık hangisi olursa gözüyle bakıyor sevgi yok ki hiç.İyi yapmışsın canım.
Evet canım orada çok var
ygs için ya
benimde matematik 0 o yüzden bunu aldım
patron yok ama müşteri gelen giden oluyr olmyr
dizi gibi oldu zaten bi sonraki bölümde ne olacak acaba diye bekliyorum
susasım gelmiyor artık pişkin pişkin sevdin ve kaybettin hepsi bu yazmış bana bir gün önce
İnanmıyorum ya resmen yüzsüz bir tip şu dediği lafa bak.
Canım bana kalırsa dediklerinle için rahatladı ise hiç uğraşma boşver sen onunla uğraştıkça çünkü yüz bulacak kendince saçma düşüncelere bürünecek belki de.
haklısın aslında ama sinirlenince insanın gözü görmüyor ama benimde aklıma gelmedi değil ben bişey söyliycem o bişey söyleyecek uzyacak falan silerim yüksek ihtimmalle bazılarını zaten daha görmedi heralde görse bişeyler söylerdi diye düşünüyorum
Aynen canım uzar gider zaten şimdiye kadar yıprandın üzüldün fazlasıyla daha fazla onun seni yıpratmasına izin verme.
haklısın canım burda sizlerle konuşunca sinirim çabuk geçti neyseki
Önemli olan rahatlaman zaten canım.
Canım ben ders çalışmaya gidiyorum artık yine konuşur dertleşiriz tamam
evet canımmm erkek arkadaşımın 10 tane ablası vaarrr maşallah diyim dee
de valla cnm maşallahhh
hepsinin cadıı olduğunu düşünüyorum da bir ara nasıl baş ederim acaba aahahahhaha
tanıştımı cadı tiplilermi :26:
yok 4 tanesiyle görüştüm ama oda tam konuşmadık ayak üstü öyle karşılaşmıştık biriylede telefonda konuşmuştum cadı gibi değiller sadece bir tanesini beğnmedim çookk havalı bir tip yinede içlerine girmeden bilemez insan
doğru cnm içlerine girmeden bilemezsin ama yinede insanın gözünü korkutur ayol havalı tipleri bende peksevmem ama içi iyidir inş.
faceden takip ediyorum bazen ancaa gösterişş ancaa millete laff sokmaa yarışında
hadi yaa zor bi tip desene inş.sana kötü davranmaz böyle üstten bakışlar falan atmaz
sanmam ama kanım ısınmadı zaten fazla görüşmem onla