- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
evet canım atlattım canım bu seferki uykusuzluğm yüzündendi yaiştesin herhalde cnm nasıl sınav yorgunluğunu atlattınmı :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım atlattım canım bu seferki uykusuzluğm yüzündendi yaiştesin herhalde cnm nasıl sınav yorgunluğunu atlattınmı :26:
evet canım atlattım canım bu seferki uykusuzluğm yüzündendi ya
atlatmana sevindim cnm
şimdi ne gördüm biliyormusun mail hesabımı açtım ne var ne yok bakayım diye bwnim twitter dökümüm oraya geliyor bi de ne göreyim o bana takip isteği göndermiş dün ve geri çekmiş galiba şuanda istek yok çünkü gözlerime inanamadım
süperişşş nassınn
sevmeyi bilmeyen biri için bu laf normal
sevgilisnden ayrılıp senin tekrar onu kabul edeceğinimi düşünyr bu nasl düşünce
niyeti ne bunun ya
iyilikkkk çalışym iş güç ders avatarım nasıleyüyüüüm beybüüüm sen
denge olsa zatn yapmazdıayy canım şoktayım şuanda dünyanın lafını söyle bide üstüne istek gönder isteği gönderip çekmişmi ne yapmış ben görmedim çümkü gece 1:30 gibi göndermiş yoksa görürdüm her dakika twitterdayım çünkü
iyilikkkk çalışym iş güç ders avatarım nasıl
denge olsa zatn yapmazdı
bakalım dha nelr yapck
iyilikkkk çalışym iş güç ders avatarım nasıl
denge olsa zatn yapmazdı
bakalım dha nelr yapck
güzel olur bencehahaha dizi gibi oldu valla bir sonraki bölümde bizi neler bekliyor
damla ya ben buna bi laf sokmazsam rahatlamıycam varmı şöyle aklına gelen okkalı bi söz
mesela: yanlışlıkla sevip giden yanlışlıkla takip edip vazgeçebilir şaşmamak lazım - nasıl :26:
dimi yaaa şekerler şekerrrrçok tatlııııııııııııııııııııııı
Hoşgeldinnnnnkızlaarrrrrr benn yinee geldimmmmmm
güzel olur bence
Kadınlar duyduklarına aşık olur,
Erkeklerse gördüklerine.
O yüzden kadınlar makyaj yapar,
Erkekler ise yalan söyler.
bu nasıl :26:
dimi yaaa şekerler şekerrrr
sakin ol canım boşverbuda olabilir içimdeki siniri kusmak istiyorum ya ağzıma geleni söylemek istiyorum başka varmı:26:
sakin ol canım boşver
başka aklıma gelmiyor tatlımm
hoşbuldummm canımmm
naptınız
ooooo bu süper iştee tam onu anlatmışşBirine seviyorum derken, bi başkasına gözlerin ve kalbin bakıyorsa sen sevginin ne olduğunu anlamamışsın demektir.
bu nasıl ama
çalışym canım aynı bugn hava kapalı içim sıkılıyorhoşbuldummm canımmm
naptınız
huzur hoşgeldin
ooooo bu süper iştee tam onu anlatmışş
çalışym canım aynı bugn hava kapalı içim sıkılıyor
tam olarak yaz havası gelmedi yaza girdikhoşbuldummm geç kaldım bugün buraya fırsat buldumm attım kendimi hemenn
hımmm ben bugünn iyiyim yaa dün berbat bir gündüü ama bugün enerjimm yerindee sanırım kahvaltı yaptım ondan