- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlarr
Mutlu-Mutsuz,Dertlerimizi-Sevinçlerimizi paylaşacağımız..Sevgilisi olanlar-olmayanlar nüfus cüzdanında bekar yazan tüm kızlar
Hoşgeldiniizzz :118::119::124::108::82::80:
Bütün bekar kızlarımızı beklerim
Hoşgeldinn aylülümmmmooo sende mi topik açtınnn hangisine yazacağız yaaa
nedne bekarlar evliler gelemiyor mu
hayırlı olsun conem
ilk ben geldim tabisi
Hoşgeldinn aylülümmmm
sağol bebem
baktım bekarlar topiği açan olmuşmu diye göremedim evliler topiği vardı bende bekarlar topiği açayım dedimmm
olsunhoşbuldum canım
hımm iyi yapmışsın topikten geçilmiyor buralar zaten :
Selam kızlarr
Mutlu-Mutsuz,Dertlerimizi-Sevinçlerimizi paylaşacağımız..Sevgilisi olanlar-olmayanlar nüfus cüzdanında bekar yazan tüm kızlar
Selam kızlarr
Hoşgeldin canımmmbende geldim o zamann :))
Sağol bebemmHayırlı olsun damlam topiğin
Çoğaldı topikler hangisine yazacaz bilemedim
Sağol kuzummmHayırlı olsun topiğinn yawrumm...
Bizim çalışan anneler topiğine rakip gibi olmuşşş
Sağol bebemm
benide atlama yeter
atlamaa zatiinAtlamayız kuzum
atlamaa zatiin
pekii ee nasıl olmuş başlığım yazımm
evlilerin topiği var baktım bekarlarınki varmı bulamadım bari bende bekarlar topiği açayım dedim zaten açmak istiyordum ama başlığını bulamıyordumBütün bekarlar için güzel ama evliler için olmayabilir
evlilerin topiği var baktım bekarlarınki varmı bulamadım bari bende bekarlar topiği açayım dedim zaten açmak istiyordum ama başlığını bulamıyordum
Sağoll bebğimmHayırlı olsun canım
Sağoll bebğimm
E nasılsın bakalım
nasıl olayımda iş güç şimdi kuzenimle oturuyorum onun telefonuyla ilgili sorun var onu halletmeye çalışıyorumm
senden naber kuzumm
bende diyetteyimm ben bi 54 olayım büyük boy dominos pizza isteyeceğimm neyli pideeİyidir benden de sevdicekle patlayana kadar pide yedik bişeyler içtik geldim