- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.063
Onun istedigi gibi biri olursam mutlu olurmusum.17yasinda evlendik 15 yasimda verdigim sozu her zaman yuzume vurduuu.kapanmaya soz vermistin.kapandim da.benim annem gayet acik ...sulalemde bir tane kapali dahi yok.ama ilk esim icin kapandim ....sonra allah icin.ama yillardir sen kapalimisin.seni biraksammm.....acarsin....ordan nie baktin.camin kenarlarindan iceri gorunuo..isiklar yanmadan guneslikler inecek.kizim oje suremez.orospular surermis.giyinip bir yere cikarken kac defa kapidan donduruluyoruz kizimla.ve o bunu yaparken senelerce ben namaz kiliyor ve dini bilgiler ediniyordum.oysa saclar uzatiliyor .kirmizi ayakkabilar....tisortler kolunu kaldirinca gobek disarda....oglumla kupe takicaz.gayet sportif..etraftakiler ne diyor biliyormusunuz.....o sizin esiniz miiii..neden diyince oyle birinin kapali esi olmasi ilginc....ve gecen sene yeterartik dedimkadina kapalilik varsa,erkegede edep var dedimmm.artik sende dogru durust giyin dedimm.ve aylar suren kavgalar.ben erkegim giyerimve bir gun evden hizli bir sekilde dugune gidiyorum die cikti.....ve inanin bu diyecegimee....arkasindan dedimki.yanlis bir sey yapacak dedim ve genc yasta olmama ragmen pisikolojik tansiyonum vurduuu.o kadar stres yapmisim kiii...
Esim cikarken uzerinde yesil tsortu vardi.....o gidince faceye girdim onlarin is yerinde bir kizin dugunu olacakti baktim o aksam.anladim oraya gitti.benden gizli.geldi.gece eve geldi.dedim ki arkadasimseni su ....dugun salonunda gormus.aa evet dedi dugun oradaydi.arkadasin kimdedim.salladi ismmm.aaa dedimtulaylami evlendiiiii...tulayin kocasinin adi su su su....nie yalan soyluyorsunnnnn...hic bagirmadan girdim yataga..o da diyo kii soylesem yollamazdin.mudur rica etti hep beraber gidelim.gittigi kiz da felaket aik bir baayan.acikligi benim icin sorun degil...esim acisindan tasvip edilmio yaa ama onun icin bana da yalan soyluyebilior.neyse.sabahhh ozurler mozurler ...bir hafta sonra kiz resimleri atmis faceye.bi baktim ki esim evden yesil tisortle cikmisti demistim ya...resimde siyah kisa tsrt.arabasina koyuyor istedigi zaman giyiniorrr.cok kavga ettikkk.giyerim seni ilgilendirmez dediii.neden ben senin istedigin gibi giyiniyorummm...kiskaniyorsun dimi .ben seni kiskanmiyormuyum dedimmmm....
O da bana ben ne yapiorum ki.ben erkegim giyerimm.peki ben senin yaptigin gibi evden ciktigim kiyafeti arabamda degissem ve oyle gezsemm ne derler banaa.....ooo...puuuuu....of ofof...bekarligimda beni taniyanlar ancak onlar sasiyor bu kadar degistigimee...
Esim cikarken uzerinde yesil tsortu vardi.....o gidince faceye girdim onlarin is yerinde bir kizin dugunu olacakti baktim o aksam.anladim oraya gitti.benden gizli.geldi.gece eve geldi.dedim ki arkadasimseni su ....dugun salonunda gormus.aa evet dedi dugun oradaydi.arkadasin kimdedim.salladi ismmm.aaa dedimtulaylami evlendiiiii...tulayin kocasinin adi su su su....nie yalan soyluyorsunnnnn...hic bagirmadan girdim yataga..o da diyo kii soylesem yollamazdin.mudur rica etti hep beraber gidelim.gittigi kiz da felaket aik bir baayan.acikligi benim icin sorun degil...esim acisindan tasvip edilmio yaa ama onun icin bana da yalan soyluyebilior.neyse.sabahhh ozurler mozurler ...bir hafta sonra kiz resimleri atmis faceye.bi baktim ki esim evden yesil tisortle cikmisti demistim ya...resimde siyah kisa tsrt.arabasina koyuyor istedigi zaman giyiniorrr.cok kavga ettikkk.giyerim seni ilgilendirmez dediii.neden ben senin istedigin gibi giyiniyorummm...kiskaniyorsun dimi .ben seni kiskanmiyormuyum dedimmmm....
O da bana ben ne yapiorum ki.ben erkegim giyerimm.peki ben senin yaptigin gibi evden ciktigim kiyafeti arabamda degissem ve oyle gezsemm ne derler banaa.....ooo...puuuuu....of ofof...bekarligimda beni taniyanlar ancak onlar sasiyor bu kadar degistigimee...