bekarken babamin,evliyken esiministedigi insan oldum.ya benim hayatiimmmm

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.063
Onun istedigi gibi biri olursam mutlu olurmusum.17yasinda evlendik 15 yasimda verdigim sozu her zaman yuzume vurduuu.kapanmaya soz vermistin.kapandim da.benim annem gayet acik ...sulalemde bir tane kapali dahi yok.ama ilk esim icin kapandim ....sonra allah icin.ama yillardir sen kapalimisin.seni biraksammm.....acarsin....ordan nie baktin.camin kenarlarindan iceri gorunuo..isiklar yanmadan guneslikler inecek.kizim oje suremez.orospular surermis.giyinip bir yere cikarken kac defa kapidan donduruluyoruz kizimla.ve o bunu yaparken senelerce ben namaz kiliyor ve dini bilgiler ediniyordum.oysa saclar uzatiliyor .kirmizi ayakkabilar....tisortler kolunu kaldirinca gobek disarda....oglumla kupe takicaz.gayet sportif..etraftakiler ne diyor biliyormusunuz.....o sizin esiniz miiii..neden diyince oyle birinin kapali esi olmasi ilginc....ve gecen sene yeterartik dedimkadina kapalilik varsa,erkegede edep var dedimmm.artik sende dogru durust giyin dedimm.ve aylar suren kavgalar.ben erkegim giyerimve bir gun evden hizli bir sekilde dugune gidiyorum die cikti.....ve inanin bu diyecegimee....arkasindan dedimki.yanlis bir sey yapacak dedim ve genc yasta olmama ragmen pisikolojik tansiyonum vurduuu.o kadar stres yapmisim kiii...
Esim cikarken uzerinde yesil tsortu vardi.....o gidince faceye girdim onlarin is yerinde bir kizin dugunu olacakti baktim o aksam.anladim oraya gitti.benden gizli.geldi.gece eve geldi.dedim ki arkadasimseni su ....dugun salonunda gormus.aa evet dedi dugun oradaydi.arkadasin kimdedim.salladi ismmm.aaa dedimtulaylami evlendiiiii...tulayin kocasinin adi su su su....nie yalan soyluyorsunnnnn...hic bagirmadan girdim yataga..o da diyo kii soylesem yollamazdin.mudur rica etti hep beraber gidelim.gittigi kiz da felaket aik bir baayan.acikligi benim icin sorun degil...esim acisindan tasvip edilmio yaa ama onun icin bana da yalan soyluyebilior.neyse.sabahhh ozurler mozurler ...bir hafta sonra kiz resimleri atmis faceye.bi baktim ki esim evden yesil tisortle cikmisti demistim ya...resimde siyah kisa tsrt.arabasina koyuyor istedigi zaman giyiniorrr.cok kavga ettikkk.giyerim seni ilgilendirmez dediii.neden ben senin istedigin gibi giyiniyorummm...kiskaniyorsun dimi .ben seni kiskanmiyormuyum dedimmmm....
O da bana ben ne yapiorum ki.ben erkegim giyerimm.peki ben senin yaptigin gibi evden ciktigim kiyafeti arabamda degissem ve oyle gezsemm ne derler banaa.....ooo...puuuuu....of ofof...bekarligimda beni taniyanlar ancak onlar sasiyor bu kadar degistigimee...

Ayy canim Allah yardimcin olsun üzüldüm senin adina bu kiskanclik degil ya daha farkli bisi bu adilik resmen sen evde dur kimseler gormesin ben her istedigimi yaparım oh ne ala memleket

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun istedigi gibi biri olursam mutlu olurmusum.17yasinda evlendik 15 yasimda verdigim sozu her zaman yuzume vurduuu.kapanmaya soz vermistin.kapandim da.benim annem gayet acik ...sulalemde bir tane kapali dahi yok.ama ilk esim icin kapandim ....sonra allah icin.ama yillardir sen kapalimisin.seni biraksammm.....acarsin....ordan nie baktin.camin kenarlarindan iceri gorunuo..isiklar yanmadan guneslikler inecek.kizim oje suremez.orospular surermis.giyinip bir yere cikarken kac defa kapidan donduruluyoruz kizimla.ve o bunu yaparken senelerce ben namaz kiliyor ve dini bilgiler ediniyordum.oysa saclar uzatiliyor .kirmizi ayakkabilar....tisortler kolunu kaldirinca gobek disarda....oglumla kupe takicaz.gayet sportif..etraftakiler ne diyor biliyormusunuz.....o sizin esiniz miiii..neden diyince oyle birinin kapali esi olmasi ilginc....ve gecen sene yeterartik dedimkadina kapalilik varsa,erkegede edep var dedimmm.artik sende dogru durust giyin dedimm.ve aylar suren kavgalar.ben erkegim giyerimve bir gun evden hizli bir sekilde dugune gidiyorum die cikti.....ve inanin bu diyecegimee....arkasindan dedimki.yanlis bir sey yapacak dedim ve genc yasta olmama ragmen pisikolojik tansiyonum vurduuu.o kadar stres yapmisim kiii...
Esim cikarken uzerinde yesil tsortu vardi.....o gidince faceye girdim onlarin is yerinde bir kizin dugunu olacakti baktim o aksam.anladim oraya gitti.benden gizli.geldi.gece eve geldi.dedim ki arkadasimseni su ....dugun salonunda gormus.aa evet dedi dugun oradaydi.arkadasin kimdedim.salladi ismmm.aaa dedimtulaylami evlendiiiii...tulayin kocasinin adi su su su....nie yalan soyluyorsunnnnn...hic bagirmadan girdim yataga..o da diyo kii soylesem yollamazdin.mudur rica etti hep beraber gidelim.gittigi kiz da felaket aik bir baayan.acikligi benim icin sorun degil...esim acisindan tasvip edilmio yaa ama onun icin bana da yalan soyluyebilior.neyse.sabahhh ozurler mozurler ...bir hafta sonra kiz resimleri atmis faceye.bi baktim ki esim evden yesil tisortle cikmisti demistim ya...resimde siyah kisa tsrt.arabasina koyuyor istedigi zaman giyiniorrr.cok kavga ettikkk.giyerim seni ilgilendirmez dediii.neden ben senin istedigin gibi giyiniyorummm...kiskaniyorsun dimi .ben seni kiskanmiyormuyum dedimmmm....
O da bana ben ne yapiorum ki.ben erkegim giyerimm.peki ben senin yaptigin gibi evden ciktigim kiyafeti arabamda degissem ve oyle gezsemm ne derler banaa.....ooo...puuuuu....of ofof...bekarligimda beni taniyanlar ancak onlar sasiyor bu kadar degistigimee...

canım benim.çok karışık yazmissin.
derdin ne?eşinin kıskançlığı mı ????

haklisiniz sinirbozucu bi durum erkekler yahudi mantigiyla dusunuyorlar kadinlarin kendileri icinvar oldugunu dusunuyorlar az bucuk bendede var birtane sabrimiza kuvvet.

Ben erkegim ben yaparim ne yaaa. Uyuz oluyorum böyle düsünenlere. Allah sabir versin sana 😖😖😖

Eşler için yapılan fedakarlıkların sonu gelmiyor, hora da geçmiyor. Okuyunca çok sinirim bozuldu. Eşiniz kendi cumhuriyetini kurmuş.. Sizde koca cumhuriyeti'nde hak arıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Biraz dişinizi gösterin.. Konuşmaksa konuşmak, bağırmaksa bağırmak. Gerekirse kurallar koyun. Zamanı çoktan geçmiş bile.. Ilımlı olmayın artık bence susmayın..!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni eve kapamış kendi hayatını yaşıyo.
Bu yüzden boşanılır mı bence boşanılır. Yok perde kapalı mı yok oje sürersen böylesin.
Ozaman ailesiyle vs kendine uyan bi'kadınla evlenecekmiş ama gel gör ki adamın amaç günah sevap olayı falan değil.

Benim olana kimse bakmasın ama ben rahat olayım derdinde:KK19:.

Kişi kendinden bilirmiş işi. Her oje süren kadına o gözle bakıyorsa, her başı açık kadına o gözle bakıyorsa eşin sapığın alası.

Eşinin bunları dini inançlarından dolayı yaptığını düşünmyorum. Tamamen yetiştirilme tarzı, kadına bakış açısı. Sen de çok farklı bir ortamda büyümedin sanırım önce babam dediğin için bunu çıkarıyorum. evlenirken bunun ayırdına bakamamış olman normal olabilir. Ve hatta bilinç altımızda babamız gibi tavırlar gösteren insanlar doğru insan olarak kodlanıyor ne yazık ki.

Yaşadıkların kötü çirkin şeyler. Ben seni geçtim artık ama kızın da var ortada. O da büyüyecek ve zor dönemler geçirebilirsiniz. Ergenlikte kızını çok fazla sıkabilir. Kızın sırf bu nedenle tam ters bir oluşum gösterebilir ya da senin gibi susup oturur senin gibi bir hayat çizer kendine. Boşansan bile sonuçta eşinin de kızı. Böyle bir adamın kızını hiçbir şekilde rahat bırakacağını düşünmüyorum.

Bunları görmezden gelip hayatına devam edicen, erkekler öyle yaşar, ben kadınım kadının yeri yuvasıdır diye düzenini bozmadan hayatına devam ediceksin şimdiye kadar yaptığın gibi.. . Ben bir erkeğin o pantolon biraz dar değil mi sözüne bile katlanamayan bir insanım. Seni anlayamam. Yaşadığın hayatı anlayamam. Bunları değiştirecek gücün var mı bilmiyorum. Ama yaşadıkların gerçekten çok kırıcı ve hepsi birer boşanma sebebi. Hayatına böyle devam edeceksen de bunu bilerek et..

Pardon ama ne cahil ama ayni zamanda tilki misali kurnaz takilan bi esin var.
Terbiyesize bak,seni resmen bir birey yerine koymuyor bence.
Ne demek ben erkegim,sen kadinsin ,sana hic bisey yakisik almaz.
Bu saat'ten sonra bence hayatini istedigin gibi sürdür,bak o hem kendi hayatini hemde senin kini istedigi gibi sürdürüyor.
Kadina saygisi yok!
Kendi karisina ve kizina....

Kocana çok acıdım.çok ezik hayatını istediği gibi yaşayamayan bir tip. Kompleksli.hem diğer insanlara imreniyor hemde onları aşağılıyor.çok yazık ya. Hani o günah bu günah deyip zina yapan bi hoca vardı kaseti düşmüştü nete.aklıma knu getirdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Terbiyesizligin daniskasi !
Evliligin ciddiyetinin farkinda degil sanirim.
Peki canim senin meslegin veya calismisligin varmi?

Allah yardımcın olsun canım...
bilmiyorum ya zor bir durum ama senin yerinde olsam sanırım kızımı alıp ailemin yanına giderdim..
kapalı veya açık olmana bir şey diyemem..
ama ailemin yanına dönüp hemen bir iş bulup bu adamdan da boşanırdım sanırım...
çünkü bir kaç sene daha çeksen bile ömür boyu çekilmez...

Çok karışık yazmışsın,zor anladım ama sen niye bu hayatı yaşıyosun ki? Neden kendine bu eziyeti yapıyosun? Oje sürenler o.....pu ne demek? ışıklar yanmadan perde kapanıcak ne demek? Yani hiçkimseye boşan git denmez hele ki birde çocuk varsa.Ama sen bu hayatı hiç hak etmiyorsun ki?

Valla açık ve nettt söylim..
Çekmek zorunda değilisinizzz..
Eteklerini tutuşturun biraz yoksa önünü alamıcaksınız..
Kızınıza da acıdım ben, istediği bir şeyi giyemicek ve rahat hareket edemicek..
Bence ipleri elinize alma vakti geldi.. (Geç bile kalınmış)
Sen onca fedakarlık yap, o kalksın ben erkeğim yaparım desin..
Bence ben artık başımı kapatmak istemiyorum deyin.. (Kii siz bunu İlk önce Eşiniz için yapmışsınız, sonra Allah için yaptım yazmışsınız)
Bence karşı tarafta fedakarlık yoksa sizde de olmasın bundan sonra..

Allah yardımcın olsun canım...
bilmiyorum ya zor bir durum ama senin yerinde olsam sanırım kızımı alıp ailemin yanına giderdim..
kapalı veya açık olmana bir şey diyemem..
ama ailemin yanına dönüp hemen bir iş bulup bu adamdan da boşanırdım sanırım...
çünkü bir kaç sene daha çeksen bile ömür boyu çekilmez...

Canım ailesinin yanına gitse ne değişecek ki, babasından da çekmiş zamanında.
Bence konu sahibi o yaşta evlenirken, sırf o istiyor diye kapanma sözü verirken hata yapmış.

Baştan böyle büyük bir karara karışan adam sonradan tabi ki herşeye karışır.
Ama kızlarımız/kadınlarımız evlilik kararını çok hızlı ve gözü kapalı veriyor işte...

Bu hikayede ilginç olan adamın kendi ayarsızlığı...
İnşallah aklını başına alır da düzelir evlilikleri.

Canım ailesinin yanına gitse ne değişecek ki, babasından da çekmiş zamanında.
Bence konu sahibi o yaşta evlenirken, sırf o istiyor diye kapanma sözü verirken hata yapmış.

Baştan böyle büyük bir karara karışan adam sonradan tabi ki herşeye karışır.
Ama kızlarımız/kadınlarımız evlilik kararını çok hızlı ve gözü kapalı veriyor işte...

Bu hikayede ilginç olan adamın kendi ayarsızlığı...
İnşallah aklını başına alır da düzelir evlilikleri.

yani haklısın ama geçmişte yapılan hataları konuşmanın artık anlamı yok..
önemli olan bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği...
psikiyatriste gidip destek alabilir en mantıklısı...

yani haklısın ama geçmişte yapılan hataları konuşmanın artık anlamı yok..
önemli olan bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği...
psikiyatriste gidip destek alabilir en mantıklısı...

Bence arkadaş kendi durmundan fazla şikayetçi değil, onları bilgi amaçlı yazmış.
Sorun yaptığı şey eşinin hâli. Adam kendi düzgün davransa ama karısına kızına karışmaya devam etse konu sahibinin sorunu çözülecek. Tek sorunu adamın o şekilde giyinmesi, bekar gibi yaşaması...

X