Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah analı babalı büyütsünbekaretini kaybedince hamile kalırsın içki içmeyi biliyorsunuz da bunları niye bilmiyorsunuz niyeeeeeeee diye bağırasım var!!
Allah analı babalı büyütsünbekaretini kaybedince hamile kalırsın içki içmeyi biliyorsunuz da bunları niye bilmiyorsunuz niyeeeeeeee diye bağırasım var!!
Öğrenciyim. Alkollü olduğum bir anda yemin ediyorum ki hiç hatırlamıyorum. Ama inanılmaz iştahım açıldı sürekli halsiz uykusuz hissediyorum. Kilo aldım ve adetim gecikti. Bekaretimi kaybedip hamile kalmış olabilir miyim ? Ne yapmam gerek ? Bununla nasıl baş edebilirim?
bence hamilelik testi yapsan daha iyi olur. eczaneden gebelik testi al bi tane ( ickiden ucuz) , ertesi gun haplari var iliskiden 72 saat sora bile gecerliligi var onlardan kullan boyle bir suphen olursa ( ickiden ucuz)
,diger korunma yontemlerini de bi zahmet arastir. bise yapionuz da önünü sonunu niye dusunmuyosunuz acaba ??
bence hamilelik testi yapsan daha iyi olur. eczaneden gebelik testi al bi tane ( ickiden ucuz) , ertesi gun haplari var iliskiden 72 saat sora bile gecerliligi var onlardan kullan boyle bir suphen olursa ( ickiden ucuz)
,diger korunma yontemlerini de bi zahmet arastir. bise yapionuz da önünü sonunu niye dusunmuyosunuz acaba ??
bekaret önemli değil.
Fakat aktif ve bilinçli bir cinsel hayata hazır değilseniz böyle seyler de yapmayın.
sonra hamile miyim korkusu ile bir ömür psikolojiniz gider