- 20 Eylül 2017
- 96
- 32
- 88
- 28
- Konu Sahibi Pembetokaaa
-
Bu bahsettiğiniz kişi az önce hakkında konu açtığınız, sizden 20 küsür yaş büyük olan öğretmeniniz değil, değil mi? Lütfen değil diyinBekaretimi 20 aralık 2021 de sevgili olmadığım bir çocuğa verdim
Arkadaşının evinde buluştuk.. çırılçıplaktık.. aslında sürtünecektik ama sürtünürken zevke geldi ve bana birşey demeden içime girdi, baya kan geldi ben şoka girip ağlamaya başladım ama sonra giden gitti diyip sevişmeye devam ettik sonrada ben duş aldım ve evden çıktık
O günden sonra bana mesaj atmadı, istersen fakbadi olabiliriz dedi bende şerefsiz dedim öyle diyince küfür etti bende engelledim artık görüşmüyoruz
Aynı yaştaydık ikimizinde sevgilisi yoktu flört ediyorduk sevgili değildik ama isteseydim fakbadi olacaktık
24 yaşındayım bu zamana kadar hep bekaret takıntım vardı eşime saklıyordum ama bekaretimi kaybedince bunun gereksiz oldugunu anladım
Sevişmek çok güzel birşey ağrı kesici gibi.. şuan bir adamla sevgili olma aşamasındayız ve sevgili olursak birkaç buluşmadan sonra onunla sevişmek istiyorum ona da söyledim bunu tabi ki kabul etti
Bekaret denen şey değerinizi belirlemez
Zaten türkiye çok mutsuz bir ülke bu karmaşada seks yaparak biraz haz alabilirsiniz
İmkanınız varsa bol bol sevişin kimseyide takmayın
İlk başta pişman oldum hatta agladım ama sonra zevk almaya bak dedimSevişmek tabii ki de cok güzel bişey, ama bence sevdiğin insanla olmalı herhangi biriyle hayvanca hislerden farkı yok tabii ki de bu benim görüşüm,
Anlık keyif ve zevk alabilirsiniz
Ama sevgiliniz bile olmayan birisiyle yaşadığınız için umarım ileride sonradan pişman olmazsınız ne diyim
Hayatım zaten bekaretimi verdiğim adamın benimle yaşıt olduğunu yazdım oraya yani hocayla aynı kişi değiller sabah sabah güldürdünBu bahsettiğiniz kişi az önce hakkında konu açtığınız, sizden 20 küsür yaş büyük olan öğretmeniniz değil, değil mi? Lütfen değil diyin
Konu sahibi bence siz pek doğru kararlar veremiyorsunuz ve sanki aşamadığınız bazı şeyler var. Acaba gerçekten destek mi alsanız?
Teşekkür ederim.. daha güzelleri senin olsunNe mutlu sana .. Aferin
Libido reisTeşekkür ederiz cinsel kamu spotu tadında bu Engin fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için libido reis
Uyku tutmadı dedim içimi dökemSabahın bu kör vaktinde böyle bir konu açmam nerden gelir ki insanın aklınaget de yat bacım . Daha kargalar uyanmadı
Ondan bahsetmiyorum. Yeni biriyle görüşüyorum ve onunla cinsellik yaşamayı düşünüyorum dediğiniz kişiden bahsediyorum. Saldırıya geçmeden önce düzgünce okusanız keşkeHayatım zaten bekaretimi verdiğim adamın benimle yaşıt olduğunu yazdım oraya yani hocayla aynı kişi değiller sabah sabah güldürdün
Psikolojik destek alıyorum zaten bence sende bir doktora görün
Son bahsettiğin kişiyi kast ediyor. Hani önceden şu gün sevişiriz diye plan yaptığın ve bunu ona ilettiğin, ondan da onay aldığın erkek. Otrera zaten tıp ilminin yılmaz bir neferi, gerektiğinde kendini Türk hekimlerine emanet eder merak etmeyin. Siz kendinizi kurtarın yeter.Hayatım zaten bekaretimi verdiğim adamın benimle yaşıt olduğunu yazdım oraya yani hocayla aynı kişi değiller sabah sabah güldürdün
Psikolojik destek alıyorum zaten bence sende bir doktora görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?