- 23 Aralık 2012
- 7.172
- 47.176
Tofu ne olcakBen de mars'a gidip izimi kaybettirmek istiyorum. Seninkinden daha mantıklı bence.
Lan onun bunun çocuğu piç şerefsiz evet 20 yaşındayımMamut sallıyon bari kurgunu ezberle sitede 18 gözüküyosun burda 20yim diyosun başka sefere
Yaa malmısın maazadan aldım geri zekalı sexs soohp maazasından aldım şimdi yarın birini daha alıcamKendi billurunu çantasında taşımayan da ne bileyim zaten
Hayir ayten 33 yasinda bir hanimefendisinLan onun bunun çocuğu piç şerefsiz evet 20 yaşındayım
Evet sen biraz geri zekalı olmuşsunİlk defa duyuyorum yanında taşıyanıbenmi geride kaldım nedir
Sana mı yazdım ben yanıtı naytenn konu sahibi sen misin? al "Lan onun bunun çocuğu piç şerefsiz evet 20 yaşındayım
Kendi kendine saydırdı hcjxjxhAmca senin gibi geri zekalılar olduğu müddetçe bu ülke geri gider hep amca malmısın ayten diye erkek gördün mü? Dayı
AynenBende senin geriliğine
Kendi kendine saydırdı hcjxjxh
35 hesapla gelince kafa çorba beyin yanık
Hayır birde konu sahibine yazdığım şeyin üstüne falan alındı garip biri asdfghxshfj
Muhtemelen iki uyelik de kendinin. Zaten fake oldugu belli. Bi admin ugrasa direkt banlacak.
Hayır birde konu sahibine yazdığım şeyin üstüne falan alındı garip biri asdfghxshfj
Nasıl ilk kez duyuyorsun pardon da sen nerde yaşıyorsun. Hadi diyelim bi anda sexin geldi napıcan he söyle napıcan? Çantandan cıkarıp hemen bi kıyı köşede sexini gidericen alla alla.Akşam olucak herif işten gelicek ya ben işten eve geceyim diye beklicek değiliz herhal.İlk defa duyuyorum yanında taşıyanıbenmi geride kaldım nedir
Babası baksın ayol benden bu kadar.Tofu ne olcak
Gerçekten öyle ama ben ilk 3 kişi begendi sandim sonra baktım senmişsinAhahah ayni yorumu minik de yapmisti
Ama ruh yaşım 20 cnmHayir ayten 33 yasinda bir hanimefendisin
Ferhans yoktu ya senin hakkından o gelirdiAma ruh yaşım 20 cnm
Yapma demiyoruz yap ama hobi olarak yap.Yaa malmısın maazadan aldım geri zekalı sexs soohp maazasından aldım şimdi yarın birini daha alıcam
Cok merak ettim sanal diye küfürü yağdırmışın yaLan onun bunun çocuğu piç şerefsiz evet 20 yaşındayım