Ben de mars'a gidip izimi kaybettirmek istiyorum. Seninkinden daha mantıklı bence.Merhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
Başına vurmuşDayıcım otur hele soluklanhızlı giriş yaptın
Valla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benimDildon damarlı 34 cm mi?
Konudan çok profil fotoğrafına güldümBöyle saçma sapan bi konu açmak için çok düşündünüz mü maho abi
Gören bayılıyor bana.Çok güzel karıyımdırKonudan çok profil fotoğrafına güldümefso
Dildolarım mıMerhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
Canım benim de var 7 çeşit dildom var bence bir erkeğin bozmasından daha iyi kendi kendine bozmak. Doğru bir karar hiç bir erkeğe güvenme kendin boz çok güzel bir kararMerhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
Nesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyonValla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benim
Kendi billurunu çantasında taşımayan da ne bileyim zatenNesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyon
Ne bu kırk yılda bir görünen iki yeni Mahmut dayı tutulması mıValla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benim
İlk defa duyuyorum yanında taşıyanıKendi billurunu çantasında taşımayan da ne bileyim zaten