Merhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekaretimi bozmak istiyorum ?
- Konu Sahibi ecebennn3
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.599
- 798
Daha sacma neler okuyabilirim acaba.
Kadinlar sevgilisi varken dildoyu tercih etmezler.
Muhafazakar detayi da bu yüzden verilmiş ama gercekte hic bir erkek sevgilisini bu konuda geri cevirmez.
Hadi adam geri cevirecek derecede büyük mevzu yapiyorsa bu konuyu, bu adamla evlenmek isteyen kadin yine dildoyu tercih etmez ya da ayrilir.
Kadinlar sevgilisi varken dildoyu tercih etmezler.
Muhafazakar detayi da bu yüzden verilmiş ama gercekte hic bir erkek sevgilisini bu konuda geri cevirmez.
Hadi adam geri cevirecek derecede büyük mevzu yapiyorsa bu konuyu, bu adamla evlenmek isteyen kadin yine dildoyu tercih etmez ya da ayrilir.
- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.196
- 63
- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Ben de mars'a gidip izimi kaybettirmek istiyorum. Seninkinden daha mantıklı bence.Merhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
- 12 Temmuz 2022
- 24.877
- 3
- 89.194
- 528
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Başına vurmuşDayıcım otur hele soluklan hızlı giriş yaptın
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Şeker tansiyon da vurmasın da. Aman diyimBaşına vurmuş
- 18 Ekim 2017
- 6.159
- 38.624
- 548
- 33
Valla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benimDildon damarlı 34 cm mi?
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Konudan çok profil fotoğrafına güldüm efsoBöyle saçma sapan bi konu açmak için çok düşündünüz mü maho abi
- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.196
- 63
Gören bayılıyor bana.Çok güzel karıyımdırKonudan çok profil fotoğrafına güldüm efso
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
Dildolarım mı ikisini de aynı anda kullanırsan bir şey demezMerhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
Canım benim de var 7 çeşit dildom var bence bir erkeğin bozmasından daha iyi kendi kendine bozmak. Doğru bir karar hiç bir erkeğe güvenme kendin boz çok güzel bir kararMerhabalar 20 yaşında bir kızım. cinsel ilişkiye girmedim henüz, her erkeğe güvenemiyorum fakat sıkça mastürbasyon yapan biriyim bu bekâret konuları çok takıntılı olduğum konular değil. Ve kızlığımı (Kendim) bozmayı düşünüyorum çünkü dildolarımı kullanmak istiyorum ama bir ilişkim var... Ve yardım istediğim konu da sevgilim muhafazakar biri, ciddi düşünüyoruz ve bu konuya takılacağını, sorun edeceğini biliyorum ama ben de bozmak istiyorum sizce ne yapmam gerek takmalı mıyım ? (Gerçekten tavsiye istiyorum)
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Nesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyonValla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benim
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Kendi billurunu çantasında taşımayan da ne bileyim zatenNesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyon
- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Ne bu kırk yılda bir görünen iki yeni Mahmut dayı tutulması mıValla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benim
- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.196
- 63
İlk defa duyuyorum yanında taşıyanı benmi geride kaldım nedirKendi billurunu çantasında taşımayan da ne bileyim zaten
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.