Bekaret

Seymalio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
13
-1
Sevgili ablalarım özellikle sizlerin bu konudaki görüşünü merak ediyorum . Belki çoğunuz için önemsiz bir konu fakat ben çok üzüldüm günlerdir kendimi çok kötü hissediyorum .Vajinal temizlik sırasında çok baskı uyguladım ve birkaç damla pembe kan geldi duştan sonra lavobaya gittiğimde gördüm . O günden beri kendimi çok kötü hissediyorum vajinanın girişine baskı uyguladım fakat içine değil bu durumda hiymen kanamış olabilir mi ? Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadi bunu da özel olarak saklamak isterdim görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin

Olsa olsa zedelenmiştir. İlişkiye girdiğinizde kanamanız olur merak etmeyin.

Yani anlamadım, zaten herhangi bir cinsel ilişki yaşamamışsınız. Özel olarak saklarım dediğiniz için söylüyorum, zaten öyle yapmış olacaksınız. Kanama olup olmaması neyi değiştirecek. Baskı yaptığınız için bozulmuş mudur bilemem, ama takıntı yapmayın derim.

Takıntı yapamamaya çalışacağım gördüğüm andan beri inanamadım sadece ve biraz moralimi bozdu tabiki de kanama olup olmaması bir şeyi değiştirmez galiba yıllardır duyumlarımızı ve bize dayatilanlardan ötürü böyle hissettim teşekkür ederim.

Yani tahriş mi olmuştur zarar mi verdim bilmiyorum Eger tahriş ettiysem benim tenim çok hassas ağda yaptıktan sonra kan oturuyor bacaklarıma morarıyor mesela bir örnekle açıklayacak olursam

Telaşlanmayın belki iç dudakları traş ederken içten kanatmışsınızdır bekaret kanı sanmış olabilir misiniz? eğer içiniz temizse zaten korkulacak bir şey yok Bir küçük zar için hayatınıza stres sokmayın derim ben çoğu kişi spor falan yapınca kendiliginden patlıyor ve bazı kadınlarda zar yok zaten. Pek de önemli bir şey değil ama yinr de emin olmak için ginekologa gidebilirsiniz iyi günler dilerim

Haklisiniz aslında bende
Telaşlanmayın belki iç dudakları traş ederken içten kanatmışsınızdır bekaret kanı sanmış olabilir misiniz? eğer içiniz temizse zaten korkulacak bir şey yok Bir küçük zar için hayatınıza stres sokmayın derim ben çoğu kişi spor falan yapınca kendiliginden patlıyor ve bazı kadınlarda zar yok zaten. Pek de önemli bir şey değil ama yinr de emin olmak için ginekologa gidebilirsiniz iyi günler dilerim
Haklisiniz aslında bende öyle düşünüyorum fakat internetten araştırırken çok olumsuz yorum gördüm ve paniklememe neden oldu tras etmiyordum yorumunuz için teşekkür ederim zaten olan oldu kendimi kötü hissettim ve telâşlandım yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederim

Haklisiniz aslında bende

Haklisiniz aslında bende öyle düşünüyorum fakat internetten araştırırken çok olumsuz yorum gördüm ve paniklememe neden oldu tras etmiyordum yorumunuz için teşekkür ederim zaten olan oldu kendimi kötü hissettim ve telâşlandım yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederim
Dediğim gibi ömür boyu bunun derdini çekmek yerine ginekolog ile randevu ayarlayın o size söyler biz buradan görmeden durumu anlamadan ve doktor olmadığımız için anlayamayız Maalesef

Belki de tırnağınızla çizdiniz? Veya sivilce falan vardı patladı?

Spor yapınca ne patlıyor ablacım? :KK53: :skandal:

X