• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret Sorunum Bitmiyor, YARDIM

bantam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
244
6
118
İstanbul
Bikaç gün önce de bir konu açmıştım ilk birliktelikten sonra kanamam, ilişkiye girmeden de devam ediyo diye. Kızlar çok mu paranoyaklaştım da kafaya takıyorum bilmiyorum. Kanamam 3. gün kesildi. Bugün 5. günümüz. İlişkiye bugün tekrar girdik yine kan geldi ama devam etmedi. Şöyle bir soru var kafamda acaba hala bekaretimi kaybetmedim mi? Hem bu kanama olayı hem de bir arkadaşımın dediği şey kafamı karıştırıyor. Arkadaşım ilk birlikteliğinden sonra aynada iç kısmına baktığında orada bi açılma olduğunu söylemişti. Daha önce oranın kapalı olduğunu söylemişti. Ama ben baktığımda orada bir açılma göremedim ve birlikte olmadan önce nasılsa şu anda da aynı şekilde. Hatta girişin nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim orayı gördükten sonra. Bu şekilde yırtılmanın olup olmadığı anlaşılabilir mi? Doktora gitmeye inanılmaz korkuyorum, o yüzden buraya yazdım, sizlerden bir cevap alamazsam son çare olarak görüyorum doktoru :/

arkadasim ben 21 gun yasamdm bu skntyi 2. iliskde yirtlma oldu kanamam da ama az az hep dvm etti.iliskde hala aci olyo mu? acim oldgmdan sik ilski olsada cok zorlamyrdk ama ama 21.gunki iliskde ilkne benzr bi aci ve kanama oldu ve zarin kalan kismda dustu.anlcgn tam yirtlmams.seninde sorn bu olablr.dr.a gmktn ceknme derm.ama brz daha da beklyeblrsn.korkmdn ilskye dvm edrk

Bundan 15 ay önce araştırdığım konu buydu ;) korkma birşey olmaz kızlık zarı yırtılır ama kalıntıları kalır o kanama yapar bendede gelmişti. Acı olayına gelince onun zarla alakası yok kasılmadan dolayı olur istersen kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin

Bundan 15 ay önce araştırdığım konu buydu ;) korkma birşey olmaz kızlık zarı yırtılır ama kalıntıları kalır o kanama yapar bendede gelmişti. Acı olayına gelince onun zarla alakası yok kasılmadan dolayı olur istersen kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin

anladım canım peki sen şu açıklık olayını araştırmış mıydın?

ben sorunun ne anlamadim açikcasi
bozulduysa bozulmu$turbozulmadiysa bi dahakina bozulur ..

sen kendini kastigin için aciyodur, daha sakin olmaya çali$ relaks ol biraz

ben sorunun ne anlamadim açikcasi
bozulduysa bozulmu$turbozulmadiysa bi dahakina bozulur ..

sen kendini kastigin için aciyodur, daha sakin olmaya çali$ relaks ol biraz

o başlardaki telaştan dolayı istemsiz rahat edemedim bir türlü, ama şu an rahatım. araya adetim girdi, toparladım biraz.

merhabalar siz ilişkiye girmeye korkmuyorsunuzda doktora gitmeyemi korkuyorsunuz neyse aynada baktıgınız yer evin kapısının girişi falan olmasın ???? zira orasıda geniştir :ssz:

merhabalar siz ilişkiye girmeye korkmuyorsunuzda doktora gitmeyemi korkuyorsunuz neyse aynada baktıgınız yer evin kapısının girişi falan olmasın ???? zira orasıda geniştir :ssz:

bu ne biçim bi konuşma tarzı? kim olarak böyle bi yorum yapabiliyosun sen, hatta yorum yapmak ne haddine senin? Bu ne terbiyesizlik saygısızlık böyle

Arkadaşının yapısı ve senin yapın farklıdır canım ben kendimi öyle öyle incelemedim ama vajen girişi zamanla genişliyor sadece onu söyleyebilirim takıma bunlara

Doktora gitmeden bilemezsin ayrıca aynaya bakacakta göremez zaten o bölgeyi çünkü omzlar derinde normal bakışla göremezsin yani canım :)

Arkadaşının yapısı ve senin yapın farklıdır canım ben kendimi öyle öyle incelemedim ama vajen girişi zamanla genişliyor sadece onu söyleyebilirim takıma bunlara

Doktora gitmeden bilemezsin ayrıca aynaya bakacakta göremez zaten o bölgeyi çünkü omzlar derinde normal bakışla göremezsin yani canım :)

çok sağolun kızlar ya, ben de atlattım sanırım sıkıntılı dönemi :) çok teşekkür ederim

Back