Bekaret hapı kızlık zarı dikimi tarih mi oluyor?

Hayatı boyunca ellenmedik kız bırakmayıp evlenirken illa bakire kız takıntısı olan çifte standartlı erkek zihniyetlerine müstehak :1closedeyes:

Hayatı boyunca ellenmedik kız bırakmayıp evlenirken illa bakire kız takıntısı olan çifte standartlı erkek zihniyetlerine müstehak :1closedeyes:

Arkadaşlar bence de bu kişisel bir tercih...Kadınların bekaretlerini koruma(ma)ları nasıl özgür bir tercihse ; bakire veya bakire olmayan bir eş istemek de erkeklerin en doğal hakkı..
Tek sorun ZİNANIN SADECE KADINLAR İÇİN HARAM OLMAYIŞI ,kızların bekaretlerini kendileri için değil; aile ve çevre baskısıyla korumaları... - ya da korumayıp herkesi kandırmaları- Bir kadın için de kocasının ilki olmak mutluluk vericidir. Nasıl ki erkekler için -bu ilk önemliyse- biz de daha önce kimseyi sevmemiş, koklamamış bir eş isteriz.
Bekaretlerini kaybeden kızlar tek başına yapmadı ya bu işiPeki o diğer adamların ilk gece stresi var mıdır acaba...klava:
İşte benim canımı sıkan tek şey bu ÇİFTE STANDART...Yoksa herşeyi eşinle öğrenmek kadar mutluluk verici birşey olamaz:1hug::asigim:
Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın:Saruboceq::Saruboceq:

AAAmaannn beyni belden aşağıda olan erkeklere herşey mustehak...
Onlar da guvenmesinler bu devirde babaya bile guven olmaz!!!

1.kesinlikle yazını seni veya senin düşünceni kınamak için yazmadım sadece bu konu hakkındaki fikirlerimi sundum ha istemiyosan fikir sunulmasını başlıkda açmamalıydın burda herkes birşeylere yorum getiriyor

2.senin kızların beynini yıkadığını söylemedim

3.kaçıncı yüzyılda yaşadığımız hayatın gerçeklerini islami konuları ve ahlaki konuları değiştirmez düzen böyle kurulmuş böyle gider zina günahsa günahtır bu değişmez

4.insanlar tabiki istediklerini yaparlar ve yaptıklarının sonuçlarına katlanırlar

5.sence bekaret önemli olmayabilir ama bence canım kadar önemli özellikle her iki tarafında bakire bakir olması ha kan gelmeyen durumlardan bahsedilmiş olabilecek bir durum neden olmasın önemli olan allah karşısında insanın vicdanının rahat olmasıdır kanımca

6.o zaman herkes ya kan gelmezse diye bu hapı içsin rahat etsin öylemi

7.karısına güvenmeyen inanmayan kocadan zaten koca olmaz

bunları kesinlikle seni kırmak için söylemiyorum sen yazımı üstüne alınmışsın gördüğüm kadarıyla sözüm sana değildi kesinlikle yorumumu birkez daha okursan beni bir kez daha anlamış olrsun
bunları tekrar neden listeledim belki beni daha iyi anlarsın diye sonuçta burası herkese her yoruma açık bir forum fikirlerin konuşulduğu tartışıldığı paylaşıldığı bir yer

bende sadece bu konudaki düşüncelerimi belirtmek istemiştim hata ettiysem kırdırsam tekrar özür dilerim

saygılar...a.s.

bide bunları internete veriyolar derken kesinlikle seni kastetmemiştim sonuçta oraya internette buldum alıntıdır yazmışsın o cümleyi senin okuduğun haberde reklamını yapanlar için söylemiştim ha sen buraya yazmasan senin bulduğun gibi bulmak isteyen adam senin bulduğun yerde yine bulacaktı kastım oydu benim sen sonuçta bir haber paylaşmışsın burda yinede paylaşımın için saol buna da açıklık getirmek istedim yanlış anlaşılma olmasın

ben sfarklı dusunuyorum bu konuda .
sonucta herkesın karısısna dogru ınsan cıkmıyor ayrıca erkekler bıze bakır olarak mı gelıyormus
yoksa bı yanlıs anlammı var. hata olarak degılde ıkı ınsanın paylasacagını en özel an dıye ıfade etmek bana göre daha uygun geldı. ne yazıkkı erkeklerımız bu konuda okadar bencılkı kendısı yatar kalkar ama gıder bakıre arar öyle erkeklere yapılması mantıklı :)

sen erkeğinin helalisin ama o senin helalin mi? lütfen ben bakir erkek istiyorum artık ne bu be her sevgilim bir kere versin ama kocam bakir olsun

bukadar kandırmaca olmaz ya.bence bir insan bu konu da kendini kandırmamalı yani erkeğe bu yalanı söylerken Allah'ı nasıl kandırabilirki.bu işlere başvurana kadar ya kendine sahip çıkmalı yada eşi olacak adama açık açık anlatmalı kabul etmezse herkez kendi yoluna derim ben

ii de sence yinede karsindakini kandirmaya deger mi? onun kandirdin Yaradanini kandirmaya deger mi?
bakir erkek vardir yoktur orasi ayri mesele hem olsa da kendine olmasa da kendine, her koyun kendi bacagindan asilacaktir... ama kadin için ayni sey söz konusu degil
bu tabu böyle gelmis ve bôyle de gitmeli erkeklerin bakir olup olmamasi onemli degil
boyle bir tabu boyle bir kultur iyi ki var ki en azindan kendini bilen bayanlar namus gibi bir kavrama sahip çikabiliyorlar!!!
ben ilerde belki bakir bir erkege raslayamam ama bundan ben degil o utansin, ama ben bakire oldugum için ve evlendigimde hala temiz oldugum için kendimle gurur duyacagim...
bundan daha gurur duyulacak bir his var mi? ne mutlu bana ki bana dokunan ilk erkek esim oldu dyecegim....
kimseyi kandiripta ahirette kimsenin ahini almaya niyetim yok açikcasi!!!

sevgili bayanlar; bu konuya benzer konular kk da hep tartışma yaratmıştır..hassas bir konu bu ve kişiye, kişinin hayat görüşüne göre farklılık yaratabiliyor..burda herkes fikrini beyan etmekte özgürdür..biri der ki hıhh bakirelikte neymiş..öteki der ki bakirelik benim için bir emanet ve önemli..buda yetiştirliş tarzımıza göre değişir..
ülkemizde bir erkek en fazla 18 yaşına geldğinde hemen bakirliği bozulur..ne saçmadır ki erkekliği kanıtlanır hatta kendi aralarında buna isim takmışlar 'milli' olmak..ama gelin görünki kızlarımıza bekaretin önemi küçüklükten anlatılır beynine kazınır..bu ilaç avrupada çıkmış oysaki oralarda böyle takıntılara rastlanmıyor..kaldı ki filmlerde gördüğümz kadarıyla 14-15 yaşında ki kızlara bakirelik diil sadece korunma yollarının önemi anlatılıyor..ama orası avrupa ..
bizler böyle gördük,duyduk,öğrendik bekaret önemli, bir genç kızın en değerli çeyizi..
bence herkes fikrini yazar uygulamak yada uygulamamak kişiye kalmış..
bu tür haplar, ve diktirme vs. gibi yöntemler kişinin sadece kendini kandırmasıdır..
bırakalım isteyen kandırsın kendini...

hahaha gercekten komik bir dusunce tarzi... bakir olmayan kocayla beraber olup gurur duyabilmek, dusunce tarzin bu olmamasina ragmen.

vay be sayin seyirciler, bakire gelin gitmeyen temiz olmazmis. allahim yarabbim nasil bir dusuncedir bu. gurur duyacak baska seyin yok sanirim. bi insan bakire diye, oyle evlendi diye nasil gurur duyabiliyor onu anlamiyorum. hani dini gereklilik dersin, benim dusuncem bu desin ama bu ne ya gurur duymak? cok buyuk marifet gibi. afferin, afferin.

hani olur da bakire isterim diyip de yatmadigi kadin kalmayan bi adamla evlenecek olursam (olmaz ya oyle sey) boyle bisey kullanip kendimi bakire diye kakalayabilirim.

Son düzenleme:

tamam sen böyle dogru oldugunu düşünüp bunu uygulayabilirsin
ama en azından bunun aksini yapan erkekleri de yadırgamalı ve kınamalısın ki hem kendi doğrunla çelişmeyesin ,hem de toplumumuzda kızlara yapılan öldürmeye varan baskılara bu ülkenin insanı olarak sen de bir tavır koymuş olasın.sadece yaşarım ,kendime bakarım,toplumsal olaylar vız gelir tırıs gider dersek,ottan böcekten ne farkımız kalır?

ah ahhh
biz kaınlar ne güzel sınıflandırıyoruz kendimizi mal gibi
ben TERRRRTEMİZİMMM çünkü zarım var yihuuu
eyvahh ben rezilim rüsvayım sevdiğim adamla yattım
bence dürüstlük hakedene yapılır
bakir bir erkek kandırılmamalıdır
ama herhaltı yiyen ama sonra TERTEMİZ!!! kız arayan mahluklar kandırılmalıdır
çünkü haketmişlerdir

kullanan çok olur heralde
kızlar bide kendi isteği dışında olan olayları bir göz önüne getirin
haberlerde çok izlemişimdir küçük kızlara en yakınları hatta babaları tecavüz ediyor
o yavrucazlar korktukları için kimseye birşey söyleyemiyorlar
aileleri tarafından fikirleri alınmadan evlendiriliyorlar
gittiği yerde bakire çıkmayınca hooop babaevine gönderiliyorlar
namus davasına
bu kızlar ya vuruluyor yada intihara zorlanıyorlar

Breh breh breh,
daha neler duycam bakam
evlilik yildönümüne bende alam bari bu hapdan,
sevinsin garip kocem:icecream:
bayram etsin ayol:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…