E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Terra Rosa
-
Hayatı boyunca ellenmedik kız bırakmayıp evlenirken illa bakire kız takıntısı olan çifte standartlı erkek zihniyetlerine müstehak :1closedeyes:
ben bu yazıyı internette gordum ve ilginç geldi burayaaktardım yanlış anlaşılmasın bekar kızların beynini yıkamak degil amacım ayrıca da kaçıncı yzyılda yaşıyoruz ki bi et parçası bilimin konusu olabiliyo!!!bence bekaret=namus değil böyle zihniyetleri kınıyorum şimdi onu bozmadan da dolu şey yapılıyo bence bunları aşalım artık 21. yydayız internet cagındayız ve dunya globalleşiyo insanlar istediğini yapar,kulturler etkileniyo cunku (malesef olumsuz bişey ama )bence iki tarafta bakire olmak zorunda degil ama bu da onumuze gelen herkesle yatıcaz demek değil...
ben sfarklı dusunuyorum bu konuda .
sonucta herkesın karısısna dogru ınsan cıkmıyor ayrıca erkekler bıze bakır olarak mı gelıyormus
yoksa bı yanlıs anlammı var. hata olarak degılde ıkı ınsanın paylasacagını en özel an dıye ıfade etmek bana göre daha uygun geldı. ne yazıkkı erkeklerımız bu konuda okadar bencılkı kendısı yatar kalkar ama gıder bakıre arar öyle erkeklere yapılması mantıklı :)
ben ilerde belki bakir bir erkege raslayamam ama bundan ben degil o utansin, ama ben bakire oldugum için ve evlendigimde hala temiz oldugum için kendimle gurur duyacagim...
bundan daha gurur duyulacak bir his var mi? ne mutlu bana ki bana dokunan ilk erkek esim oldu dyecegim....
kimseyi kandiripta ahirette kimsenin ahini almaya niyetim yok açikcasi!!!
ii de sence yinede karsindakini kandirmaya deger mi? onun kandirdin Yaradanini kandirmaya deger mi?
bakir erkek vardir yoktur orasi ayri mesele hem olsa da kendine olmasa da kendine, her koyun kendi bacagindan asilacaktir... ama kadin için ayni sey söz konusu degil
bu tabu böyle gelmis ve bôyle de gitmeli erkeklerin bakir olup olmamasi onemli degil
boyle bir tabu boyle bir kultur iyi ki var ki en azindan kendini bilen bayanlar namus gibi bir kavrama sahip çikabiliyorlar!!!
ben ilerde belki bakir bir erkege raslayamam ama bundan ben degil o utansin, ama ben bakire oldugum için ve evlendigimde hala temiz oldugum için kendimle gurur duyacagim...
bundan daha gurur duyulacak bir his var mi? ne mutlu bana ki bana dokunan ilk erkek esim oldu dyecegim....
kimseyi kandiripta ahirette kimsenin ahini almaya niyetim yok açikcasi!!!
herkesle yatıp, bakire çıkmadı diye karısını boşayan erkeklere mübah bu haplar.
oh gelişsin teknoloji iyice, çok sevindim.laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?