Bekaret hapı kızlık zarı dikimi tarih mi oluyor?

Terra Rosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
140
2
96
Diğer
Bazı genç kızların başına bela olan bekaret sorununa uzman doktorlardan bekaret hapı ile çözüm geldi.

Kızlık zarı dikimi yerine onun alternatifi hap üretildi..

Hollanda’nın Utrecht Hastanesi, “bekaret hapı” üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Doktorlar “bekaret hapı” ile gelinin bakire çıkmaması halinde boşanmaların önüne geçilebileceğini açıkladı.

Cinsel ilişkiye girmeden yarım saat önce alınacak “bekaret hapı” ile kanamanın sağlandığı ifade edildi.

Uzman Dr. Ineke van Seumeren, çok sayıda kızın “kızlık zarı dikimi” için başvurduğunu belirterek, “Müstakbel eşleriyle konuşmalarını tavsiye ediyorum. Ancak bu konunun tabu olduğunun farkındayız.
Başka çaresi yoksa “bekaret hapı“nı veriyoruz” dedi.

alıntı...haberi nette gezerken buldum estetikhaber.com diye bi web sitesinde ilginç geldi paylaşmak istedim

hapı alınca daralttığı için mi kan geliyor yoksa hap sadece kanamaya mı neden oluyor onu anlamadım sadece tek bir hap ne işe yarar ki

Bakalım daha neler duyacağız, taş yağacak başımıza taşşşşşş kafamçokkarıştı

ben de onu anlamadım bide nasıl zamanlama yapılabilirki yani eger kan gelmeye başlıyosa 30. dak sonra hemen diyelimki çiftin işi çıktı bi terslik oldu ilişkiye giremedi e kadın şarıl şarıl kanıcak mı şimdii

Şimdi birde hap çıkdı iyimi Ben herzaman bu düşüncemi savunurum bekaret kişisel bir durum kimseyi ilgilendirmez hesabı sorulmamalıki böyle saçma durumlar yaşanmasın kızların başına bela olmasın aklı başında bir insan zaten bu tip şeylere gerek duymaz o ne öyle yap boz yap boz hayret birşey ya

bu işe çözümler üretildiği sürece bakire sayısıda azalıyor günden güne.

Son düzenleme:
herkesle yatıp, bakire çıkmadı diye karısını boşayan erkeklere mübah bu haplar.
oh gelişsin teknoloji iyice, çok sevindim.laelaelaelaelae

tövbe tövbe bu ne ya o zaman bence ılaca gerek yok
herseyden once ınsanın kendıne olan saygısıdır
ben kızılıgını koruması
diye düşünüyorum
ve yaptıysan yapmıssındır dıger yontemler karsındakı ınsanı kandırmaktan
baska bır sey degıldır

yazık valla gerçekten yazık bide bunları internete veriyolar
onla bunla helalin olmayanlarla yat kalt ondan sonra bakire çık
bu nasıl bi şeydir ya zinaya teşvik ediyolar bekar kızları oh çözüm kolay nasılsa bi hap yut tamamdır
nerde senin onurun şerefin bu hapları
kullanan insan hiçmi vicdan azbı duymazz
şaşıyorum doğrusu
bizim kızlarımız aptallık etsin bilim adamlarıda işi ticarete döksün ne ala valla
bu tür hapların yasak olması gerek bence
herkes aklı başında sonuçta yapmasınlar hata
yapıyolarsada sonuçlarına katlansınlar

biraz acımasızca oldu ama kusura bakmayın
toplumu bitakım etik ahlaki kurallarını ve düzenini zedeleyeceğine inanıyorum

ben bu yazıyı internette gordum ve ilginç geldi burayaaktardım yanlış anlaşılmasın bekar kızların beynini yıkamak degil amacım ayrıca da kaçıncı yzyılda yaşıyoruz ki bi et parçası bilimin konusu olabiliyo!!!bence bekaret=namus değil böyle zihniyetleri kınıyorum şimdi onu bozmadan da dolu şey yapılıyo bence bunları aşalım artık 21. yydayız internet cagındayız ve dunya globalleşiyo insanlar istediğini yapar,kulturler etkileniyo cunku (malesef olumsuz bişey ama )bence iki tarafta bakire olmak zorunda degil ama bu da onumuze gelen herkesle yatıcaz demek değil...

aaa olsun kızlar herşeyi yaşasın bekareti verene kadar ne yapılabiliyorsa yapsınlar onlar bekareti vermediği için namuslu olurlar ama bekareti verip hapı içen namussuz,sahtekar..kadınları bu hale getiren kadın ve erkeklere müstahak bu buluşlar...

Hakeden erkekler var.... Benim bir arkadaşım vardı, yıllar önce aynı mahallede oturuyorduk, beraber okula gidiyorduk.... kız evlendi... bir hafta sonra geri getirdi kocası olacak adam...kan gelmedi diye.... Kızcağız yıllar oldu evinden dışarı çoooook acil bir şey olmadıktan sonra çıkmaz....yüzünü kimse görmez.... Tesettürlü, eğitimli aklı başında bir kızdı,, yani aklından "belki" diye geçen arkadaşlara cevabım, hayır...asla haketmedi...tamamen fizyolojik bir sonuç olarak kan gelmemiş....ve yaşantısı da ailesi de çok mütehasıp bir kızcağızdı....

Bu kızın hayatını o beklenen ve gelmeyen "kan" mahvetti

İşte böyle erkeklere bu ilaç haktır.... içeceksin ilacı gelsin kanlar oluk oluk....

Evet evet..hakediyorlar!!!!!

Vicdan muhasebesine gelince, ömrünün sonuna kadar kocası ve toplum tarafından sürekli suçlu hissettirilmektense, doğruyu sadece kendine saklamak daha mantıklı geliyor bana...

Sadece beni ilgilendiren bir konuda başkasına söz hakkı bile vermem ben!!! Ha karşı taraf bunu istemiyordur amenna,,,kişisel tercih olarak bakarım ama yargılayanın vay haline..

Haberi okuyunca sinirlerim tavan yaptı yineee
bu nedir ya nedir ne?! Cidden utanç verici bişey! başka bişey değil bu..
bir kadının evlilik öncesi ilişki yaşamasına ne karşıyım, nede çokta umrumda
benim karşı olduğum böylesi zihniyet yüzünden kendilerini bu kadar küçük düşürmeleri!
geçmişte ne yaşamışsan, yaşamışsındır kardeşim, yaşadıklarını hata olarak görecektin madem niye böyle işlere kalkışırsın hiç mi ihtimalleri gözönünde bulundurmadın..
Hadi oldu neyse neden daha sonra ''aman buldum birini, kaçırmıyım evleniyim, bakireyim diyede birşekilde yuttururum'' derdine girersin! :bbo:
senin namusunu senden başka kim sorgulayabilir?!
hadi buldun böylesi bir zihniyet sorgulatacağına, sende onunkini niye sorgulamazsın!
erkek geçmişte istediği haltı yer onunki namussuzluk olmazda bir seninki mi olur?!
harbiden anlamıyorum ben bu milleti bu nasıl mide bulantısıdır ya
Mantık almıyor, dini olarak bakayım diyorsun, zina günah olduğu halde sanki bu günah sırf kadına işliyor gibi gösteriliyor(!)
diyorsun ki kimi akıllılar dini bile kendilerine özel araç olarak kullanıyorlar..
Sonrada işte müslüman kadınlar çare istiyor elin hollandalısı bu ilacı yapıyor kim bilir ne paralar dönüyor ortada..
Namusu kurtardık ya helali hoş olsun diyorlardır eminim!
TEK KELİMEYLE İĞRENÇ! kadın kendine dürüst olamıyor artıkk
küçük düşmesi de bir o kadar normal zaten değilmi pppöööff ne desemm boooooş...
bunun erkekler için olanıda var mı bari sengözlerimebaksanab

burada 1000 kişinin artığı olmaktan bahsedilmiyor ki ya da kimse burada laçkalaşmış bir cinsel hayatı savunmuyor bunu savunan birilerinin olduğunu sanmıyorum bu sitede...burada anlatılmak istenen olabilir sevmiştir kız birşeyler yaşanmıştır olmamıştır yarın öbürgün başka bir erkeği sevme hakkı yok mu bu kızın?hem anne baba istediği kadar takip etsin kız yapıcam dedikten sonra ne değer dinler ne örf adet...yani annenin babanın düşüncesi ne olursa olsun bu bir etken değil gençliği etkilemede..gidicem diyene dağlar bile engel olamamış...burada anlatılmak istenen çağın gereği herkes istediği ile beraber olsun değil ya da 1000 kişiyle beraber olmanın iyi birşey olduğu değil.....burada kadınlara 2. bir şansın verilmiyor oluşu bakın 3. 5. 1000. değil 2. bir şans dahi verilmiyor bu yüzden cinayetler işleniyor insanların hayatları karartılıyor..bu buluşla bir masumun da canı kurtulcaksa biri de mutlu olcaksa adamlar iyi yapmışlar bulmuşlar..

bu hapı atıp gece kanaması olunca vicdanını da rahatlatıyo mu ki hap??????? :sm_confused:
ilk geceden kocasını kandıran kadından ne beklenir ki :1closedeyes:

Siz beni yanlış anladınız ben 1000.. kişinin artığı olmaktan bahsetmiyorum yazılarımı duzgunce okuyan anlar DEJENERASYONA karşıyım ama insan eğer böyle bişey yaşadıysa da bunu tum hayatı boyunca çekmemeli...
Türk erkekleri dinde.örfden,adetten behsediyo bakire bayanlarla evlenmek istiyor peki kendileri sütten çıkmış ak kaşık mı yada yatakta sexten anlayan bayan istiyolar...Sonrada 20-25 yıl hayatında hiçkimseyle bi deneyimi olmamış bayanlarla evlenince memnun kalmıyolar.
Ayrıca bu bekaret yuzunden aileler genç kızları korkutuyor kaybetmesinler diye yok çok acır yok kanlı çarşaf falan filan...Sonra da vajinusmus bayanlarımızın sayısı artıyor.
Bekaret yuzunden işlenen töre cinayetlerini de unutmayalım

BEN kimseye her önünüze gelenle yatın demiyorum,dejenere olan,savruk hayatlı insanları sevmiyorum ama bazı erkeklere de bu mübah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…