Bilemiyorum ki değişebiliyor mu diye. Kullandığınız arı sütü karışımının markası nedir? Ben de alıcam da hangi marka alacağıma karar veremedim hepsi güvenilir olmuyor. Beeo ya da eğriçayır düşünüyorumben de hayıt yagı ve arı sütü bal polen karışımının çok faydasını gördüm. tavsiye ederim.
vitamın öneriniz için teşekkür ederim.
yalnız bu başlığı yumurta toplama yerine yumurta dondurma şeklinde değişebilir miyiz ben yapamadım da. belki daha çok kişi görür
Yok ben tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu da tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Beeo ve Eğriçayır ikisinin de kendi internet sitesinde satılıyor alınabilir. Başka güvenilir sitelerden de alabilirsiniz ben öyle yapıcam. Yumurta kalitesi için kullanıcamben hiç markalarına dikkat etmedim açıkçası ama söylediğiniz markalar iyi mi? nerden nasıl temin edilebilir?
siz de mi yumurta dondurmayı düşünüyorsunuz?
Yok ben tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu da tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Beeo ve Eğriçayır ikisinin de kendi internet sitesinde satılıyor alınabilir. Başka güvenilir sitelerden de alabilirsiniz ben öyle yapıcam. Yumurta kalitesi için kullanıcam
2 kez bende yaptırmak istiyorum fakat sürecin bir tanesine 10 bin lira diyorlar bu işler çok maliyetliMerhaba kolaylıklar dilerim yumurta dondurduğnuzda çözme işlemi sırasından hasar embriyo ya göre daha fazla oluyormuş sanırım ama oran olarak bilmiyorum yine de önerdiklerine göre çok da fazla bir oran değil galiba sayınızı buna göre ayarlayabilirsiniz bir de bence maddi durumunuz el verdiği sürece çok miktarda toplatmaya çalışın başka nedenlerle veya nedensiz çok kez transfer gerekebiliyor maalesef çünkü ve yerinizde olsam kaç yıl saklanacağı belli olmadığından ve çok kıymetli olduklarından birden fazla deneme yaparsam farklı merkezlerde yapardım.başlarına bi iş gelirse diye
Merhaba, Bülent Hoca Gonamax, Omepa q10 ve DHEA öneriyor. Ama Dheayı ölçtürmesen bilinçsizce kullanmayın; yararı olacağına zararı olabilir. Q10 sayesinde benim 0,63ten 1,08 e çıktı.merhaba arkadaşlar,
konuyla ilgili başlık açıldı mı bilmiyorum ama 31 yaşındayım. amh 0,7 yumurtalarımı dondurmak istiyorum. malatya da yaşıyorum. benimle birlikte aynı sorunu yaşayanlar varsa burda toplanalım araştıralım birbirimizi bilgilendirelim istiyorum. bir kaç sorum var bilen varsa yazarsa çok sevinirim. ben istanbulda bülent hocamın kliniği ve bahçeci ile görüştüm ama ben biraz maddi imkanlar birazda mesafeler sebebiyle sanırım malatyada yaptıracağım bu işi.
1-yumurta toplama öncesi vitamin kullanmak gerekli midir?
bir arkadaşım istanbulda bülent tıraşa gitmiş tüp bebek öncesi vitamin önermiş çok iyi geldi demişti. ama maalesef isimlerini hatırlamıyor.hocanın yumurta rezervi için önerdiği vitaminleri bilen var mı?
2- donan yumurtalar çözüldüğünde bozulma ihtimali nedir.? embriyolar kadar dayanmıyor diyorlar
3-bu süreçte beraberinde doğal ürünler karışımlar deneyen ve fayda gören var mı?
Merhaba, Bülent Hoca Gonamax, Omepa q10 ve DHEA öneriyor. Ama Dheayı ölçtürmesen bilinçsizce kullanmayın; yararı olacağına zararı olabilir. Q10 sayesinde benim 0,63ten 1,08 e çıktı.
Omega degil de koenzim q10 olabilir miMerhaba, Bülent Hoca Gonamax, Omepa q10 ve DHEA öneriyor. Ama Dheayı ölçtürmesen bilinçsizce kullanmayın; yararı olacağına zararı olabilir. Q10 sayesinde benim 0,63ten 1,08 e çıktı.
Merhaba dhea hormonu vücutta var aslında yaş arttıkça azalıyor, benim mesela fazlaydı bile ondan bende çok sivilce yaptı kullandıkça saçım döküldü. Ölçtürebilirsiniz. Doktor önerirse kullanın direkt. Diğerleri vitamin hiçbir zararı yok. En az 3 ay kullanın dedi bize.Merhabalar, cok tesekkur ederim bu dhea dedigin sey nedir nasil ölculüyo. Diger onerdikleri vitamin mi oluyo. Yumurta toplama öncesi kac ay kullandirdi bu ilaclari
Omepa koenzim q10 içinde hem koenzim hem de omega 3 varOmega degil de koenzim q10 olabilir mi
Merhaba konunun üzerinden biraz gecmis ancak yine de sormak istedim gercekten amh ınız yukseldi mi ve q10 i ne kadar süre kullanmıştınızMerhaba, Bülent Hoca Gonamax, Omepa q10 ve DHEA öneriyor. Ama Dheayı ölçtürmesen bilinçsizce kullanmayın; yararı olacağına zararı olabilir. Q10 sayesinde benim 0,63ten 1,08 e çıktı.
Canım amh ın artmasının bi anlamı yok zaten farklı ölçümlerde en düşük olanı baz alıyorlar 0.3 olduğunu öğrendiğimden sonra hiç baktırmadım artık 1.5 sene sonra hamile kaldım belki 0.1 di belki 0.5 bilmiyorum çünkü önemli olan ultrasonda gözüken folikül sayısı ve kaliteleri.benim 0.8 -1 olup amhı aynı yaşta olduğum bir arkadaşımın yumurta sayısı benden az çıkıyordu mesela.o yüzden amh a değil gözüken yumurtalara ve kalitelerine bakın bence böyle yaptım ben amh moralinizi bozmasın yumurta olduğu sürece şans devam ediyorMerhaba konunun üzerinden biraz gecmis ancak yine de sormak istedim gercekten amh ınız yukseldi mi ve q10 i ne kadar süre kullanmıştınız
Inşallah canım,hepimiz o tek yumurtanin peşindeyizCanım amh ın artmasının bi anlamı yok zaten farklı ölçümlerde en düşük olanı baz alıyorlar 0.3 olduğunu öğrendiğimden sonra hiç baktırmadım artık 1.5 sene sonra hamile kaldım belki 0.1 di belki 0.5 bilmiyorum çünkü önemli olan ultrasonda gözüken folikül sayısı ve kaliteleri.benim 0.8 -1 olup amhı aynı yaşta olduğum bir arkadaşımın yumurta sayısı benden az çıkıyordu mesela.o yüzden amh a değil gözüken yumurtalara ve kalitelerine bakın bence böyle yaptım ben amh moralinizi bozmasın yumurta olduğu sürece şans devam ediyor