• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olup doğum tedavi amaçlı kontrol hapı kullanmak!

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Arkdaşlar 1 sene önce tedavi amaçlı doktor bana yasmin kullanmamı önerdi 3 kutu kullandım adetim düzene girdi kıllama sorunum hafifte olsa durdu ayrıca sivilcelerim geçti hormonlarım düzeldi amaa takii 1 seneye kadar aynı sorunlar tekrarlandı acaba doktor kontrolü dışında kullansam sorun olur mu? yan etkisini görmedim ama gerçekten doktora gitcek vaktim yok 1 kutuda olsa kulansam ciddi sorunlar yaşar mıyım?

bence doktora danışmalısın hiç bir zaman helede bu gibi hapları doktor tavsiyesi dışında kullanmamalısın bende kullanmıştım bekarken jasminn i aynı sorunlar bendede vardı adetim düzene girdi fakat bu sivilcelenme problemi tekrarladı ama sen neyaparsan yap bu hep takrarlar şimdi kız kardeşimdede var adet düzenin oturduysa diğerlerini takm derim ben :))

bence doktora danışmalısın hiç bir zaman helede bu gibi hapları doktor tavsiyesi dışında kullanmamalısın bende kullanmıştım bekarken jasminn i aynı sorunlar bendede vardı adetim düzene girdi fakat bu sivilcelenme problemi tekrarladı ama sen neyaparsan yap bu hep takrarlar şimdi kız kardeşimdede var adet düzenin oturduysa diğerlerini takm derim ben :))

Malsef canım 2 ay gecikti gene o yüzden kullanmak istiyorum..

Bende bekarim doktor banada ayni sorunlardan dolayi yazmisti ama kullanmadim hani diyorlar ya ilk adet gününde basliyacaksin adet olmayan kisi nasil kullanmaya basliyor dügünüm var ekimde be halen baslamadim :30:

Bende bekarim doktor banada ayni sorunlardan dolayi yazmisti ama kullanmadim hani diyorlar ya ilk adet gününde basliyacaksin adet olmayan kisi nasil kullanmaya basliyor dügünüm var ekimde be halen baslamadim :30:

yok canım bende kullandım ama adet günümde kullamadım hatta bittikten sonra kullanmak gerek sonra 7 gün ara verilir adet olunur o arada..

yok canım bende kullandım ama adet günümde kullamadım hatta bittikten sonra kullanmak gerek sonra 7 gün ara verilir adet olunur o arada..

Calistigim icin gidemedim bir türlü en iyisi cabucak gidip doktora danismak :26: Cevabin icin tsk ederim

Back