Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

tşk. şekerim...
Benimde tam sinirli saatime geldi içimden nasıl dualar ettim bi bilsen...
kıme sınırlendın kıs :)))bende dunn bırısıne ole beddualar ettım kı,aılece cnmızı yakan bırısıne,rabbımm ınşşş onun canının yandıgını da bıze gosterır.................... :çok üzgünüm:

=)) benimde yemek saatime geldi. Alah herkesin gönlüne göre versin...
Aminnnnnnnnnn cnmmmmmmmmm aminnnnnnnnnn,ee konusmadık bugun h sonu napıosunuz???
selam fıstıklaaarrr
selam cnm ,hoşgeldın

nerdesiniz beeeeeeeeeeeeeeeeeee :umursamaz:
pembe naptın ? umuyorum görüşmen iyi geçmiştir.......... :Saruboceq:

kıslarrr dualarımız inş kabul olunurrr :Saruboceq:

ben gittim geldim işte insan kaynakları bi hava bi hava haspam sanki küçük dagları ben yarattım modunda klava: gittim görüştüm bu tanısmaymıs nekadar istiyon falan diye eger olursa ikinci bi görüşmeyede gidicem orda belli olcak ama bi sorun olmadı bana göre iyiydi kafamçokkarıştı umarım olur çunku istiyorum burayı :Saruboceq:

ayyyyyyyyyhh o aptallar ole olurlar ztn..ınsan kaynakalrında calısn aptallar ıs aramaya gelenlere,kaderlerı kendı elındeymıs hıssını verıp(kendılerıı ınanmadıgı halde ) havalara gırıolr :umursamaz: aptallarrrrrrrr yaaaaaa arkadasım bı kere bı gorusmeye gtmıs dıokı benı dınlemedı bıle msn de yazısmısss..bıde dıomuskı bız baska bı pozısyon ıcın eleman arıoz...arkadsım demsıkı e ozmn benı nıye yordun buraya..heyy alllaammm yaa

ay hiç sormaaa telde anladım zaten nasıl bi insan oldugunu o ilk gittiğim yer öle değildi işte ama ordada ne uzardım ne kısalırdım artık hayırlısı

Nan kızlar ben sıkıldım yavv...
:))) Kız güldüm valla bende msnde sorayım bu haftasonu napıyo didim :)))
Ben bu haftasonu karşıdayım ablama gidicem...
Belkim beyaz atlı prensimi bulurum, atı olmasada olur...

ilahi cimcime ya alemsin...

ben cumartesi denize gidebilirim, geçen hafta gidememiştim.
pazar günüde bi tanıdığın düğünü var oraya gidicez...

valla düğünde oynucamda bi kafa dengi bullam lazım.. pek tanıdık yok düğünde =)))
zaten çok oynakım =)) küçüklükten beri nerde düğün orda ben =))
ya hele memleket düğünleri olucak... ıstanbulda çok güzel olmuyo düğünnler. ıç anadalodu da üç gün üç gece sürüyo be =))

Valla neresi olduğu pek önemli değil oyun nerde ben orda hatta biz diyeyim çünkü sülalecek severiz oynamayı...
Gelinimizin annesi kapı gıcırtısına bile oynuyonuz diyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…