Neden evlenemiyorum.evlenecek adam gibi adam yok da ondan yada bana denk gelmio.hayırlısı ne ise o olsun.allah kıymetimi bilen insanlara düşürsün aminnnn
vala kıslar gecen sene bu zmanlarda neden bekarız diyodukk bu topiciğin ilk sahiplerinden bitanesiyim cok günlerim geçti burda şimdi ise sunu demek istiyorum kısmetse 20 haziranda düğünüm varinş sizde en kısa zmanda bu mutlulugu yasarsınız
vala kıslar gecen sene bu zmanlarda neden bekarız diyodukk bu topiciğin ilk sahiplerinden bitanesiyim cok günlerim geçti burda şimdi ise sunu demek istiyorum kısmetse 20 haziranda düğünüm varinş sizde en kısa zmanda bu mutlulugu yasarsınız
ayy canım ne kadar güzel Allah mutluluğunu daim etsin :Saruboceq: darısı tüm bekar kızların başına boshayallersmile
Allah tamamını erdirsin canım yaa mutluluğunuz daim olsun a.s. darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan
Canım Allah tamamına erdırsın cok mutlu olursunuz ınsallah
darısı basımıza opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?