Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Neden evlenemiyorum.evlenecek adam gibi adam yok da ondan yada bana denk gelmio.hayırlısı ne ise o olsun.allah kıymetimi bilen insanlara düşürsün aminnnn

Neden evlenemiyorum.evlenecek adam gibi adam yok da ondan yada bana denk gelmio.hayırlısı ne ise o olsun.allah kıymetimi bilen insanlara düşürsün aminnnn

aynen canım evlenıcek adam gıbı adam yok malesef duana canı yurekten amın dıyorum
bu arada kımse ugramıyor buralara kk nın bekar kızları nerelere kayboldu :sm_confused:

vala kıslar gecen sene bu zmanlarda neden bekarız diyodukk bu topiciğin ilk sahiplerinden bitanesiyim cok günlerim geçti burda şimdi ise sunu demek istiyorum kısmetse 20 haziranda düğünüm var inş sizde en kısa zmanda bu mutlulugu yasarsınız

ayy canım ne kadar güzel Allah mutluluğunu daim etsin :Saruboceq: darısı tüm bekar kızların başına boshayallersmile

Allah tamamını erdirsin canım yaa mutluluğunuz daim olsun a.s. darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan

Canım Allah tamamına erdırsın cok mutlu olursunuz ınsallah
darısı basımıza opuyorumnanaktan

ayy canım ne kadar güzel Allah mutluluğunu daim etsin :Saruboceq: darısı tüm bekar kızların başına boshayallersmile

Allah tamamını erdirsin canım yaa mutluluğunuz daim olsun a.s. darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan

Canım Allah tamamına erdırsın cok mutlu olursunuz ınsallah
darısı basımıza opuyorumnanaktan

cok tesekkürler kızlar güzel dilekleriniz için darısı sizin basınıza sabır biraz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…