Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

çok çok incitildim ve artık ben güwenemiyorum...hiçbirine..onada o olmasaydı baskasına da güwenemezdm...zaten evlendikten sonra eger birlikteliğiniz orta halliceyse daha onceden, sonrada pek heyecanı kalmayacaktır sanırım...çok mu umutszm ya...25 ten sonra pek bi umut gornmüor zaten artıkkk...:1no2:

akannehir ooo kuzum neden bukadar karamsarsın bnce daha yolun var sakın ümitsizliğe kapılma..
emin ol neyin nezaman çıkacağı belli olmaz ben herkeze güven demiyorum tabiyki fakat yinede bukadar ümitsiz olma bence:1rolleyes:

haydi bekar kizlar buyrun bizde burda sohbet edelim.... a.s.:enbuyukkk:
-> hala neden bekar oldugumzdan bahsedelım mesela... delikafadulden
yok yok benim evlilik olaylarından ağzım yandı. bir daha öyle kolay kolay evlenmeyi düşünmem kimseyle. en azından uzun bir süre düşünmüyorum çünkü kalbim çok kırıldı (

yok yok benim evlilik olaylarından ağzım yandı. bir daha öyle kolay kolay evlenmeyi düşünmem kimseyle. en azından uzun bir süre düşünmüyorum çünkü kalbim çok kırıldı (

haklisin aynen katiliyorum boswer ya basina bela almaktansa bekar olmak en guzeli ugrasmaya deymez haketmeyenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…