Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Valla ÇoĞu evlenme yolunda olduĞundan kımsecıkler kalmadı hu kızlar azcık buraylada ılgılenın

anlaşıldııı herkes bekarlıkdan sıkıldı galiba

napacaksınız be tez tez gocayı.. yaşayın hayatcığnızı da sonra
:sinifsinif:

geldim kızlar ne evlenmesi kııız dahhak.k nın kadrolu 6 yıllık üyesiiim ben :dance: daha doğruus bu topiğin şhekerim napıon kız özledim valla dur bi sarılam :1hug:

geldim kızlar ne evlenmesi kııız dahhak.k nın kadrolu 6 yıllık üyesiiim ben :dance: daha doğruus bu topiğin şhekerim napıon kız özledim valla dur bi sarılam :1hug:

çiçeğimmmmmmm hoşgeldinnn :1hug:
ayy yokk evlensek bile ayrılmayız.. daha var şimdi kafamızı doldurmayalım kaydirigubbakcemile3
sen uye olalı 6 yıl mı oldu çiçem ?
benim 4. senem heralde vereliniortak

Bende ocakta sözleniyorum ama ne olursa olsun bende diyordum aman banane beeee diye.
ıçimden hep bi ses farklı söylüyordu kendimi bastırmaya çalıştım yani yalan oluryor malesef..

Bende 2 yıl bekarım hemen evlenmiycemm .

şeker kız senin daha önce üyeliğin mi silindi nasıl 6 yıllık üye oluyorsun naaan

Ben sözlüyüm... ama evlilik uzak şu anda..
önce kariyer kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana hazır değilimm yasakkelime

çiçeğimmmmmmm hoşgeldinnn :1hug:
ayy yokk evlensek bile ayrılmayız.. daha var şimdi kafamızı doldurmayalım kaydirigubbakcemile3
sen uye olalı 6 yıl mı oldu çiçem ?
benim 4. senem heralde vereliniortak

h.b tatlım yok ya kadrolu 6 derken önümde da koskoca 6 yıl var öös ye hazırlanıorm o yüzden :roflol:

öyle be canımmm :içelim:

neysa gızlar bana müsade.. yarın sınavım var
çıkayım çalışayım da gene gelirim
gendinize eyi bakın haa öperim sizi çok
görüşürük gene :asigim: :1hug:

öyle be canımmm :içelim:

neysa gızlar bana müsade.. yarın sınavım var
çıkayım çalışayım da gene gelirim
gendinize eyi bakın haa öperim sizi çok
görüşürük gene :asigim: :1hug:

başarılar şekerim dular senin için bizdeduaiisteriz opuyorumnanaktan

Yevrümmm
Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim
Derman yok dizlerimde
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:smiley-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…