• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

export

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
453
25
48
İzmir
Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım

kuzenin kaç yaşında bilemiyorum..
ama yuh artık ya kaçıncı yüzyıldayız..
korunma yönetmlerinden bihaber olmasını geçtim, 5 aylık olana kadar çocuk hiç mi bişi anlamadı?
evlilik dışı yaptıklarına değinmicem bile..
su testisi su yolunda muhabbeti olmuş..
zavallı bebeğe olmuş olan..
kuzenin zevki için sevişmeye devam etsin
nası olsa vicdansız ve ahlaki tüm değerlerini kaybetmiş
bu tür insanlar akıllanmaz, sen de uzak dur bundan

kuzenin kaç yaşında bilemiyorum..
ama yuh artık ya kaçıncı yüzyıldayız..
korunma yönetmlerinden bihaber olmasını geçtim, 5 aylık olana kadar çocuk hiç mi bişi anlamadı?
evlilik dışı yaptıklarına değinmicem bile..
su testisi su yolunda muhabbeti olmuş..
zavallı bebeğe olmuş olan..
kuzenin zevki için sevişmeye devam etsin
nası olsa vicdansız ve ahlaki tüm değerlerini kaybetmiş
bu tür insanlar akıllanmaz, sen de uzak dur bundan

19 yasında daha ..
Olayın detaylarını hıc bılmıyorum zaten sehır dısında gormuyorum ama en azından o bebek ıcın bıseyler yapmam lazım

19 yasında daha ..
Olayın detaylarını hıc bılmıyorum zaten sehır dısında gormuyorum ama en azından o bebek ıcın bıseyler yapmam lazım

bence sapık kuzeninin ve o psikopat herifin dışında kimin yanında büyürse büyüsün yine de daha iyi bi hayatı olacaktır..

bu psıko senın kuzenı hamıle bıraktığı ıcın kaçmış yurtdışına ben sana söylim..

ondan ne kadar baba olur,orasını bılemem..

kuzeninden ne kadar anne olur,onuda bılemem..

kızın bence ortada kaldığı kesın..

annen ne dıyor bu duruma?

bence sapık kuzeninin ve o psikopat herifin dışında kimin yanında büyürse büyüsün yine de daha iyi bi hayatı olacaktır..

Ne olursa olsun bebegıne zarar vermez kuzenım Babasını tanımıyorum ama kuzenımı bılıyorum ..
Yurda verılmesı taraftarı degılım yazıktır gunahtır ..

Çok üzüldüm. Yurtta büyüyecek bir çocuk daha mı ?
Bence bebeğin sorumluluğunu , kuzeninizin annesi almalı.
Maalesef herkes duyacak. Belki de biriyle formaliteden evlenmeli .

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Madem bir şey yapıyor sorumluluğunu almalı .

bu psıko senın kuzenı hamıle bıraktığı ıcın kaçmış yurtdışına ben sana söylim..

ondan ne kadar baba olur,orasını bılemem..

kuzeninden ne kadar anne olur,onuda bılemem..

kızın bence ortada kaldığı kesın..

annen ne dıyor bu duruma?

Oda ne yapacagını bılemıyo hıc bı cozum bulamadık henüz .
Ama cok az bı sure kaldı .. Acele etmemız lazım

Ne cahillik yarabbim!
Kuzenin yurtdışına gidemez çünkü maddi olarak mümkün değil diyosun. Bebeğin babasının gelmesi imkansız mı? Neden kaçmış ki?
Adam psikopat kız cahil ve küçük. O ortamda çocuk sefil olacak.

Çok üzüldüm. Yurtta büyüyecek bir çocuk daha mı ?
Bence bebeğin sorumluluğunu , kuzeninizin annesi almalı.
Maalesef herkes duyacak. Belki de biriyle formaliteden evlenmeli .

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Madem bir şey yapıyor sorumluluğunu almalı .

Bulundukları yerde kımse boyle bişeyı kaldıramaz .. tum aıle orda dogup buyumus ıs ekmek , ev hepsı orada .. Yani tasınamazlar da sanmam boyle buyuk bı fedakarlık yapsın annesı babası ..
Zaten babası ya evden kovar ya da vurur. Onlar yapmasa dayıları amcaları yapacak ..

Ne cahillik yarabbim!
Kuzenin yurtdışına gidemez çünkü maddi olarak mümkün değil diyosun. Bebeğin babasının gelmesi imkansız mı? Neden kaçmış ki?
Adam psikopat kız cahil ve küçük. O ortamda çocuk sefil olacak.

Mafya peşinde gelırse geldiği gun haberı gıdecek vuracaklarmıs .
Zaten normalde de yurt dısında yasıyodu adam

Oda ne yapacagını bılemıyo hıc bı cozum bulamadık henüz .
Ama cok az bı sure kaldı .. Acele etmemız lazım

kızın annesine durumu anlatcaksınız..
hamıle bırakanla kızı görusturmıceksınız..
bebege kızın annesı sahıp çıkacak..

kuzenınde bası bos,dolnmıcak,calısıp çocuğuna bakacak..

19 yaşında her türlü şeyi yaşamış en sonunda hamile kalmış yazık benimde 19 yaşında kardeşim var bu tarz şeyleri duyunca tüylerim ürperiyor...doğurup yurda vermekte kolay değil ki kalbinin taş gibi olması lazım... annesi falan ne diyor 5 aylık çocuk aldırılmaz herkes duyacak mecburen saklaması kolay olmaz çünkü allah yardımcısı olsun...

kızın annesine durumu anlatcaksınız..
hamıle bırakanla kızı görusturmıceksınız..
bebege kızın annesı sahıp çıkacak..

kuzenınde bası bos,dolnmıcak,calısıp çocuğuna bakacak..

Kızın annesı zaten durumu bılıyo ya artık yaka silkelemişler ..
Bıraz rahatına ozgurlugune duskun ve sınır hastası ozunde ıyı ınsan ama yaptıkları artık sınırı astı o yuzden aıle de nefret etti ..
Duzenli calısırmı bılmıyorm . Ama adamın bunu sevdıgını bakacagını bılıyorum .. Onunla evlenmesı lazım ama bu ımkansızlıklarda ne olur bılemem hadı maddıyatı hallettık sanırım dıl bılmesı gerekıyo yurt dısına gtmek ıcın dımı ? o ne olacak kalmıs 3-4 ayı ne ara ogrenecek

Bıraz rahatına ozgurlugune duskun ve sınır hastası ozunde ıyı ınsan ama yaptıkları artık sınırı astı o yuzden aıle de nefret etti ..
Duzenli calısırmı bılmıyorm . Ama adamın bunu sevdıgını bakacagını bılıyorum .. Onunla evlenmesı lazım ama bu ımkansızlıklarda ne olur bılemem hadı maddıyatı hallettık sanırım dıl bılmesı gerekıyo yurt dısına gtmek ıcın dımı ? o ne olacak kalmıs 3-4 ayı ne ara ogrenecek

kuzenının yurt dışına nasıl gıdecegını senın yerıne,o bebegı oraya koyanlar dusunse ya?

herkes gayet large..bıze ne ozaman..

yurt disi dedigin neresi ?

dilin onemli olup olmamasi ona bagli. ama hamile haliyle gidebilirmi, vize verirlermi o da ayri bir konu. gemilerde uluslararasi sularda kaptanlar evlendirebiliyor diye duymustum. belki bisekilde kizla oglani gemide bir araya getirip evlendirebilirsiniz. sonrada annesinin yaninda dogurur.

yurt disi dedigin neresi ?

dilin onemli olup olmamasi ona bagli. ama hamile haliyle gidebilirmi, vize verirlermi o da ayri bir konu. gemilerde uluslararasi sularda kaptanlar evlendirebiliyor diye duymustum. belki bisekilde kizla oglani gemide bir araya getirip evlendirebilirsiniz. sonrada annesinin yaninda dogurur.

Avrupa ulkesinde ..

Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım

Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.

Mafya peşinde gelırse geldiği gun haberı gıdecek vuracaklarmıs .
Zaten normalde de yurt dısında yasıyodu adam

Adamın çifte vatandaşlığı yok sanırım. Olsaydı hemen evlenirlerdi konsoloslukta.
Bir insan kendini nasıl köşeye sıkıştırır bu kadar?
Valla yaşadıkları yer küçük diyosunuz. Babası amcası duyarsa öldürürler diyosunuz. Kaldı ki daha bunun doğumu var karnı da belli olacak.
Kimse istemez ama bana göre tek çıkar yol bu çocuğun yuvaya verilmesi. Ya da başka bir şehirde geçici süre birine emanet verilmesi.

Adamın çifte vatandaşlığı yok sanırım. Olsaydı hemen evlenirlerdi konsoloslukta.
Bir insan kendini nasıl köşeye sıkıştırır bu kadar?
Valla yaşadıkları yer küçük diyosunuz. Babası amcası duyarsa öldürürler diyosunuz. Kaldı ki daha bunun doğumu var karnı da belli olacak.
Kimse istemez ama bana göre tek çıkar yol bu çocuğun yuvaya verilmesi. Ya da başka bir şehirde geçici süre birine emanet verilmesi.

Off hep bu ihtimalller uzerinde duruluyo zaten . Cok zor ya

Back