Bekar kadinlarda karindan yumurta dondurma

Merhaba, bende 26 yaşındayım yumurta dondurma işlemini yaptırmak istiyorum. Herkes Aytun hoca'yı methetmis karindan yapiyor olması beni rahatlatmisti ama sizin Gazi Hoca'yı anlatiminiz da kafam karıştıdı. Aytun hocayi seçmeme sebebiniz nedir herhangi bir olumsuz duyum aldinizmi yoksa yaralanma riski yüzünden mi? Bir de 3 işlemde toplanacak demissiniz her işlem için ayrı ücret mi ödüyoruz yoksa tüm işlemler mi 15 bin lira tutuyor?

Hayır, herhangi bir olumsuz duyum almadım. Aytun hoca güvenilir, cana yakın iyi bir hekim.Benim tek korktuğum karından toplama esnasında başka organlarıma zarar gelmesiydi. O yüzden Gazi hocayı tercih ettim.
Her işlem için üç ayrı ücret ödeyeceğim. Hatta bugün 2.işlemi de yaptırdım.

2.aşama sonucunda kaç yumurta toplanabildi?

Arkadaşlar Ankara'da Prof.Dr .Murat Sönmezer tek kelime profesyonel ... Kalite ... İki kez yaptırdım bekarım karından yaptı ... Sıfır sorun ...Yaş 39 Amh : o.o5 ve sadece tek yumurtam oluştuğu halde iki seferde de başarılı bir şekilde hiçbir vajinal islem olmaksızın yaptı ... Sağlıklı olgun iki adet Oosit dondurdum .. Aytun Hanım maalesef ... Hem sıcak bakmadı hem de değerlerim için çok olumsuz konusmustu gitmedim dolayısıyla ... İyi ki de gitmemiştim ... Fakat 3.sefer İstanbul'da yerleşme durumum olduğu için aynı şekilde bir merkez arayışına girdim ve hayatımın hatasını yaptım İstanbul Tüp Bebek Merkezi ni secmekle ... Asla tavsiye etmedigim bir merkez... Maalesef rakamlar da astronomik olunca ve karından yapabilen hekim sayısı da az olunca böyle araştırıp duruyorsunuz ... Herkesin gönlünce olmasını diliyorum ... Bahçeci göz kırpıyor sanırım manzara onu gösteriyor ... Ama arkadaşımızın anlattığına göre Gazi Hoca da gündeme alınabilir ... İnsanca muamele görebildiğimiz emeklerimizin hayallerimizin heba olmadığı yollara çıkarsın Allah herkesin kalbine göre nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…