Herkese merhabalar, siteye yeni üye oldum. İlk konumun bu olacağını hiç düşünmezdim. Neyse direk konuya gireyim. Ben daha evvel evlenmiş 4 yıl evli kaldıktan sonra eski eşimin beni aldatması sonucu ayrılmış bi bayanım. Bundan yaklaşık 8 yıl once eski eşimle tanışıp evlendik. şuan yaşım 35 hatta, 35 bitiyor 36 ya giriyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Eşimden ayrıldıktan sonra bütün zamanımı ve yasamimi oğluma ayırdım. Bu gecen zamanın beni yıprattığını fark ettim. Artık mutlu olmak istiyorum. hayatımda biri olsun benim derdimle dertlensin, iyi ve kotu günde başımı yaslayabileceğim biri olsun istedim. Ben memurum iş yerinde kendim gibi memur olan biri var. Ayni odayi paylastigimiz icin benim o bosanma sureclerimde nasil sikintilar yasadigima az cok sahit oldu. Bu surecde her zaman mesafesini koruyarak bana yardimci da oldu. Son bir kac aydir yakinligimiz biraz daha artti. Is disindada gorusmelerimiz oldu birlikte daha cok vakit gecirir olduk ve onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sanki hayata yeniden dogmus gibi oldum. Yillar sonra ilk kez boyle hissettim. Oturup dusundukce bu adamdan cok hoslandigimi hatta asik oldugumu anlamaya basladim. Baslarda kendime cok kizdim olmaz siz uygun degilsiniz hem sana mesafeli geliyor, diye ama golun bu, gercekten laftan anlamiyormus. Sizlerden fikir almak istiyorum. Bosanmis ve kucuk cocugu olan bir kandin ile hic evlenmemis bekar bir adam olur mu? Boyle bir iliski yurur mu?
diger bir sorunumda adam benden kucuk 29 yasinda. Yani aramizda 6 yas var. Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.
diger bir sorunumda adam benden kucuk 29 yasinda. Yani aramizda 6 yas var. Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.