Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Ikna olmadim olmakta istemiyorum acaba ben mi cok katiyim diye sizinle konuyu oldugu gibi paylasmaya calisiyorum

bende normal bulmuyorum 40 yaşına kadar evlenmemiş erker normal değil ülkemizde
Bir araştırsan ne pislikleri çıkacak kim bilir aslında rahatsız etmeye devam ederse bir dayağı hak ediyor bunlar bundan anlar

Ikna olmadim olmakta istemiyorum acaba ben mi cok katiyim diye sizinle konuyu oldugu gibi paylasmaya calisiyorum
Siz kati degilsiniz olmasi gerekeni yapiyorsunuz. İstediginiz kadar arkadas olun her ne olursa olun ama lütfen güvenmek inanmak gibi hatalara düşmeyin. Bir kere evlenmissiniz kim bilir ne kadar sevdiniz ne kadar guvendiniz. Sonuc iki cocukla bir basıniza. Şükür ki isiniz gücünüz var bir daha hatali bir tercih yaparsaniz kaybedecekleriniz daha büyük olabilir (paraniz, isiniz, allah korusun evlatlariniz..)

Bence belli bi sure kafanızı toplayın yeni ayrılmışsınız zaten eşinizden cok farkli bi pskolojidesinizdir .Adam senden buyuk ve evli degil bu biraz ilginc acikcası kimse kimseye 2 ayda 3 ayda ölüyorum seni gec buldum kaybedemem diyemez saçma. Iki evladın var kız birde sanırım o kadar pislik bi dunyada yaşıyoruz ki o kotu dusunceler bile aklima geliyor acikcasi .bence artık arkadasda kalma derim yani ufaktn ufaktan arkadşlıginj kes .kizlarin buyusun senin denginde evlenmiş ayrılmis biriyle neden olmasın allah temiz insan cikarsin karsina

bende normal bulmuyorum 40 yaşına kadar evlenmemiş erker normal değil ülkemizde
Bir araştırsan ne pislikleri çıkacak kim bilir aslında rahatsız etmeye devam ederse bir dayağı hak ediyor bunlar bundan anlar
Neden normal değil 40 yaşına kadar evlenmemek benim de en yakın akrabalarım arasında 40 yaşından sonra evlilik yapan erkekler var kimisi maddi sebeplerden evlenemedi kimisine kısmet olmadı diyelim hepside çok iyi insanlar.

Erkeklerin cogu ulasilmasi guc kadinlari sever :) ulasincada tisss :) bu herif bence seni elde etmeye calisiyo yani tek derdi cinsellik :) iki tane kizin varken evlenmezdim ben sanirim..adaminda ole bi niyeti yok bence evlenmek gibi.. baktin araniz iyiye gidiyo kiy bi dini nikah mis gibi :) neden diye sorarsan resmiyette uzerinizde hakki olmasin bence.. tem olsan ok ama cocuklarin ilk sirada olmali..

Benim vakti zamanında tanıştığım bir erkek de eski sevgilisini güya eski sevgilisi cinsellik istediği için terk ettiğini söylerdi ve inatla vaz geçmezdi. Bu adam çarşaf değiştirir gibi sevgili değiştirirdi, hevesini aldığı an başka limanlara giderdi. O inatla vaz geçmeme durumu da seni yatağa atmadan vaz geçmem demek oluyordu. :)
Evli olduğunuzu sanırken adam size yanaşmış, evlenmeyi de düşünmüyor şu anda, 40 yaşında adama ailesi karışamaz, şu yaşta bana bile karışamıyorlar, aile bahane kendi istemiyor. Sizce de amacı, niyeti açık değil mi?

Valla normal olmasina olsunda.. bu erkeklerin tonla kadin girip cikmus oluyor hayatlarina.. benden onceki hayati onemli degil dersen obaska.. ama tabiiki hersey nasip kismet

Bunlari dusundugumden hic kimseyi hayatima dahil etmeyi dusunmedim..istemedigimide binlerce kez soyledim adam aylardir zaman birak olumsuz dusunme tum sorunlari cozucem hersey guzel olacak deyip duruyor

Bunlari dusundugumden hic kimseyi hayatima dahil etmeyi dusunmedim..istemedigimide binlerce kez soyledim adam aylardir zaman birak olumsuz dusunme tum sorunlari cozucem hersey guzel olacak deyip duruyor

Beyfendinin maddi durumu nasil acaba?

Hanımefendi hiçte zor değil çünkü şu an adamın beklentisini karşılıyor mesajlara aramalara karşılık buluyor.
Dini nikah resmî nikah olmadan yapıldığında dinen geçerli olmuyor.

Olur mu 40 yaşına kadar evlenmemiş kadında da,erkekte de kesin vardır bir şeyler (!)

Ah şu önyargılar...

Tek derdi cinsellik cümlesi kırıcı değil mi? Öylede olabilir tabi. 2 kız çocukla evlilik düşünmek gerçekten zor ama ölene kadar yalnız kalmak zorunda mı boşanınca kadınlar? Biraz empati
Evlilik olmasa bile uzun süreli düzgün bir ilişki olabilir.Ayni evi paylaşmak durumunuz için zor gibi.
Dünyada çok kötü insan var evet yalnız hala ıyi olanlar da var.
Tanıma süresini uzun tutun mümkün oldugunca.

Olur mu 40 yaşına kadar evlenmemiş kadında da,erkekte de kesin vardır bir şeyler (!)

Ah şu önyargılar...
31 yaşındayım bekarım nasip kısmet bu işler belki 50 yaşında evleneceğim belkide hiç evlenmiyeceğim haklısınız önyargılar olmazsa illa birşeyler olmak zorunda sanki.

Gercekten cok yoruldum tam kendimi topladim bu adam musallat oldu..rahat yok bana
Nasıl rahat yok sana?
Katıldığım bir kurstaki genç kız sözde sevdiğiyle nişanlıydı,başkalarıyla da görüştüğü için, samimi olduğu arkadaşları onu eleştiriyordu.Onun da savunması şuydu,kızım,rahat bırakmıyorlar ki,napiiim,görüşeyim de, belki peşimi bırakır dedim
Sen herşeyde çocuklarını baz almalısın artık.
Annemin komşusu bekar adam,2 çocuklu kadınla aşkından ölerek evlenmişti.Kadın ağlayarak anlatmış,çocuklarının üzerini örtmeye kalksa gece,adam kıskanıyormuş,ilgilenmesini istemiyormuş çocuklarla.
Bence geri dur biraz,aklını başına al,çocukların zaten yaralıdır,onları sar sarmala...

Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi

Ahahahahahaha
Yaaaaaaa Eski kız arkadaşının cinsellik beklentisi olduğu için kızı terketmiş öyle mi...Ayyy yawrun ne kadar da böyle inançlıymış maşallah tü tü tü....

Yaaa klasik yalan ama acemi abaza yalanı...Seni gözüne kestirmiş cinsellik peşinde, evlilik beklentin olmasın diye de önlemini almış...Bu adamla sevgili olursan sonunda üzülen sen olacaksın. Sana %100 garanti veriyorum...Sakın sakın hem adın çıkar hem üzülürsün..

Sen saf duygular peşindesin de su soylediği lafla adam ortaya koymus kendini...istersen yaşa ve gör

Tarz ve mizac olarak farkli olup karakter ve kafa yapilariniz nasil uyuyor?
Mezhep farkinin sorun olup olmayacağını kendinizden ve aile yapinizdan bilirsiniz az cok..
Evlenmemis erkek-bosanmis kadin mevzusundan ziyade mizaç ve tarz farkiniz beni düşündürdü.. Bi de kotu bi tecrube yasamissiniz, uyuşamadiginiz biriyle bi yola girmeyin derim..

Hanım efendimcim çok özür dilerim, normalde pek kullanmam bu kelimeyi ki aslında salak anlamında bir kelime değil gönlü temiz anlamında olan bir kelimeyi size sormak istiyorum. Saf mısınız? Adam size tabiki bunları diyecek, ben sana cinsellik için yaklaşıyorum der mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…