Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Adam 7 yas buyuk demissin.

Senin de 2 cocugun olduguna gore, adamin 30 sonlari/40larin baslari yaslarinda oldugunu varsayiyorum. O yasta bir erkek olgundur, 2 cocugun sorumlulugunu tasiyabilir diye dusunuyorum.
Yas tabı 1 yere kdr etkı eder anck olgunluk yastan zıyade kısılık ve yaşanmışlıklarla ılgılı sankı...hele kı asıl olgunlaştıran duygular acılar, kayıplar, zorlukların getırdıgı yorgunluk ve yıkımlar bana kalırsa...: )

Aynı durumu arkadaşım yaşadı. Tek fark onun iki değil bir çocuğu vardı. Üstelik adam kız evliyken de ona çok yakın davranıyordu. Boşandıktan sonra daha çok ilgilenmeye başladı ve kız o zaman ilgisini farketti. Çok dürüst biriydi, kariyeri vardı adamın.....sonra kızı evine davet etti bir gün. Niyeti malum. Sonrasında gorusmediler. Bekar bir erkek iki çocuklu bir bayanın sorumluluğunu almaz, tek derdi cinselliktir. Dürüst erkek zaten yok piyasada. Lütfen sizi uzmesine izin vermeyin.

Evlenmeyi dusunmuyorum diye bastan cizgi ceken ve bosanmis kadinlarin pesinde kosan erkekler bana pek asik oldugundan etrafinda dolaniyor gibi gelmiyor niyeyse
maalesef bende böyle düşünüyorum... niyeti ciddi olsa söylerdi . ileride evlilik düşünüyorum eğer kafamız uyarsa vs derdi. belli ederdi kendini güvenilir adam olsaydı...

Eger karakterli olgun bı insan olsa bu şekil davranmazdı. Sen bunu boslukta olduğun için ilgi olarak görüyorsun. Anlattgna gore bence takıntılı biri.

Ha diyince olmaz tabi taniman lazim.bende tek cocuklu bosanmis bir kadinim erkek arkadasim hic evlenmemis.7 yil sonunda iyice tanidim seni tamam evlenebiliriz dedim.o kadar yil beni beklemesi bile cok sey ifade ediyor.
3 5 ayda karar vermemenizi iyice olup tartmanizi tavsiye ederim

Yakın bir arkadaşım tamda böyle evlendi. Kadın çocuklu boşanmış ,çocuğun velayeti kendisinde, erkek hiç evlenmemiş yaş olarak az daha genç ailesinin tek oğlu . Tanıştılar bir sene içinde evlendiler . Bir çocukları da oldu. Mis gibi mutlular. 10 sene olmuştur belki evleneli. Örnek bir çift oldular

ilgisi de beni cok mutlu ediyor

Onu kafanda tartarken ilgisini haric tut. Biliyorsun degisken boyle seyler.

Ben olsam eger birlikte olmaktan hoslaniyorsam flort ederdim. Isin ciddiye gidip gitmeyecegi zamanla belli olur zaten.

Acele etmeyin.
Zamana yayın.
Tabiki gencecik insansınız,flörtte edebilirsiniz,evlenebilirsiniz de ama karşınızdakini iyi ölçüp tartmak durumundasınız çocuklarınızdan dolayı.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Adamın evliliğe niyeti olmadığı belli
Zamana bırakalım demesi ciddi olmadığını gösterir
İlişki yaşamak istiyorsan yaşa ama geleceği planlama bence
Seni üzermiş gibi geldi bana..
Erkekler bir kadını elde etmeye çalışırken senin istediğin bir karektere dönüşebiliyor herkes dürüst değil maalesef bu dünyada

Ilişki hakkınız tabii ama çocuklarınız tepki gösterecektir. Bence onların biraz daha olgunlaşmasını bekleyin. Destek çıkıyor gibi görünseler bile içten içe size kızabilirler.
Annelerinden uzaklaştırmayin

hanginiz daha çok zamana bırakmak istiyor. anlamadım. zamana bırakmak demenin içinde bırakmak var. o diyorsa onun demek istediği zamanla ikna ederim nasıl olsa diye.
bekar erkek birden bire iki çocuk babası olacak bunun stresini kaldırabilir mi onu düşünmeli hemen ilk aklı bilmem neresinden geçeceğine.çünkü sizle beraber 2 tane küçük kızla da bir evde olacak.

Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor
Önce sorunlarını çözsün.kanmayın bu sözlere hiç samimi değil.Güvenmeyin

Soyledimmi saniyorsun daha neler neler saatlerce konustugum oldu..dinlemek istiemiyor bu konulari iyi dusun iyi seyler olcak diyor.hakaretler beddular demedigimi birakmadim.seviyorum senden daha iyisini bulmadim bulamamda diyor
O halde sikayet edeceksiniz rahatsiz ediliyirum diye bu asiri ilgi sahte gibi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…