Beiktaa yakn iyi bir DR ya da Hastaneye ihtiyacm var:( Ltfen

hasret0587

1kız+1oğul +1minnak oğluş daha
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8.609
1.879
:uhm: kızlar 5+2 hamileyim henüz bir doktorum yok bana yardımcı olurmusunuz. iyi bi doktr olsun istiyorum hem beslenmemle hem bebişimle we benle çok iii şekilde ilgilenecek bir dr arıyorum. tawsiyelerinizi bekliyorum..

özel hastane düşünürseniz istanbul cerrahi var fulya da.. biraz pahalı tabi. özel sağlık sigortanız yoksa zorlanabilirsiniz..

merhaba,

hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyiz?

dr.arzu çağdaş benim doktorum. iyi bir doktor ilgisi de güzel. yanlız o da hamile. ağustosta doğuruyor. 1 ay olmayacak. eylül de tekrar başlayacak. hastane normal doğum fiyatı olarak 4400 fiyat verdi bana. indirim yaptırmaya çalışıyoruz. yoksa çok yüksek bir fiyat bu bence...

Selam, Hemen ıstanbul Cerrahi Hastanesinin yanında Aşçıoğlu Plaza'da Dr. Melih Aygün ve kardeşi Mehmet Aygün'ün muayenehanesi var. Her ikisini de kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Melih Bey, çok bilgili ve hastasıyla ilgili bir doktor. Üstelik günün her saati cep telefonundan ulaşabiliyorum.
Muayene ücretleri 150 TL.
Sormak istediklerin olursa özelden mesaj atabilirsin.
Bebeğim hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.

beşiktasta arzu çagdası bende tavsıye edebilirim 3 arkadasımın da doğumunu o yaptırdı ustelk bir tanesi baya sorunluydu ama o kadar guzel atlattırdıkı o dönemi çok iyi bir doktor kesinlikle bende tavsiye ediyorum.

X