Gelinlik Modelleri Beğenmediğim Gelinliğim

gulas78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
7
0
36
Adana
Arkdaşlar,
Gelinliğimi alel acele aldım. ızmir ınci Moda evinden. Ama şuanda binbir pişmanım. Hiç içime sinmedi.
Düğünümde Temmuz'da. Elimden çıkarmak istiyorum. :bbo::bbo:
Resimini eklemek istiyorum, nasıl ekleniyor?
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.

Resimleri ekleyebildim sanırım.

Eklentiler

• $DSC09875.jpg
    $DSC09875.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 135
  • $DSC09874.jpg
    $DSC09874.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 128
cidden seni iri göstermiş ama temmuzdaymış madem düyün neden aceleyle aldın

ya şu resimler neden bukadar küçük oluyor. genelde koyan arkadaşların hep böyle. hiç bir yerini anlayamıyoruz gelinliklerin...

ya şu resimler neden bukadar küçük oluyor. genelde koyan arkadaşların hep böyle. hiç bir yerini anlayamıyoruz gelinliklerin...

eklenti yüzünden galiba.

şu ebatlardan hiçbir şey anlaşılmıyor gerçekten

resmin url sini mesaja ekleyerek yaparsanız daha anlaşılır olur. bilmiyorumkismile

kötü durmuyor cnmmmmm ama tam anlaşılmıyor arkadaşların dedigi gibi...bence kafanı karıştırma mutlu şekilde giyin cnmmm:)

canımm öncelikle şimdiden hayırlı ugurlu olsun sonra hoş gibi duruyo bitanem ama yinede sen bilirsin fıstıgımopuyorumnanaktan

gelinlik seçimine nişanlımla gittim ve acele ettik. satışa çıkardım, gittigidiyor.com'a.
bunu düğünümde giyersem ömrüm boyunca unutmam. içime çok batar...

elimden çıkaramazsam eğer terziye gidip en baştan dikitirecem. aman kızlar dikkat edin benim gibi aceleye getirmeyin ve satıcıya kulak asmayın. nasıl istiyorsanız öle yaptırın gelinliğinizi.

pek zarif göstermemiş seni şişman çıkmışkın içine sinmediyse en mutlu gününde mutsuz olma tabiki önce senin beğenmen gerek

sonuç ne oldu acaba merak ettim uzaktan güzel bir gelinliğe benzio valla benim için gelinlik ayrı bir büyü katıyor geline şişman olsun zayıf olsun farkedilmio die düşünüyorum

bence güzell niye beyenmedinki gerçi önemli olan senin içine sinmesi ama keşke aceleye getirmeseydin yinede

canım öncelikle hayırlı olsun...temmuz ayına daha çok varmış neden bu kadar aceleye getirdin bilmiyorum ama bu gelinlik de öyle kötü durmuyor..terzinle konuşsan belki sevebileceğin hale getirirdi birkaç değişiklik yapardı?hemen olumsuz düşünme bence...

Back