- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Arkadaslarina ne ailene ne gayet herseyin dogal bence oyle sacma sapan boya ombre bilmem ne oynatma sacinla. Pres utuden kafasi yeni cikmis gibi dolasanlarla, bekar gorumce masasiyla dolasanlarin kafasini begeniyor herhalde etrafindakiler.Arkadaşlarım Kaşlarımı ve saçlarımı beğenmiyor ailemden de aynı yorumları duyuyorum... bende saçıma ombre yaptırmaya karar verdim ama saçlarım biraz kabarık ve düzensiz dalgalarım var günlük hayatta kullanırken salkım saçak görünüyor herhangi bir düzleştirici yada maşa hiç kullanmıyorum belkide bu yüzden acaba kat kat kestirmek işe yarar mı yoksa daha da kabarmasına mı yol açar?? Kabaran ve dağınık gözüken saçlarımı nasıl düzeltebilirim?? Ombre de nasıl renk tonu seçme hiçbir fikrim yok daha önce boyatmadım saçım şu an düz kesim ve boyu omuzlarımı geçiyor...birde kaş sorunum var nasıl alırsam kaşımı bilmiyorum...Yorumlarınızı bekliyorum saçını ve kaş resimlerimi ekledim
Saclarin dalgali ve kabariksa sekillendirici krem kopuk tarzi seyler le kullanabilirsin yarim toplayabilirsin, kabarik sac genelde uzun daha kolay olur kisaldikca kafanda bonus gibi toplanabilir.
Ama herseyden onemlisi kimsenin sana ne dedigine bakmamak lazim kasinda da ben cirkin birsey goremedim simdi herkes arap seyhinin ucuncu karisi gibi kalemle cizilmis kaslarla gezdiginden millet dogal kas nasil oluyordu onu unuttu tabi.
Sende yanlis yok sende cirkin birsey yok asil sirazesi kaymis olan o etrafindakilerin bakis acilari. Kendine bosuna dokundurtma kasinla sac rengile oynatma.