• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmiyorum!!

Arkadaşlarım Kaşlarımı ve saçlarımı beğenmiyor ailemden de aynı yorumları duyuyorum... bende saçıma ombre yaptırmaya karar verdim ama saçlarım biraz kabarık ve düzensiz dalgalarım var günlük hayatta kullanırken salkım saçak görünüyor herhangi bir düzleştirici yada maşa hiç kullanmıyorum belkide bu yüzden acaba kat kat kestirmek işe yarar mı yoksa daha da kabarmasına mı yol açar?? Kabaran ve dağınık gözüken saçlarımı nasıl düzeltebilirim?? Ombre de nasıl renk tonu seçme hiçbir fikrim yok daha önce boyatmadım saçım şu an düz kesim ve boyu omuzlarımı geçiyor...birde kaş sorunum var nasıl alırsam kaşımı bilmiyorum...Yorumlarınızı bekliyorum saçını ve kaş resimlerimi ekledim
Arkadaslarina ne ailene ne gayet herseyin dogal bence oyle sacma sapan boya ombre bilmem ne oynatma sacinla. Pres utuden kafasi yeni cikmis gibi dolasanlarla, bekar gorumce masasiyla dolasanlarin kafasini begeniyor herhalde etrafindakiler.
Saclarin dalgali ve kabariksa sekillendirici krem kopuk tarzi seyler le kullanabilirsin yarim toplayabilirsin, kabarik sac genelde uzun daha kolay olur kisaldikca kafanda bonus gibi toplanabilir.

Ama herseyden onemlisi kimsenin sana ne dedigine bakmamak lazim kasinda da ben cirkin birsey goremedim simdi herkes arap seyhinin ucuncu karisi gibi kalemle cizilmis kaslarla gezdiginden millet dogal kas nasil oluyordu onu unuttu tabi.

Sende yanlis yok sende cirkin birsey yok asil sirazesi kaymis olan o etrafindakilerin bakis acilari. Kendine bosuna dokundurtma kasinla sac rengile oynatma.

Arkadaslarina ne ailene ne gayet herseyin dogal bence oyle sacma sapan boya ombre bilmem ne oynatma sacinla. Pres utuden kafasi yeni cikmis gibi dolasanlarla, bekar gorumce masasiyla dolasanlarin kafasini begeniyor herhalde etrafindakiler.
Saclarin dalgali ve kabariksa sekillendirici krem kopuk tarzi seyler le kullanabilirsin yarim toplayabilirsin, kabarik sac genelde uzun daha kolay olur kisaldikca kafanda bonus gibi toplanabilir.

Ama herseyden onemlisi kimsenin sana ne dedigine bakmamak lazim kasinda da ben cirkin birsey goremedim simdi herkes arap seyhinin ucuncu karisi gibi kalemle cizilmis kaslarla gezdiginden millet dogal kas nasil oluyordu onu unuttu tabi.

Sende yanlis yok sende cirkin birsey yok asil sirazesi kaymis olan o etrafindakilerin bakis acilari. Kendine bosuna dokundurtma kasinla sac rengile oynatma.
Açıkçası çok iyisiniz ama gerçek ortada artık bende değişmek istiyorum eleştirilen olmaktan bıktım...hatta kötü bişey olduğu için söylemiyorum Kürtlere benziyorsun iğrenç diyen 1 adet ablaya sahibim toptan değişime karar verdim

Açıkçası çok iyisiniz ama gerçek ortada artık bende değişmek istiyorum eleştirilen olmaktan bıktım...hatta kötü bişey olduğu için söylemiyorum Kürtlere benziyorsun iğrenç diyen 1 adet ablaya sahibim toptan değişime karar verdim

Sana kasini aldirma sacina bakim yapma demiyorum ama elalem dedi diye bu sekilde kendini hissetmene gerek yok.
Ve ablanin dedigini tekrarlamasaydin keske buyuk tepki alacaksin burda...

Kaş şekliniz yüz hatlarınıza göre değişir. bazı yüzlere düz bazılarına kavisli yakışıyor zaten ince kaşlar artık kalmadı herkes hafif kalın bırakıyor daha doğal duruyor...Siz iyi bir kuaföre gidin düz mü kavisli mi olacağına kuaför karar verir yüz şeklinize göre...ama mahalle arası bi yere gitmeyin tabi profesyonel bi kaş tasarımcısı lazım... Saçlarınıza da yine kuaför karar verir rengine ve şekline...biz yüzünüzü vs göremediğimiz için pek yardımcı olamayz bence bu konularda...

Sana kasini aldirma sacina bakim yapma demiyorum ama elalem dedi diye bu sekilde kendini hissetmene gerek yok.
Ve ablanin dedigini tekrarlamasaydin keske buyuk tepki alacaksin burda...
Silicem şimdi ben yorumların olumsuzlugunu anlatmaya calıstım sadece ozur dilerim kimseyi incitmek istemedim

Kaş şekliniz yüz hatlarınıza göre değişir. bazı yüzlere düz bazılarına kavisli yakışıyor zaten ince kaşlar artık kalmadı herkes hafif kalın bırakıyor daha doğal duruyor...Siz iyi bir kuaföre gidin düz mü kavisli mi olacağına kuaför karar verir yüz şeklinize göre...ama mahalle arası bi yere gitmeyin tabi profesyonel bi kaş tasarımcısı lazım... Saçlarınıza da yine kuaför karar verir rengine ve şekline...biz yüzünüzü vs göremediğimiz için pek yardımcı olamayz bence bu konularda...
Aslında kaşlarımı ve saçlarımı çektim ama yüzümü tam göremiyorsunuz tabiki:) arkadaşlarıma soracagım kuaförü iyi bi tanesine denk gelmeyi umuyorum..saç şekli konusunda kat kat kestirmek kabarmasını arttıracak sanırsam düz kesim bırakmak en iyisi mi hanımlar??

Aslında kaşlarımı ve saçlarımı çektim ama yüzümü tam göremiyorsunuz tabiki:) arkadaşlarıma soracagım kuaförü iyi bi tanesine denk gelmeyi umuyorum..saç şekli konusunda kat kat kestirmek kabarmasını arttıracak sanırsam düz kesim bırakmak en iyisi mi hanımlar??
Evet kat kat yaparsanız daha da kabarır. Katlı kesimi genelde ince telli saçlara yapıyolar daha gür dursun vs diye...düz kesim de moda bu sene. Saçlarınız da uzun anladığım kadarıyla makineyle belli bir seviyeden dümdüz keserler güzel olur tahminim...düzleştirici de alacakmışsınız zaten...rengi güzel görünüyor fakat ombre de yaptırabilirsiniz daha ışıltılı durur...siz en iyisi iyi bir kuaför araştırın gerisini onlar halleder tecrübeleriyle zaten...size en iyi neyin gideceğine karar verir

Buradaki yorumları anlamak zor.karşınızdaki insanlar saçın kötü kaşin çirkin diyorsa insan kendini ne kadar begenbilir ki? Dünya güzeli olsan ozgvenin gider kendini beğenmezsin.

Arkadaşlarım Kaşlarımı ve saçlarımı beğenmiyor ailemden de aynı yorumları duyuyorum... bende saçıma ombre yaptırmaya karar verdim ama saçlarım biraz kabarık ve düzensiz dalgalarım var günlük hayatta kullanırken salkım saçak görünüyor herhangi bir düzleştirici yada maşa hiç kullanmıyorum belkide bu yüzden acaba kat kat kestirmek işe yarar mı yoksa daha da kabarmasına mı yol açar?? Kabaran ve dağınık gözüken saçlarımı nasıl düzeltebilirim?? Ombre de nasıl renk tonu seçme hiçbir fikrim yok daha önce boyatmadım saçım şu an düz kesim ve boyu omuzlarımı geçiyor...birde kaş sorunum var nasıl alırsam kaşımı bilmiyorum...Yorumlarınızı bekliyorum saçını ve kaş resimlerimi ekledim
Açıkcası kaşın kötü hemde baya ben kaşa cok dikkat ederim belki de ondan ama güzel olan insan her daim güzeldir o kadar kusur kadı kızında da olur ve tamiri olmayacak şeyler değil kaşını düzgünce aldırıp kalemle boyarsın bi fön çektirip boyatırsın ne olacak

duzlestirici ve masayla boyayla bakım olmaz
haftada bir iki kullansanız yeterli
kabarık olmasının sebebi de nem eksikliği olabilir sampuanlarinizi ona göre değiştirebilirsiniz
ya da yağlarla takviye yapabilirsiniz
kaslariniz da sadece düzeltme istiyor
yakininizda ablaniz arkadaşınız vs. yok mu onların güvendiği bir kuaföre birlikte gidebilirsiniz
bakımlı olacağım diye de saclarinizi yipratmayin kaslariniz da inceltmeyin

Kaslarini aldir kuafor biliyordur emin ol alttan ustten toparla de o halleder ama soyle cok ince yapmasin cok kotu oluyo bence , saclarina da bakim yap rengi cok kotu deil ve sacini kestir oldu bitti

Düzleştirici almaya karar verdim zaten..umarım işe yarar.
Düzleştirici saçlarınızı yıpratır. Profesyonel fön makinesi ile fön çekmeniz daha sağlıklı olur. Tabi ilk zamanlar zorlanırsınız biraz. Sonra alışırsınız. Bir de fönden sonra saç uçlarına çok az saç ucu serumu uygulayabilirsiniz. Kırılmayı önler.

Yahu kalkip bir bardak suyu icmekten aciziz Allah in yarattigi kasa goze laf ediyolar cidden konusacak baska sey mi yok senin kasin soyle senin burnun boyle sen zaten altin orana sahipsin mukemmelsin insanin kalbi guzel olsun art niyetsiz olsun yeter

Kaş şeklinize sadece kaşınızın resmi ile karar verilemez tatlım yüzüne göre bir kaş olmalı yüz şekliniz nasıl yuvarlakmı ince uzun mu vs bunlara göre alıjır

Saçlarına braziliya fönü çektir, bu 6-8 ay saçlarını ipek gibi ve düz yapar. Uygun bi fiyata bula bilirsen çok güzel olur. Keratin düz de diye sanırım diye de ismi geçiyor. Kaşlarına gelince rengi sana göre koyuysa bir açtıra bilirsin hafifce daha sonra aldır. Kaş konusunda ben çok hassasım mesela, çünkü değişim çok fazla ona bağlı, mimik, cazip olma. İstanbulda ya da İzmirde yaşıyorsan kaş alımı için birini tavsiye ede bilirim. Kusura bakmayın bu arada yabancıyım o yüzden türkce çok anlaşılır şekilde yazmaya bilirim

bnm saclarim kdr ince telli,kabaran,kivircik,cok sık sac yoktur eminim...bn kopukle sakinlestiriyorum suya sokmadigim surecede aynen duruyor,tavsiye ederim...kaslarina gelince dogalligini bozmadan sekil verdirebilirsin,bosluklarin varsa kas fariyla doldurursun oldu bitti:) ...ombre yapmani onermiyorum yipranmis saclarin uclarini daha da yipranmis gosteriyor.

Yahu kalkip bir bardak suyu icmekten aciziz Allah in yarattigi kasa goze laf ediyolar cidden konusacak baska sey mi yok senin kasin soyle senin burnun boyle sen zaten altin orana sahipsin mukemmelsin insanin kalbi guzel olsun art niyetsiz olsun yeter
Katılıyorum. İnsanların kaşına, gözüne, saçına kulp bulunmasından, laf edilmesinden hep rahatsız oldum. Bugüne kadar kimse benim kaşıma gözüme laf etmedi ama edilse ağzının payını veririm muhtemelen. Çok ayıp aslında böyle şeyleri konuşmak. Ha tamam konu sahibi buraya gelmiş nasıl yapmalıyım, nasıl olsun diye fikir istiyor söylüyoruz ama arkadaş çevresinin yok senin kaşın şöyle yok buran böyle gibi yorumlar yapması hem ayıp hem kaba geliyor bana. Kim nasıl istiyorsa öyle gözüksün.

canım saç bakımlı olmadıktan sonra ombre olsa ne olmasa ne bakım boya değil ki önce saçlarını yatıstir kendine yüzüne uygun bir kesim falan yaptır

Back