- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Bende değişmek istiyorum kimse için değilSiz kendinizi begeniyorsaniz kime ne..başkaları icin degisiklik yapmayın kendiniz istiyorsaniz yapin bence
Nem maskesi yapıyorum ama çok etki etmiyor kırıklar hep varkaşlarını aldır.
saçlarına haftada 1 nem maskesi yap, sanırım nem ihtiyacından dolayı kabarık.
kırık varsa aldır. boyatmak zorunda değilsin.
Düzleştirici almaya karar verdim zaten..umarım işe yarar.Haftada bir fon çektirip geri kalan günlerde örsen yada topuz yapsan daha bakımlı gorulursun
Düz kaş,kavisli kaş..bilemedim hangisinikaşlarını bende beğenmedim. aldır gitsin özellikle ortadan uçlara doğru
Sizce hangi ton daha iyidir çok sarı bence güzel değil karamel tonu nasıl sizceKaşlarınızı aldırın.
Saçlarınız da ombre olabilir
Duz kas daha modern duruyor ama saclarinla tamamlaman lazimDüz kaş,kavisli kaş..bilemedim hangisini
Siz toplatın ve çok inceltmeyin.Nem maskesi yapıyorum ama çok etki etmiyor kırıklar hep varkaş şeklim nasıl olsun karar veremedim
Evet haklısınız kesinlikle..ama kaş şekline karar veremedimKaslarini begenmedim aldir sekil veridr iyi bir kuafore git..saclarinda duzensiz aslinda alninda bile dalgalar var..onunda caresi slk slk duzlestiriciyle saclarina form vermek ..bakimli olmak kolay degil guzel gorunmek istiyirsun usenmeyeceksin severek yapcakasin
John frieda..şekli olduğu gibi kalsın mı??Siz toplatın ve çok inceltmeyin.
Maske ne yapıyorsunuz
En mantıklı olan bu galiba fikir almak istedim sadeceDuz kas daha modern duruyor ama saclarinla tamamlaman lazim
Ya guzelim kaliteli un yapmis bir kuafore gitsene sen bize anlattiklarini kuafore anlat bastan asaya degistirin beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?