• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmiyorum!!

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Arkadaşlarım Kaşlarımı ve saçlarımı beğenmiyor ailemden de aynı yorumları duyuyorum... bende saçıma ombre yaptırmaya karar verdim ama saçlarım biraz kabarık ve düzensiz dalgalarım var günlük hayatta kullanırken salkım saçak görünüyor herhangi bir düzleştirici yada maşa hiç kullanmıyorum belkide bu yüzden acaba kat kat kestirmek işe yarar mı yoksa daha da kabarmasına mı yol açar?? Kabaran ve dağınık gözüken saçlarımı nasıl düzeltebilirim?? Ombre de nasıl renk tonu seçme hiçbir fikrim yok daha önce boyatmadım saçım şu an düz kesim ve boyu omuzlarımı geçiyor...birde kaş sorunum var nasıl alırsam kaşımı bilmiyorum...Yorumlarınızı bekliyorum saçını ve kaş resimlerimi ekledim

Eklentiler

• 20160807_125319.jpg
    20160807_125319.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 708
  • 20160807_125327.jpg
    20160807_125327.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 691
  • 20160807_125154.jpg
    20160807_125154.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 716
Siz kendinizi begeniyorsaniz kime ne..başkaları icin degisiklik yapmayın kendiniz istiyorsaniz yapin bence

kaşlarını aldır.
saçlarına haftada 1 nem maskesi yap, sanırım nem ihtiyacından dolayı kabarık.
kırık varsa aldır. boyatmak zorunda değilsin.

kaşlarını aldır.
saçlarına haftada 1 nem maskesi yap, sanırım nem ihtiyacından dolayı kabarık.
kırık varsa aldır. boyatmak zorunda değilsin.
Nem maskesi yapıyorum ama çok etki etmiyor kırıklar hep var:( kaş şeklim nasıl olsun karar veremedim

İyi kaş alan bir kuaför araştır kaşlarını çok inceltmeden aldır.
Saçların içinde boyatma bence, fön makinesi veya düzleştirici al düzleştir, bu şekilde kabarık ve dolaşık görünüyor belki de ondan iyi hissetmiyorsundur.

Kat atarsanız saçlarınız olduğundan daha fazla kabarır. Maşa düzleştirici neden kullanmıyorsunuz ki ?
Saçlarınıza ve yüzünüze maskeler yapabilirsiniz. Kaşlarınızı da toplattırın işte bu kadar. Unutmayın çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırEn Büyük KK

Kaslarini begenmedim aldir sekil veridr iyi bir kuafore git..saclarinda duzensiz aslinda alninda bile dalgalar var..onunda caresi slk slk duzlestiriciyle saclarina form vermek ..bakimli olmak kolay degil guzel gorunmek istiyirsun usenmeyeceksin severek yapcakasin

Kaslarini begenmedim aldir sekil veridr iyi bir kuafore git..saclarinda duzensiz aslinda alninda bile dalgalar var..onunda caresi slk slk duzlestiriciyle saclarina form vermek ..bakimli olmak kolay degil guzel gorunmek istiyirsun usenmeyeceksin severek yapcakasin
Evet haklısınız kesinlikle..ama kaş şekline karar veremedim

Kaşlarınızı inceltmeden doğru şekline kuaför daha uygununu size soyler.
Market ürünleri ile değil de doğal hindistan cevizi yağı ile maske yapın

Back