- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.201
Yaşadıklarımdan anladığım bu canım. Herkesin durumu farklılık arz edebilir ancak erkeğin kararlı olmaması kadını çok üzüyor. Öyle bir noktaya gelmemen dileğiyle...
Ben kiracımla görüşeceğim, yarın yıllık kirası doluyor sözleşmeyi yenilemek istiyor ama fiyatta artış olmasın diyor, bilmiyorum alnımda ne yazıyor da insanlar bana bunları reva görüyor. Sanırım çıkacak, hatta ben geçip oturmayı planlar oldum evde ama tadilat işleri var bir yığın, eğer onlara girişirsem 15 günü rahat bulacak, sonrası da ramazan, tatili kısa tutucam galiba.
Yalnız gidicem canım.
Ona kızgınım gerçekten, çocuk değiliz ki biz kaç yaşında insanlarız gönül eğlendiremeyeceğini de biliyor neden üstüme düşüyorsun o zaman gördüğünde peşimdesin, ne gerek var, ortada aşk var da dayanamıyor olsan zaten beni bu hale getirmezsin, ee o zaman? Psikoljik rahatlama seanslarına beni dahil etmiş anlaşılan, şimdi ayağıma getirdim ama istemedim falan diye düşünüyordur diyorum artık ne düşüneyim.
ne düşünürse düşünsün canım... sen ayağına filan da gitmedin davetine icab ettin o kadar ama o ev sahipliği bile yapmayı beceremedi... hiç gururun filan kırılmasın gurursuz olan o zaten... kızmakta haklısın ama ona kızarak bile zamanını harcama canın sıkılıyor çünkü elinde olmadan... keyifli birşeyler yapmayı dene... güzel bir film izle mesela... ben de arkadaşımla buluşacağım o da bizden :)