- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
amiiinnnnn :)
cnm ben yazdıklarınızın hepsini okuyamadım.. okuyim yorumlarımı öle yaziyim :))
Eee dert söyletirmiş şekerim, yaz yaz bitiremedik valla:)) Beklerim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnnnn :)
cnm ben yazdıklarınızın hepsini okuyamadım.. okuyim yorumlarımı öle yaziyim :))
evet cnm işte sorun o, ya bişeyler hissedeceğimiz biri hiç olmazsa :) yaaa şansla mı alakalı ya da yanlış tercihler mi bilmiorum, hoşlandıım insanlarla yürümüor... neyse hayırlısı olsun hepimiz için :)
ya rapunzel, simdi igneyi ona, cuvaldizi kendimize batiralim; sen bu tosbaaya kizip duruyosun da, acaba yeterli sinyal yolluyo musun sen adama? cesaret veriyo musun? tirsiyo kizim bu adam senden bence :)
niye böle oluyor bende bilmiyorum ama olamyınca olmuyor demek fazla seçici olmamak lazım sanıyorum ebn bu ara boşalttım kafamı iyice son sevdamıda (kendimce garibim herşeyden habersiz ne olduguna upğramıştır belkide farkındaysada işlerin böle yüremeyeceğini anlamış olur en azından)son darbeyle tarihe gömdüm şimdi tatil odaklıyım o moddayım akışına bıraktım
Sağol beem yaa, çok tatlısın.
Şimdi gözümün önünde şöyle canlandırıyoprum da kendimi, çantamı onun yanına koymuşum, bieklerimin içini aynı zamanda kol altımı gösteriyorum, o sırada da dudaklarımı yalıyorum, yüz ifadem ciddi, bacaklarımı birbirine dolamışım bi ayakkabımı da topuğumdan çıkarıp çıkarıp sokuyorum, dudağımda da kırmızı ruj var, benim tanıdığım tospaam ya gelip bana "kaç para yavrum?" der, ya da benden sonsuza dek uzaklaşır.
Sağol beem yaa, çok tatlısın.
Şimdi gözümün önünde şöyle canlandırıyoprum da kendimi, çantamı onun yanına koymuşum, bieklerimin içini aynı zamanda kol altımı gösteriyorum, o sırada da dudaklarımı yalıyorum, yüz ifadem ciddi, bacaklarımı birbirine dolamışım bi ayakkabımı da topuğumdan çıkarıp çıkarıp sokuyorum, dudağımda da kırmızı ruj var, benim tanıdığım tospaam ya gelip bana "kaç para yavrum?" der, ya da benden sonsuza dek uzaklaşır.
tosbaan konusunda miskaya katılıyorum canım birazcık cesaretlendir onu bakalım belkide sökülecek ozaman sonucta paylaşımınız var bi kır tabularının bakalım ona birazcık özel olduğunu hissettir senin için benim gibi değilsinya sadece bakışlardan ibaret hoş oda kalmadı artık bende dün geldi benim platoniğim izne ayrılıyo anladığım kadarıyla bi sağa bi sola koşuşturdu durdu bide bi tatlı nar çiçeği tişört giymiş bi yakışmış çirkin şey yaa pofff ama bu sefer yenilmedim uzattı kafasını kapıdan selammm dedi sırıtık sırıtık bende kaldırdım kafamı cok yoğunum edası verdim kendime slm dedim ciddi bi şekilde oldu baktım tutuldu buyrun dedim şu uzun süredir çekmecede bekleyen evraklar için ugradınız sanırım dedim yok ölesine uğradım dedi hımm dedim ee nasılsınız ozaman dedim ben iyiyyimde sen (siz den sene terfi ettik) dedi gülümseyerek gayet iyiym dedim çalışıyorum işte yoğunluk var bu ara dedim gayet sıradan biriymiş gibi davrandım alışkın değil tabi pış pışlanmaya alışmış tarafımdan hıı ii neseeeee dedi nese güle güle size dedim görüşürüz dedi vee gitti niye böle yaptım bilmiyorum ama müthişşş mutlu hissettim kendimi herzaman güler yüzle karşılıyodum ya onu buyur ederdim kahve çay sölerdim ilgli alakalı davranırdım sonuç koca bir hiç oldu bu sefer hiç yüz vermedimmmm ohhhhhh belki çocukluk ettim yok yere kendimce triplere girdim ama böle hissetim sefam olsunnnn
kiz topige yeni gelenlere kotu ornek olmayin, evde kalcaz sizi takip edersek yuz verme verme aferin, canta alan iyi kalpli cocugu da sallama, boyle devam edersen bi sabah klavyenin uzerinde minik bir prens ve yaninda beyaz atini bulacaksin. onlari saksiya ek, her gun sula, 3 vakte kadar (rapunzelin 3 vakti bu) beyaz atli prensin filizlenecek. hatta tomurcuklanirsa, bi kac tane daha yetisir, onlari da topikteki ask magdurlarina verirsin
isvesiz-cilvesiz hatunlar siziii
cnm senin tospaanla hikayenin bi kısmını okudum da ailenle tanışmaktan filan bahsetmişşşş, bu baya büyük bi gelişme deil mi :) yani sana ilgisi olmasa neden böyle bişey sölesin ki :) neyse ben konuyu biraz daha okuyim de herkesin durumu net anliyim yorumları ona göre yapiyimmm:) bu arada bahsettiin sahneyi düşüdüm de cidden çok güldüm
ay ne guldummm ne guldum, delii
hepsini ayni anda yapmiycan kizim, kucuk kucuk dozlarda, vurup kacican. hay allam olcem yemin ediyorum olcem senin elinde
kiz topige yeni gelenlere kotu ornek olmayin, evde kalcaz sizi takip edersek yuz verme verme aferin, canta alan iyi kalpli cocugu da sallama, boyle devam edersen bi sabah klavyenin uzerinde minik bir prens ve yaninda beyaz atini bulacaksin. onlari saksiya ek, her gun sula, 3 vakte kadar (rapunzelin 3 vakti bu) beyaz atli prensin filizlenecek. hatta tomurcuklanirsa, bi kac tane daha yetisir, onlari da topikteki ask magdurlarina verirsin
isvesiz-cilvesiz hatunlar siziii
hayranım senin bu neşene işvene ama napiimm miska adamlar odun elimden bişey gelmez okadar nazlandım işvew cilve iyice naza cekti kendini ben ondan öle davrandım höng die kaldı işte öle ben yaptım pişman değilim diğer adayda cok yoğun bu aralar dün buluşalım die msj attı cok işim vardı ancak bi çaylık bi vaktim var dedim e bende bi saate müsait olurum anca dedi napalım başka sefe dedim artık bende bugünde ortak bi arkadasımızın düğünü var oraya gidicez beraber zorluyorum kendimi valla ya ama olmayınca olmuyorrrrrrrrrrrr
Ne kadan sosyal bir hayatın var ben bi adamla bu kadar gezsem aşık olurdum yaa. :))) Valla dalga değil, doğru yani. Çok mu tipsiz bu adam? Nesi eksik sence?
Sergi olayına gelince canım özel davet etmem gerektiğini hiç düşünmedim inan ki, görgüsüzlük mü bu bilmiyorum o beni ayrıca davet etmişti o dedikten sonra anımsadım, gelse hiç anormal olmazdı ki yaa hatta ben yüzde yüz gelir diye düşündüğümden fotoğraflarda bile üzgün çıkmışım, gelmedi diyee. bu ne naz niyaz. Ben ona gitmiştim ama davet etmese de uğrardım herhalde:44:
anneemmm kizlar ben gidiyoruummm
ege sahilleri beni bekler, 15 gunluk yillik izin beni bekler, sevgilim bekler, bekler de bekler :) size yazamazsam merak etmeyin, oldu mu bu miska demeyin, icine gunes damlatiyor olacak :)
NOT: Havalarin bozacagini, 10-12 derece dusecegini, yagmur yagacagini, benim 2 regl arasinda bi ara kanama yasadigimi ve bugun doktora gittigimi, onun verdigi ilacla 10 gun sonra tekrar kanamam olacagini, hali hazirdaki kanamamin 3-4 gun daha surecegini; butun bunlarin neticesinde de tatilimin berbat oldugunu gormezden geldigimi farkettiniz mi
geldigimde birilerini bulmus ya da elinizdekini degerlendirmis olmazsaniz fena olur bak
yok rapucum ya ne sosyali burda yapacak pek bişey yok malesef hergün aynı şeyler gerçi evet her akşama ufak da olsa bişeyler yapıyoruz aslında havalarda güzelleştiya zaten belirli bi grubuz hiç olmadı bi çay içip açık havada öle dağılıyoruz ama bu ara düğünler arttı ordan oraya dün akşam bi kına bi düğün yaptım mesela arada bide doğum gününe uğradım hışırım çıktı valla
bu benim kankiye gelincede adı üstünde kanki işte nebiliyim çok yakışıklı değil ama fena da değil hani ama arkadaş olarak harika çok güzel de vakit geçiriyoruz derleşiyoruz da kimseye anlatamadığım bazı kırgınlıkları kız arkadaşlarım bilmez ona anlatırım çok güvenirim ona ama o gözle bakamıyorum bu adama çekmiyo beni hiç geçen okdar komikki çok güldüm kendi kendime birazda utandım ama :78:
bu konuşuyo karşımda ben dinliyorum bian kendimi onun yanında düşündüm sarılıyorum öpüyorum falan elini tutuyorum canım,aşkımö bilmeme ne birden irkildim ayy dedim yok hayatta olmaz yapapam nasıl öpüşecem ben bu adamla imkansız yapamam dedim
sonra hem güldüm hem utanmdım işte bilmem anlatabildim mi yakalıyamıyorum o uyumu onda ama o bende en ufak bi ışık görse sökülecek bellii bariz buda üzüyo beni aslında
anneemmm kizlar ben gidiyoruummm
ege sahilleri beni bekler, 15 gunluk yillik izin beni bekler, sevgilim bekler, bekler de bekler :) size yazamazsam merak etmeyin, oldu mu bu miska demeyin, icine gunes damlatiyor olacak :)
NOT: Havalarin bozacagini, 10-12 derece dusecegini, yagmur yagacagini, benim 2 regl arasinda bi ara kanama yasadigimi ve bugun doktora gittigimi, onun verdigi ilacla 10 gun sonra tekrar kanamam olacagini, hali hazirdaki kanamamin 3-4 gun daha surecegini; butun bunlarin neticesinde de tatilimin berbat oldugunu gormezden geldigimi farkettiniz mi
geldigimde birilerini bulmus ya da elinizdekini degerlendirmis olmazsaniz fena olur bak