Beğendiğiniz Yabancı Film,Klip Müzikleri Nelerdir? (soundtrack)

Favorim kesinlikle top gun filminin müziği olan berlinin söylediği Take my breath away... Tek geçerim yani....

pretty woman, gladyatör, pearl harbour, matrix serisi, blade, yeşil yol, kelebek etkisi, ağır roman, 50 ilk öpücük, akıl oyunları, stardust,jackal,daha çok var ama aklıma gelenler şu an yalnızca bunlar.. Bu filmlerı sevıyorum klasikleşti artık evimde:) soundtrack lerden ıse stardust ın muziği..Zaten bizim düğünümüzde şadırvan balo salonuna giriş müziğimizdi :) Bayılıyorum...

Son düzenleme:
kesinlikle Leonard Cohen: Dance me to the End of Love

hepsi gelip gecer ama o kalir

örnek The Jackal filminde büyük güzel bir salondayim yanimda boxlar
Massive Attack ti grubun adi farkli bir muzikleri var.. grup basli basina bi olay bence
ama bi kac gün dinledim unuttum .. cok var böyle bayilip gunlerce dinleyip unuttugum film müzikleri

sonun da laonard cohende karar kildim :)

titanic 'i unutmak mümkün mü? hala bile tüylerim diken diken olur. 28 hafta sonranın müziğini bende beğenmiştim ama kim olduğu konusunda benimde fikrim yok...

aynen katılıyorum, çok etkileyici gelmişti bana da :çok üzgünüm:

diğer bölüme de (sinema tiyatro bölümüne açılan unutulmaz film müziklerine) yazdım bi sürü bir de buraya yazayım,,,,,transporter 2 filminden anggun-saviour,,,,,buydu galiba şarkının ismi...

express kasa filminden bir meksika şarkısı kemo the blaxican-la receta bilmiyorum ben seviyorum meksika şarkılarınıopuyorumnanaktan

mamma mia çook severim abba nın haricinde filmindeki müziklerde gayet başarılı
half light-braveheart ikisindede gayda vardır ve bayılırım dinlemeye
elisa diye bir dizi vardı onunda müzikleri çook güzeldir hatta su anda dinliyorum
herhalde saw ın müziklerini söylememe gerek yok hayatın fonunda çalsa bende milleti doğrayabilirim
amelia o umut mutluluk aşılayan müzikleri
ve favorim operadaki hayalet:asigim:

burda yazanlardan haric ilk aklima gelen:

set it off: en vogue - don't let go

the da vinci code filminin final sahnesinde çalan müzik adı neydi hatırlamıyorum ancak tüylerimi diken diken ediyor.

Kill Bill Soundtrack (You Shot Me Down)

Shivaree - Goodnight Moon (Kill Bill 2 Soundtrack)

Once filminde Glen Hansard & Marketa Irglova - If You Want Me muhteşemm bi şarkı!:KK9:

aklıma gelenlerden ilki amelie filminin müziği gerçekten güzel bir film müziğidir.piyanist filminin soundtrack müziğide etkileyici gelmişti bana

Son düzenleme:
X