- 31 Temmuz 2017
- 14
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Tatlidelikizzz
Ben yeni yeni başlıyorum makyaja.Öneriniz var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 ye bayiliorum bnde. 24 te çok super ve doğalPastel likit mat ruj 20 numara
Mac honeylove
Mac velvet teddy
Evet 20 numara gerçekten hayatımın rengi:) pembe alt tonlu müthiş bir nude. Ayrıca aşırı kalıcı. Cok severek kullanıyorum. Bi ara stoklayacağım malum bu numarayı bulması çok zor oluyor.. :)20 ye bayiliorum bnde. 24 te çok super ve doğal
Bnde ilk firsatta yedekliycem 20 yi. 24 de vazgecilmezim. Muhakkak onuda dene bnceEvet 20 numara gerçekten hayatımın rengi:) pembe alt tonlu müthiş bir nude. Ayrıca aşırı kalıcı. Cok severek kullanıyorum. Bi ara stoklayacağım malum bu numarayı bulması çok zor oluyor.. :)
24 biliyorum canım bana bira turuncu geldi o. Ben rujda daha cok böyle nude seviyorum veya bordo gibi.Bnde ilk firsatta yedekliycem 20 yi. 24 de vazgecilmezim. Muhakkak onuda dene bnce
Vlla bu rujun her no.su muthiş. Herkese tavsiyem :)24 biliyorum canım bana bira turuncu geldi o. Ben rujda daha cok böyle nude seviyorum veya bordo gibi.
Doğal tonlarda olsun diyorsan Mac TaupeBen yeni yeni başlıyorum makyaja.Öneriniz var mi ?