Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hımm onu demek istedin sen anladım ben seni şimdi :kedi::kedi: ne bileyim bana iyi geldi ama demekki ben kendime daha beterini yapıyorum bu bile güzel geldi :roflol::roflol:

Okypetecim ben Angelinanın yuzune estetik yaptrıdıgını dusunuyorum,fotolar düne ait..alındakı kırısıklıklar yok,goz altında kaz ayakları yok..cildi oyle gergin ve puruzsuz ki

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım baktımda gülerken gözkenarında kırışıklıklar olurdu . acaip gergin yüzü .
bu fotoğraflarda. bir oynama var kesinlikle

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kesin botox diyorum bende

Rihannanın rujunu acayip severek kullanıyorum ama maalesef ben beyaz tenli oldugum icin bende bu kadar guzel durmuyor

evet kesin botox diyorum bende

Rihannanın rujunu acayip severek kullanıyorum ama maalesef ben beyaz tenli oldugum icin bende bu kadar guzel durmuyor

botox olabilir haklısın. ya donutcuğum bende beyazım o renklerde ben zombi gibi oluyorum.michael jacksonun ,thrillerında zombilerden farkın kalmıyor...))

beyaz tene ancak bronzlasınca yakısır okypetecim,olsun valla bizde de durdugu pembeler kırmızılar bu tenlerde guzel durmuyor :)))))))))))

Benim de Avril'ın makyajı hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $0_%2818%29.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 44
  • $123.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $avril_04.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $38rw8.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…