Ben Beyhan Budak'ın bir önceki kitabını okuyup çok beğenmiştim. Bu kitabı da okumayı çok istiyorum çıkacağını öğrendiğim günden beri. Paylaşımınızı görünce çok heyecanlandım. Nasıl gidiyor kitap?Anne babanın kendisiyle, birbirleriyle veya dünyayla sorunları varsa çocuğuna sunduğu ayna, kırık bir ayna olabilir. Kırık bir aynanın bize sunduğu görüntü, gerçeğin bozulmuş hali olacaktır. Olduğundan daha çirkin, daha kusurlu ve hatta değersiz...
Beyhan Budak/ Senin Suçun Değil
Beyhan Budak seven beğenir bence:) çok cana yakin ve gercekten kitabını okuyanlara terapi yapar gibi bir yaklaşımı var. Ben beğendim. Cok akademik terimlerin yer aldığı bir eser değil, hani zihninin bir köşesinde bunları az cok duyduğumuz için saklıyoruz da bir türlü uygulayamıyoruzdur ya..şefkatli bir arkadaş tatlı tatlı uyarır. Sevdiklerinden bir türlü kopamayan neticesinde de hep üzülen biri olarak alıntıladığım sayfadan da çok etkilenmiştim.Ben Beyhan Budak'ın bir önceki kitabını okuyup çok beğenmiştim. Bu kitabı da okumayı çok istiyorum çıkacağını öğrendiğim günden beri. Paylaşımınızı görünce çok heyecanlandım. Nasıl gidiyor kitap?
Evet gerçekten Beyhan Budak'ın kitaplarını, yazılarını okurken veya videolarını izlerken "evet işte ben de aynen böyle hissediyorum, böyle düşünüyorum," diyorsunuz. Adını koyamadığınız duygu ve düşüncelerin açıkça ifade edildiğini görmek bile çok güzel.Beyhan Budak seven beğenir bence:) çok cana yakin ve gercekten kitabını okuyanlara terapi yapar gibi bir yaklaşımı var. Ben beğendim. Cok akademik terimlerin yer aldığı bir eser değil, hani zihninin bir köşesinde bunları az cok duyduğumuz için saklıyoruz da bir türlü uygulayamıyoruzdur ya..şefkatli bir arkadaş tatlı tatlı uyarır. Sevdiklerinden bir türlü kopamayan neticesinde de hep üzülen biri olarak alıntıladığım sayfadan da çok etkilenmiştim.
Insan kendinide itiraf edemezken, böyle bir kitapta okumasi demekki normalmiş böyle hissetmem, kendimi kabul etmeliyim olduğum gibi diye düşünmesine sebep oluyorEvet gerçekten Beyhan Budak'ın kitaplarını, yazılarını okurken veya videolarını izlerken "evet işte ben de aynen böyle hissediyorum, böyle düşünüyorum," diyorsunuz. Adını koyamadığınız duygu ve düşüncelerin açıkça ifade edildiğini görmek bile çok güzel.