Gelinlik Modelleri beğendiğiniz gelinlik modelini diktirmek

ben kadıköy tunaliz modada diktiriyorum, 1 hafta sonra resimlerini ekleyeceğim. götürdüğüm modelin aynısını yaptı. yalnız 10 prova sonucunda ve aceleye gelmeyen uzun bir dikim süreciyle.

her başlıkta diyorum. özel diktirecekseniz, asla 3 provayla yetinemezsiniz. ilk astar provasından sonra terziye bırakırsanız 2.ye nerdeyse herşeyi yapmış olurlar, kendi kafalarına göre o da. eğer yanlış giden bir şey olmuşsa düzelttirmek çok zor olur. o yüzden, gelinliğin dikim sürecine dahil olmak istediğinizi terzinize söylemeniz ve onu bezdirmeden mümkünse her aşamada müdahale etmeniz gerekiyor. bu durumda, eğer bütçede yeterince yukarı çıkıp gereken kalitede kumaş kullandırırsanız, dikmemeleri için bir neden yok diye düşünüyorum...

kesinlikle katılıyorum canım sana benim durumu biliyorsunn bişey sorabilirmiyim hangi kumaşı kullandınız siz? ve yapılan drapeler değişebilirmi??

kesinlikle katılıyorum canım sana benim durumu biliyorsunn bişey sorabilirmiyim hangi kumaşı kullandınız siz? ve yapılan drapeler değişebilirmi??

benim drape yapılan bölümümde ipek organze kullandık biz. drapelerimi iğnelemiştik, dikmemiştik, kumaş kesilmişti kesilmesine ama ilkinden çok farklı bir şey istemediğim için kesilmiş kumaşı kullanarak drapeleri düzeltebildik. terzim demişti ki eğer tutturmuş yani dikmiş olsak düzeltilemezdi.

bana isim verebilirmisiniz?

Sevgili minenes seni bıktırmak istemiyorum ama gelinlikle ilgili tüm başlıklarda yorumlarını dikkatle okuyorum.
Daha önce de yazışmıştık, bu başlıkta gördüm senin diktirdiğin yerin Tunaliz olduğunu..
Bu süreçleri profesyonelce atlatmış görünüyorsun rica etsem yardımcı olurmusun, bana kumaş ve dikim göstermedikleri için iğne iplik denen yerle anlaşmamı iptal etmeyi düşünüyorum.
Bu hafta sonu gidicem ve kesin kararımı vermeliyim, çok memnun kaldıysan tunalize gitmemi tavsiye edermisin yoksa anlaşmayı iptal etmeyip her türlü detaya müdahale ederek iğne iplikte de olumlu sonuç alabilirmiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…