• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim tesettürlü gelinlikler ama ufak tüyolarınıza ihtiyacım var !

merhaba bayanlar beğendiğim bir kaç model var bunları yayınlıcam ama sizlerdende fikir almak istiyorum.

Eki Görüntüle 357644 Eki Görüntüle 357647 Eki Görüntüle 357645 Eki Görüntüle 357646 Eki Görüntüle 357648
bu model benim favorim ilk önceliğim bu model tabi bunu dikebilecek usta eller arıyorum (tabi dikim ücretide uygun olacak)

Eki Görüntüle 357649 bu duvak başınıda çok sevdim belki üstteki modele bu duvak yapılabilir diye düşünüyorum sizce ?

Eki Görüntüle 357650 Eki Görüntüle 357653 Eki Görüntüle 357652
bu modellerde düğmeli gelinlikler bu tarzda olabilir eğer sizinde varsa göğsü ve kolları düğmeli gelinlik modeliniz paylaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 357657
buda hoş bir duvak. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53.
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back