• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Beğendiğim peruk modeli sizce nasıl?

Sacın uzunsa kisayi al. Kisaysa uzun al:1: ama sacım ne uzun nede kısa diyorsan bence kısa al:34:

cnm ne bilim kafam karştı :1:
şunlardan hangisini alayamı peki:1:
$GERCEK-SAC-DOGALLIGINDA-KOYU-KESTANE-PERUK__56510513_0.jpg $GERCEK-SAC-GIBI-DURAN-KAHVE-PERUK-PARLAMAZ-SOK-F__56511056_0.jpg $GERCEK-SAC-GIBI-DURAN-PERUK-POSTIS-PARLAMAZ__56511104_0.jpg

bunların hem her rengi varmış

kızlar peruğu aldım geldi 3 gündür evde ama istediğim gibi değildi modeli... kılları falan gerçek saça benziyordu ama gel gelelim modeli eski türk filmlerndeki kadınları saçı olurya olar gibiydi :9:
Bu peruk görerek alınacak bişimiş anladım :19: Ama benm yaşadığım yerde peruk satlmıyor ki :19: İstanbula yolum düşünce bol parayla gideyim de her renk alayım:9:

$Görüntü0861.jpg

siyah saça özlem duyduğum için tek o yönden hoşuma gitti... bazı fotolarda doğal durdu:1: facebook a koydum arkadaşlar saçını mı boyattın dedi:9:

istanbul,izmir,ankara vs. işte büyük şehrlere yolum düşerse... kızıl ve sarı ve açık kahve renklerini alıcam...:9: sonuçta 30 TL çok fazla değil.. üç tanesi 90 lira.... ömür boyu kullanablrsn... evde skılınca makyaj yapıp takıp foto çeknmek için güzel... evli bayanlar içinde çok iyi bence bu peruk:1: ara sıra takarak değişiklk yapılablr.. hem çok bakımlı duruyor parlak duruyor kuaforden çıkmş gibi :1:

bence güzel olmuş.bende sarı saça çok özendiğim için sarı peruk aldım.saçlarım simsiyah boyatırsam yanar filan diye düşündüm.bursada bi mağazadan aldım.160 dedi fiyatını.en kısası 90 liraydı zaten.bayaa gezmiştim ama hep aynıydı fiyatlar.ucuzları güzel gelmedi bana.şimdi takıyomusun diye sorarsan iki kere taktım tabiki evin içinde 10 dakika anca.kaşlarım siyah olduğu için değişik geldi.daha kocamın karşısına çıkmadım öyle.yaa peruk çok güzel ama bana yakışmadı sanırım.satsammı acaba diye düşünüyorum.çok para verdim galiba yaa:)

bence güzel olmuş.bende sarı saça çok özendiğim için sarı peruk aldım.saçlarım simsiyah boyatırsam yanar filan diye düşündüm.bursada bi mağazadan aldım.160 dedi fiyatını.en kısası 90 liraydı zaten.bayaa gezmiştim ama hep aynıydı fiyatlar.ucuzları güzel gelmedi bana.şimdi takıyomusun diye sorarsan iki kere taktım tabiki evin içinde 10 dakika anca.kaşlarım siyah olduğu için değişik geldi.daha kocamın karşısına çıkmadım öyle.yaa peruk çok güzel ama bana yakışmadı sanırım.satsammı acaba diye düşünüyorum.çok para verdim galiba yaa:)

cnm ben olsam satmam... evde dursun :9: eşinin yanında niye takmyorsun cnm, ben olsam ilk eşimn yannda takarım fikrini merak ederm :9: ben dışarda takmayı düşünmedğm için ucuz aldım, senn aldğn daha kaliteldr.. alınmş alınmştr ben olsam satmam canm... Nişanlıma web cam da gösterdm, "bunların her rengini alalım evde takarsın evlennce" dedi :9: bence satma cnm....

Bende onunda sarı peruk sipariş ettim haftaya gelir ins cok heyecanliyim:16:

Alıp almamakla kararsizdim ama kocama sordum "cok sexy olursun" diyince hemen sipariş ettim:1:

Benim saclarım suan kahve reng ve kısa. Bende hafif uzun sarı peruk aldım. Benimkide öyle pahalı bisi degil. Dışarıda takmicam ve o yüzden ucuz bisi aldım. Umarım geldiginde yakışır :))

kaşlarımın rengini açıp deniyeceğim.bide kocamın fikrini alayım o da beğenirse takarım artık sarı saç hevesimi alırım.

Bende onunda sarı peruk sipariş ettim haftaya gelir ins cok heyecanliyim:16:

Alıp almamakla kararsizdim ama kocama sordum "cok sexy olursun" diyince hemen sipariş ettim:1:

Benim saclarım suan kahve reng ve kısa. Bende hafif uzun sarı peruk aldım. Benimkide öyle pahalı bisi degil. Dışarıda takmicam ve o yüzden ucuz bisi aldım. Umarım geldiginde yakışır :))

cnm inşşallah yakışır :9:

Peruk bugün geldi banada yakıştı gibi:1: ama sac cok dökülüyor yaa elime almaya korkuyom:26:
Sizinkide dokuluyomu?? Birazcık maşa ile uçlarını oynasam bisi olurmu acaba:27:

Back