Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ilk koyduğum kısa peruğumu yoksa bunlardan birini mi alsam... aslında uzun almak istemyordum ama.....
Eki Görüntüle 425122 Eki Görüntüle 425123
cnm ne bilim kafam karştı
şunlardan hangisini alayamı peki
Eki Görüntüle 425151 Eki Görüntüle 425152 Eki Görüntüle 425153
bunların hem her rengi varmış
İlk resmi cok beğendim. Bu arada sac rengin ne??
Doğal durmasını istiyorsan sac rengine yakın al ama yokkk farkli olsun diyorsan sarı Yada kızıl al
saçım karamele yakın cnm ben biraz kızıl ya da kahve istyorum
Eki Görüntüle 430893
siyah saça özlem duyduğum için tek o yönden hoşuma gitti... bazı fotolarda doğal durdufacebook a koydum arkadaşlar saçını mı boyattın dedi
![]()
bence güzel olmuş.bende sarı saça çok özendiğim için sarı peruk aldım.saçlarım simsiyah boyatırsam yanar filan diye düşündüm.bursada bi mağazadan aldım.160 dedi fiyatını.en kısası 90 liraydı zaten.bayaa gezmiştim ama hep aynıydı fiyatlar.ucuzları güzel gelmedi bana.şimdi takıyomusun diye sorarsan iki kere taktım tabiki evin içinde 10 dakika anca.kaşlarım siyah olduğu için değişik geldi.daha kocamın karşısına çıkmadım öyle.yaa peruk çok güzel ama bana yakışmadı sanırım.satsammı acaba diye düşünüyorum.çok para verdim galiba yaa:)
peruğu taktığım zaman kaşlarıma bi çare bulayım bari.yoksa gözüm alışmayacak.
Bende onunda sarı peruk sipariş ettim haftaya gelir ins cok heyecanliyim
Alıp almamakla kararsizdim ama kocama sordum "cok sexy olursun" diyince hemen sipariş ettim
Benim saclarım suan kahve reng ve kısa. Bende hafif uzun sarı peruk aldım. Benimkide öyle pahalı bisi degil. Dışarıda takmicam ve o yüzden ucuz bisi aldım. Umarım geldiginde yakışır :))