Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Beğendiğim peruk modeli sizce nasıl?

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
mrb kızlar.... Ben değişiklik olsun diye peruk almak istyorum... takacağımı pek sanmıyorumda sırf heves işte
internette uygun peruklar buldum bi tanesi çok hoşuma gitti... bu arada gerçek saçtan yapılmış perıkları takamıyorum arkadaşlar.. gerçi hoş daha önce hiç takmadımda ama ne bileyim başka canlı bi, insan saçından yapılmış sonuçta içim götürmüyor benm birazda yabancı kıla alerjim var... bi de yapay peruk fiyatları daha uygun .. hemde bayağı bi uygun sonuçta ömrümde kaç defa takacağım bile belli değil o yüzden gidipte orjnal bi peruk alamam.. bi de ünlü hocalardan duydum gerçek saçtan yapılmış peruk takmaya dinimz karşymış.. yani her yönden yapay peruk benm fikrime uyuyor... dediğim gibi sırf meraktan... çok hoşuma giderse belki dışarda bile takablrm.. szice bu peruk nasıl? fiyatıda 30 TL

*PERUĞUN ÖZELLİKLERİ*

* ISIYA DAYANIKLIDIR FÖN MAŞA YAPABİLİRSİNİZ.

*İÇ KISMI ASTARLIDIR KAFA ŞEKLİNİZE GÖRE AYARLANABİLECEKTİR.

*SAGLIK BAKANLIGI ONAYLIDIR KEMOTERAPİ PERUGU OLARAKTA KULLANILABİLİR.

*DALGALI OLAN PERUKLARIN DALGALARI HEMEN AÇILMAZ ÇOK UZUN SÜRE BÜTÜN PERUKLARIMIZI ŞEKİLLERİ BOZULMADAN KULLANABİLİRSİNİZ.

*HİÇ BİRYERDE BULAMIYACAGINIZ MARKA VE ZENGİN ÇEŞİDE SAHİPTİR.

Son düzenleme:
sizn de bu fiyatlarda önerebleceğinz peruk varsa önereblrsnz arkadaşlar?? Bu arada bu çıt çıt falan gördüm nette onlar nasıl acaba? evde kendim takablrmym?? Kuaföre mi yaptrmak gerekr??

internetten peruk filan yada çıt çıt filan alma.Eğer alacaksan kuaförden yada taksimde saç satan yerler oluyor ordan al.hele pazardan filan almaya hiç kalkma ucuz oluyorlar ama platikler şekil veremiyorsun.

Cok güzel ben beğendim. Aslında bende böyle değişik renkte peruk istiyorum. Dışlarda takmam sadece kocam icin

Cok güzel ben beğendim. Aslında bende böyle değişik renkte peruk istiyorum. Dışlarda takmam sadece kocam icin

beğendimmm bende mi alsam ay alayımmmm.hazır saçlarımı kısacık kestirdim renk renk boy boy alayım.
bence fiyat uygun ama dokunmak lazım onun için netten değil de mağzalardan baksanız.boyanan fön çekilenleri bile varmış doğal görünüm ama doğal olmayan.ben izmir'de forbes mağzasında görmüştüm ama denememiştim orda daha uzunu 60 tldi

kendimi dusundum anacimda yeni evli olmama ragmen boyle atraksiyonlarim yok ot gibiyim mubarek, ama kesinlikle arada boyle tatli heyecanlr olmali

Cicim bende yeni evli sayilirim.. Böyle seyler yapalım ki gecelerimiz renklensin

internetten peruk filan yada çıt çıt filan alma.Eğer alacaksan kuaförden yada taksimde saç satan yerler oluyor ordan al.hele pazardan filan almaya hiç kalkma ucuz oluyorlar ama platikler şekil veremiyorsun.

cnm ben muğla fethiyede yaşıyorum burda peruğun p sini bulamazsn yoksa intenetten alırmym hiç... mecburiyetten

cnm bende senn gibi düşünüyorum evde takıcam böyle bazen benm çok canım sıkılıyor.. psikolojim bozukken oturup makyaj yapıyorum işte öyle zamanlarda kulllanmak için istyorum Bi de resmimi falan çekerim face ye koymak için fotoğrafta pek belli olacağını sanmıyorum peruk olduğunun Bi de bende evlennce sen gibi düşünüyorum böyle uzun kısa her renkte alıp evde eşim için takarım tabi evlennce

cnm yaşadığım yer küçük bi yuer malesef burda peruk satılmıyor.. Kuaförlerde de çok pahalı... ben denemek amacıyla... böyle evde cnm sıkıldığında kendimle uğraştğm zamnalar kullanmak için... fotoğrafımı falan çok çekerim ben evde o yüzden cnm benim saçlarım çok uzun ben böyle kısa bi model istyorum ve kahküllü.. fiyatyla herşeyyle tam bana uygun geldi bu cnm özellklernde fön çekiliyor boyanıyor falan yazıyordu da ben uğraşmam böyle kalır... benm saçlarım zaten sarımsı karamel gibi ben siyah istyorum ya da kahve gibi.... hoşuma giderse sonra kızılda alabilirim

Aynen bende canim evde sikilinca makyaj yaparım kıyafetler deneyip bide resim cekerim kadın olmanın en güzel yani bu
Bende bı ara kaynak yapmıştım ve bian up uzun saclara kavuşmak özgüvenimi bulutlara cikartmisti
Arasira değişikler iyidir hep

ay çok hoşsunuz yaaa :) ben de özendim şimdi fiyatı da uygunmuş aslında alsam mı, izmirde pahalı sanki

kızlar ya ilk koyduğum kısa peruğumu yoksa bunlardan birini mi alsam... aslında uzun almak istemyordum ama.....

Sacın uzunsa kisayi al. Kisaysa uzun al ama sacım ne uzun nede kısa diyorsan bence kısa al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…