Cok güzel ben beğendim. Aslında bende böyle değişik renkte peruk istiyorum. Dışlarda takmam sadece kocam icin
Ne oldu kizz ne gulersin
kendimi dusundum anacimda yeni evli olmama ragmen boyle atraksiyonlarim yok ot gibiyim mubarek, ama kesinlikle arada boyle tatli heyecanlr olmali
Cicim bende yeni evli sayilirim.. Böyle seyler yapalım ki gecelerimiz renklensin
yapanlari ayakta alkisliyorum
ahhh ahhh ama bu konularda notum 0
boyle bisey kirk yil dusunsem aklima gelmez
internetten peruk filan yada çıt çıt filan alma.Eğer alacaksan kuaförden yada taksimde saç satan yerler oluyor ordan al.hele pazardan filan almaya hiç kalkma ucuz oluyorlar ama platikler şekil veremiyorsun.
Cok güzel ben beğendim. Aslında bende böyle değişik renkte peruk istiyorum. Dışlarda takmam sadece kocam icin
beğendimmm bende mi alsam ay alayımmmm.hazır saçlarımı kısacık kestirdim renk renk boy boy alayım.
bence fiyat uygun ama dokunmak lazım onun için netten değil de mağzalardan baksanız.boyanan fön çekilenleri bile varmış doğal görünüm ama doğal olmayan.ben izmir'de forbes mağzasında görmüştüm ama denememiştim orda daha uzunu 60 tldi
cnm bende senn gibi düşünüyorumevde takıcam böyle bazen benm çok canım sıkılıyor.. psikolojim bozukken oturup makyaj yapıyorum işte öyle zamanlarda kulllanmak için istyorum Bi de resmimi falan çekerim face ye koymak için fotoğrafta pek belli olacağını sanmıyorum peruk olduğunun Bi de bende evlennce sen gibi düşünüyorum böyle uzun kısa her renkte alıp evde eşim için takarım tabi evlennce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?