• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri beğendiğim nişan elbise modelleri

Tonari to Totoro

Totoro
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
2.299
1.557
398
İstanbul
ben yine kararsız bi insan olarak karşınızdayım..
beğendiğim nişan elbiselerini paylaşmak istiyorum..

$71635-one-shoulder-ballgown-prom-dress-by-jovani.jpg $71635-one-shoulder-ballgown-prom-dress-by-jovanialt2 (1).jpg $71635-one-shoulder-ballgown-prom-dress-by-jovanialt3.jpg

bu model çok hoşuma gitti.
tam yaz kıyafeti.
tabi beyaz olmamak şartı ile..
pudra rengi nişan için daha uygun olurdu sanki...

$9341-painted-chiffon-dress-by-blush-by-alexia.jpg $9341-painted-chiffon-dress-by-blush-by-alexiaalt1.jpg Eki Görüntüle 441463

yine beyaz bir elbise.
bununda renklisi olmalı..

$6144h-dress-by-mac-duggal-ballgowns.jpg $6144h-dress-by-mac-duggal-ballgownsalt2.jpg $6144h-dress-by-mac-duggal-ballgownsalt5.jpg

hem gelinlik hem nişanlık.:37:
ama çok hoş bi kıyafet.
fırfırlı eteği gözümden kaçmadı.. :37:

$86061-dress-by-vizcaya-by-mori-lee.jpg $86061-dress-by-vizcaya-by-mori-leealt1.jpg

nişan için kabarık model tercihim değil ama şu elbisede çok hoş yahu.
prenses gibi. :37:

$modern-nisan-elbiseleri2.jpg $modern-nisan-elbiseleri7.jpg

yine hoşuma giden iki elbise.. :53:

elbisemi aldım :)
o kadar içinde rahat edeeğim bi elbise olsun dedim gittim daracık bi elbise aldım.
elbise çok hoş ama ben içinde hoş olamiyorum.
ne yapsam acaaba..

şu ikinci belinde siyah kuşak olan elbisenin başka bir rengi olsa süper olurmuş. beyaz nişan için bence yanlış çünkü zaten gelinlik beyaz.. ama yazdığın gibi sende farklı bir rengi olsa demişsin bende öyle düşünüyorum ve mutluluklar diliyorum şimdiden:1:

ayy şu katlı pembe ve beyaz olana bayıldım ne kadar güzel bir model çok sade çok hoş abartısız ne güzel bunu arşivime almalıyım:34:

elbisemi aldım :)
o kadar içinde rahat edeeğim bi elbise olsun dedim gittim daracık bi elbise aldım.
elbise çok hoş ama ben içinde hoş olamiyorum.
ne yapsam acaaba..

Aldığın elbiseyi de bizimle paylaşırsan daha rahat yorumlayabiliriz.

Fakat benim gösterdiğin modellerde en çok hoşuma giden şu pembe oldu:
attachment.php

biz ne desek boş ama sana fikir vermek için söyluyorum 2.resimeki elbiseye bende bayıldımmm cnm yaaa cook hosmus ama sen almışsın bileee elbiseni cicinin resini bizle paylaşırsan seviniriz :)

Back