Gelinlik Modelleri Beğendiğim gelinlik modeline dikim için istenen fiyatalr sizce normal mi?

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
kızlar merhabalar...
nasipse eylülde düğün var artık gelinlik için seçim zamanı geldi sanırım...sitedeki yorumlardan epey bişi öğrendim..özellikle minenes arkadaşın bilgileriyle... düğünüm çimlerin üstünde olucak...tül dantel ağırlıklı straplez olmayan bir model istiyorum...ucuş ucuş bi model olmalı ama dantel sevdamdan vazgeçemiyorum maalesef.. eğer öyle olmazsa ilerde hep keşke böyle alsaydım diyecekmişim gibi geliyor..içimde kalmasından korkuyorum... ve daha hiç bir gelinliğe "evet bu" diyemedim..bu isteklerime en yakın modelleri ekliyorum...

fiyatlarda şöyle...
şimdiye kadar 3 gelinlikçiye gittim..ikisi evet bu modeli dikeriz dediler...biri tanıdık vasıtasıyla 3500 den 2800dedi .. biri kullanılacak dantel ve tülleri göstererek 3000-3500 arası dedi...duvak fiyatı etkilermiş...
biri de içlerinde bu modele en yakın olan elindekini değilde bunu değiştiriz dediler..yani pek güven vermedi..ne dantel ne tül pek ilgilenmediler...2400-2700 arası bi fiyat verdi...
ben dikim kalitesinden çok anlamam..hele tüldü falan hiç anlamam..ama özellikle dantel monteli aplike modellerde detaylı kesim veya temiz dikimi fark edebildim bi kaç yerde...

çok uzun yazdım kusura bakmayın...sizde bu tarz bi gelinlik için uygun fiyat nedir???

Eki Görüntüle 417477 Eki Görüntüle 417479 Eki Görüntüle 417480 Eki Görüntüle 417482

Beğendiğin gelinliklerin hiçbirinde kenar dilimi kullanılmamış. Sana fransız kupon değil, onun metrelik kopyaları dantellerden kullanmaları yeterli. 2 metre alsalar zaten dantel kısmı olacak. Tül desen çok uygun bir kumaş. Bence bu gelinliğin ederi, etek komtülle kabartılacak kadar çok kat tülden oluşsa bile 2500 tldir.

Bu tarz bir dantelden bahsediyorum:

canım bi yerde kadın bana "sana dantel sunumu yapıcam" dedi...poşetlerin içinde 5-6 çeşit tam modellerdeki gibi kordoneli olmasada ona yakın adına "kupon" dediği tülün üzerine işlenmiş değişik desenlerde parçalar gösterdi... anladığım kadarıyla onlar o şekilde işleniyor ve birdaha kesime gitmesi gerekmiyor çünkü hiçbir yerinde tül artığı yoktu yani onu direk benim gelinlikteki tülün üzerine monte edecek...aplik dediğimiz olay sanırım...bunlar gerçek fransız danteli dedi bana :) fiyatı bunlar artırıyo dedi..

nasıl daha uygun yapabiliriz dedim? tülün biraz daha ucuzsunu kullanırız dedi..en kötüsü değil...o 500 falan oynarmış...ama 2500 olması için hazır danteller üzerinden kesim yapıp onları kullanması gerekirmiş...senin bu gösterdiğin gibi...ama modellerdeki öyle değil dedi...kaplama dedi onların adınada yanlış hatırlamıyosam...

duvakta uzun olursa kenar suyu uzun gideceği için daha maliyetli olurmuş...3000 yaklaşık kısa duvak için olur dedi...

merhaba,,

uzun duvak malesef bütün gelinlikçiler için çok maliyetli oluyor benim gelinlikçimde suyolu şeklinde uzun duvak için +800 tl ücret istemişti ve ben vazgeçmiştim sonuçta gecenin ilerleyen saatlerinde çıkarıcaksın gerek yok diye düşündüm şimdi dantelsiz uzun duvağım olucak

istanbuldaysan eğer benim gelinlikçimi önerebilirim sana
fiyat olarak çok uygun olduğunu söylemem ama kalite olarak tavsiye ederim
Zeytinburnunda Çağteks diye bir modaevi
benim konularımdada gelinliğimi görebilirsin
sabırla ne istediğimi dinliyorlar ve hep benim istediğim yönde hareket ediyorlar
22 mayısta tekrar provam var yine resim çekip kendi konuma ekleyeceğim
sormak istediğin birsey olursa yardımcı olurum
mutluluklar...

canım teşekkür ederim ilgin için... ama ben izmirdeyim..forumda çağteks ismini çok duydum...

duvak için daha bende çok fikir sahibi değilim...bütün düğün boyunca başımızda kalmayacak doğru :) sadece fotoğraf çektirirken ve nikah esnasında...daha bu detayları inan bilmiyorum sayenizde öğreniyorum :) maliyeti arttıran herşeyden kaçınacağım bu gidişle ama benimkinde en çok fiyatı arttıran dantelmiş....danteller konusunda biraz daha araştırma yapmam gerekiyor sanırım...

ne demek her zmn yardımcı oluruz..keşke aynı şehirde olsaydıkta daha çok yardımımız dokunsaydı..
Bende mine sayesinde dantel konusunda çok şey öğrendim ama şunu farkettimki bir gelinliği gerçekten gösteren şey kaliteli bir dantel oluyor
yoksa işçilik ne kadar güzel olursa olsun dantel yeterince kaliteli değilse gelinlik kendini göstermiyor
iyi bir gelinlik için 3000 tl gibi rakamlar sanki daha makul izmirde belki biraz daha uyguna bulabilirsin
ben gelinliğimi kısa duvağımdaki dantelle beraber 3300 e diktiriyorum..

tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlarıyla aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…