• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik modeli

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
daha düğün tarihim belli değil ama olsun nasıl olsa bi gün evlencez:17:
benim gönlüm bu tarz gelinliklerde
tabi tarlatanı daha geniş istiyorum:39::39::39:

DÜĞÜN TARİHİMİZ BELLİ OLDU:16::16:

30 AĞUSTOS KINA
1 EYLÜL DÜĞÜN :123:

NASİP OLURSA HAZİRANDA İZMİRE GİDECEĞİZ VE BEN İZMİR DE BU TARZ GELİNLİK ARAŞTIRACAĞIM:52: OLMADI GÜZEL BİR TERZİ BULUP DİKTİRTECEĞİM:23:

sizce nasıl?

Eki Görüntüle 292772 $gelinlikler-2010-1.jpg

Son düzenleme:
bende bunu begenmiştiimmm ama gögüs dekoltesi sebebi ile veto edildi :50:

çok güzel bence canım..

Ah ah, pronoviasın 10.000 liraya varan fiyatıyla çoğu kızın sadece rüyasında kalan aglaya :D gelinlik çok güzel tabi. askılar da çok hoş bir hava katıyor. ama çok kopyasını gördüm, pek güzelini göremedim...

ayyy çok güzel beğendim :nazar:

bende canımmm:52:

bende bunu begenmiştiimmm ama gögüs dekoltesi sebebi ile veto edildi :50:

çok güzel bence canım..

saol canım :29:

soldaki benimde hayalimdeki gelinlik...

orijinalini giyebilsem daha ne isterim :16:

bendebende:39:

Ah ah, pronoviasın 10.000 liraya varan fiyatıyla çoğu kız sadece rüyasında kalan aglaya :D gelinlik çok güzel tabi. askılar da çok hoş bir hava katıyor. ama çok kopyasını gördüm, pek güzelini göremedim...

:44:
iyi yapa:44:n yerler var canım inşallah istediğim gibi olur:39:

Süper bir model benimde arsivimde var bu gelinlik. :69:
Umarim istedigin gibi hayallerin gerceklestirip giyebilirsin bu gelinligi. :nazar:

çok güzelmiş bayıldım

sizler beğendikçe ben daha mutlu oluyorum:17::16:
eylül ekim gibi evlenmeyi düşünüyoruz ama bu aileler arasında daha konuşulmadı:4:
nişanlılık dönemindeyiz:38:6. yılımıza gireceğiz aralık 1 de:52:
allah herkezin gönlüne göre versin inşallah:16:en başşta benim:17:

benim hayalimdeki gelinliğin üst kısmı buna benziyor alt kısmı net değil daha :1: yani ben de beğendim zarif bir duruşu var göğüs dekoltesine gelince eğer böyle bir model diktirmeyi düşünüyorsak hafif ilerletebiliriz kumaşı bence.. tabii çok kapatırsak model bozulabilir.. bu haliyle mükemmel tabii giyebilen giysin o gün nasıl olmak istiyorsak öyle olmalıyız değil mi ama :54:

benim hayalimdeki gelinliğin üst kısmı buna benziyor alt kısmı net değil daha :1: yani ben de beğendim zarif bir duruşu var göğüs dekoltesine gelince eğer böyle bir model diktirmeyi düşünüyorsak hafif ilerletebiliriz kumaşı bence.. tabii çok kapatırsak model bozulabilir.. bu haliyle mükemmel tabii giyebilen giysin o gün nasıl olmak istiyorsak öyle olmalıyız değil mi ama :54:

haklısın canım gögsü büyük olanlara tavsiye etmem ama küçük olanlara ideal ve süper bir model bence:52:
1 2 cm den bişicik olmaz ilerletiriz:1:

haklısın canım gögsü büyük olanlara tavsiye etmem ama küçük olanlara ideal ve süper bir model bence:52:
1 2 cm den bişicik olmaz ilerletiriz:1:

ben de küçük göğüslüler için ideal olarak düşünmüştüm :1: hatta göğüs başlangıcından 1-2 santim sonra yaka başlasa daha hoş görünür bence ama dış etkiler yüzünden kumaşı ileri çekmek durumunda kalabiliriz malesef :26:

iyi geceler kızlar gelinliğini alan varmı?aramızda

almadım çünkü daha tarihim bile belli değil
ama bu tarz bir gelinlik alacağım inşallah:52:

çok çok guzell cnm mutluluklar

sağol canım:38:

ben de küçük göğüslüler için ideal olarak düşünmüştüm :1: hatta göğüs başlangıcından 1-2 santim sonra yaka başlasa daha hoş görünür bence ama dış etkiler yüzünden kumaşı ileri çekmek durumunda kalabiliriz malesef :26:

bende aynı düşünüyorum canım:72:
abartmamak da lazım çok açık benim de hoşuma gitmez göğüslerim ortada olmasın çok:17:

Süslü gelinliklere bayılırım kabarık şıkırtılı pıkırtılı :)
Harika canım, mutluluklar..

saol canım :38:

Back