gördüm duygucuğum bence çok hoş değil bu modellerdaha taşlı eteği fırfırlı dantelli modellere baksan ya prenses gibi gözükürsün onların içinde
mutluluklar diliyorum şimdiden
Allah tamamına erdirsin... seçmiş olduğunuz gelinlik çok zarif ve hoş görünüyor.. fazla abartmaya gerek yok ( kişisel tercihim)
üzerine de dağınık topuz çok yakışır, aralarında ufak tefek boncuklu çiçekli tokalar falan..
şekerim beğendim modeli güzel ki sonuçta kendi zevkin bana kalsa taştan tuştan uzak bi model tercih etmem bide ben etekleri uçuş uçuş olanları daha çok begeniyorum istersen değerelendirebilirsin hem sade hem şık olabiliyolar..birde 2 parça sanırım seçtiğin gelinlik tam göremedim ama rahatlığın açısından tek parça modellere bakarsan bence daha memnun kalırsın görümcemden biliyorum kız altını ayrı üstünü ayrı toparlamaktan oynayamamıştı bile şimdiden hayırlı olsun inş.ağzınızın tadı hiç bozulmasın öptümnanaktan
bence güzel ve ağır.
bende sadelikten yana olduğum için beğendim gelinliğini.
Allah bir ömür boyu sağlıklı,mutlu,saygılı ve huzurlu bir yuva nasip eder.
şimdiden mutluluklar.
Çok tşk ederim yorumlarınız için.İçim rahatladı valla. Temmuzda düğün ama şimdiden araştırmaya başladım. eğer sizde de güzel modeller varsa paylaşır mısınız.Lütfenn
bence gelinlik biraz gösterişli olmalı dantelli ya da işlemeli şık olmalı.
eklediğiniz gelinliği beğendim ama biraz daha model baksan belki daha çok beğeneceğin şeyler bulabilirsin.
hos bir gelinlik ama ben gelinligin altini ustu kadar begenmedim, bu tur modeller gozume hitap etmiyor.
ustu cok guzel ama altini daha degisik dusunun bence :81:
Allah bir yastikta kocatsin simdiden
Alt kısım basit duruyor kanımca. Ama siz beğendiyseniz sorun yok. Değiştirme şansınız varsa düşünün derim sade olsun gene ama uğraşılmamış havası da vermesin. Herşeyden önemlisi mutluluklar