- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi kardelen3434
-
Omuzlarindan sallanin tul gelinligin modelini baya bi kapatmis.
Hos olmamis.
Basina gelince, bir cok kapali gelinbasindan guzel. Ben yinede daha sade birsey tercih ederdim galiba.
Eki Görüntüle 360316 Eki Görüntüle 360317 Eki Görüntüle 360318 Eki Görüntüle 360319 kızlar bunları beğendim baş şekilleri çok ama çok hoşuma gitti fatihdede buna benzer bi gelinlik giydim ve adeta büyülendim ama o gelinliği internetten bulamıyorum ep parça parça buldum ama bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz ?
canım bende çok çok sade gelinliklerden hoşlanmam aslında..içimde kokoşluk vardır..pırıltı severim taş severim ama burda olay çok abartılmış..şöyle söylyim..baş kısmında ayrı detaylar, kol kısımlarında ayrı detaylar,gövde kısmında ayrı işlemeler,etek kısmında yine işlemeler çok goz yoruyor..hele ikinci resimde kollarda ve baş kısmında sallanan iplere hiçbir anlam veremedim.. yani detay üstüne detay..sende inci taş seviyorsun anladığım kadarıyla..bu detayı kullanabileceğin yerler seç..mesela en cok etek kısmında gormek istiyosan oraya veya en cok govde kısmında seviyosan oraya eklettir ama boydan boya inci taş yaptırma..pelerin güzel bir detay olabilir..benmde bu konuda cok bilgim yok ama etek uclarına koyduracagın detaydan pelerin uclarınada koydurtup bir uyum yakalayabilirsin..bu haliyle gövde kısmın sade olup baş kısmına yine ufak detaylar ekletebilrsin die düşünüyorum...yani hem şık hem sade olmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?