• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beğendiğim Gelinliğim arkadaşlarr Sizce nasılll

kardelen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
658
6
96
$Untitled 1.jpg $430674_351921841506708_202796509752576_1125488_1235030700_n.jpg $418506_352540148111544_202796509752576_1127532_667542653_n.jpg $395864_331652130200346_202796509752576_1073587_1622136862_n.jpg kızlar bunları beğendim baş şekilleri çok ama çok hoşuma gitti taşları çok fazla ama ben bunlarda biraz daha sadeleştirme yapsam? fatihdede buna benzer bi gelinlik giydim ve adeta büyülendim aynen dediğim gibi biraz daha sadesiydi bunları taşlar birazda ha azdı üst kısmında serpiştirilmiş gibi güpürlerin arasında taşlar vardı çok azdı etektede azcık taş vardı fazla değildi oda pelerinliydi pelerin çok hoş duruyoru ve kollar bombeliydi. baş da biraz daha sadesiydi ama yine böyle taşlıydı. baş örtü gibi yapmaya çalışmışlar fes gibi başa geçirdiler kuaföre bile gerek kalmıyo bununla direk başa geçiriyosunuz o kadar ama o gelinliği internetten bulamıyorum hep parça parça buldum bunlar farklı benm beğendiklerim değil bunun sadesini düğünün ben gelinlikçime göstersem ve taşları biraz daha sadeleştirip daha şık bir hale getirilebilirmi pelerin olayını özellikle çok hoşuma gitti sizce bir işe yararmı ama bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz ?

Son düzenleme:
canım bana çok incili taşlı geldi...gözüme çok karışık görundu..daha sadesini tercih ederdim ben olsam..ama tabi herkesin zevki ayrı..

yok cnm gelinliğin tam modeli bu değil işte dediğim gibi bende bi gelinliğin bi yerini diğerin bi yerini beğeniyorum dediğin gibi bana da çok taşlı geldi gelinlik ama ben onları azaltıcam biraz daha sade hale getiricem ama baş modeli kötümü hani o çok hoş değilmi. bide pelerin olması çok hoşuma gitti pelerini çok hoş duruyo bide kollarıın bombeliği yani gelinlği orasını burasını değiştire değiştire bişiler yapmak istiyorum sizce güzel olmaz mı pelerin ?

canım zevk senin tabi ama ben böyle bir gelinliği tercih etmezdim.

açıkçası pek hoş görünmüyo.genede zevk senin ama daha sade modeller gelini ön plana çıkarıyo.bu gelinlikte gelinliğe bakmaktan insanın yüzüne bakmazlar

doğru diyosunuz bende beğendim sadece işte sizinde fikirlerinizi alıyım dedim hafata kadar daha çok fikir değiştiririm :) :)

Omuzlarindan sallanin tul gelinligin modelini baya bi kapatmis.
Hos olmamis.
Basina gelince, bir cok kapali gelinbasindan guzel. Ben yinede daha sade birsey tercih ederdim galiba.

Omuzlarindan sallanin tul gelinligin modelini baya bi kapatmis.
Hos olmamis.
Basina gelince, bir cok kapali gelinbasindan guzel. Ben yinede daha sade birsey tercih ederdim galiba.

doğru söyliosun ama arkası ona göre bi model olursa zaten ona pelerin deniyo oda bi model oluo normalde pelerin gelinlikler yani benim çok hoşuma gidio da ondan dolayı gelinliğin iç bölüm sade olurda ben size pelerin ve başı göstermek için ekledim bunları hani bu gelinliği beğenmedim bende zaten çok şatafatlı benm fatihde giydiğimi görseydiniz anlardınız ne demek istediğimi ama resim çektirmediler. bide gelin başlarını çok kötü yapıolar bunlar bana çok hoşuma gitti açıkçası diğer gelin başlarına bakınca gözüm korktu yani

Eki Görüntüle 360316 Eki Görüntüle 360317 Eki Görüntüle 360318 Eki Görüntüle 360319 kızlar bunları beğendim baş şekilleri çok ama çok hoşuma gitti fatihdede buna benzer bi gelinlik giydim ve adeta büyülendim ama o gelinliği internetten bulamıyorum ep parça parça buldum ama bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz ?

canım bende çok çok sade gelinliklerden hoşlanmam aslında..içimde kokoşluk vardır..pırıltı severim taş severim ama burda olay çok abartılmış..şöyle söylyim..baş kısmında ayrı detaylar, kol kısımlarında ayrı detaylar,gövde kısmında ayrı işlemeler,etek kısmında yine işlemeler çok goz yoruyor..hele ikinci resimde kollarda ve baş kısmında sallanan iplere hiçbir anlam veremedim.. yani detay üstüne detay..sende inci taş seviyorsun anladığım kadarıyla..bu detayı kullanabileceğin yerler seç..mesela en cok etek kısmında gormek istiyosan oraya veya en cok govde kısmında seviyosan oraya eklettir ama boydan boya inci taş yaptırma..pelerin güzel bir detay olabilir..benmde bu konuda cok bilgim yok ama etek uclarına koyduracagın detaydan pelerin uclarınada koydurtup bir uyum yakalayabilirsin..bu haliyle gövde kısmın sade olup baş kısmına yine ufak detaylar ekletebilrsin die düşünüyorum...yani hem şık hem sade olmalısın..

Son düzenleme:
canım bende çok çok sade gelinliklerden hoşlanmam aslında..içimde kokoşluk vardır..pırıltı severim taş severim ama burda olay çok abartılmış..şöyle söylyim..baş kısmında ayrı detaylar, kol kısımlarında ayrı detaylar,gövde kısmında ayrı işlemeler,etek kısmında yine işlemeler çok goz yoruyor..hele ikinci resimde kollarda ve baş kısmında sallanan iplere hiçbir anlam veremedim.. yani detay üstüne detay..sende inci taş seviyorsun anladığım kadarıyla..bu detayı kullanabileceğin yerler seç..mesela en cok etek kısmında gormek istiyosan oraya veya en cok govde kısmında seviyosan oraya eklettir ama boydan boya inci taş yaptırma..pelerin güzel bir detay olabilir..benmde bu konuda cok bilgim yok ama etek uclarına koyduracagın detaydan pelerin uclarınada koydurtup bir uyum yakalayabilirsin..bu haliyle gövde kısmın sade olup baş kısmına yine ufak detaylar ekletebilrsin die düşünüyorum...yani hem şık hem sade olmalısın..

heh işte canım bende bunu demek istedim gelinlikler çok aşırı evet ama bende bu resimleri koyarken bu modelleri beğendim ama nasıl yapabilirim diye fikir istedim sizden pelerinlerin ucuna da taş atabilirsin hafif dedin ya o çok aklıma yattı dediğin gibi taşları çok ama çok azaltıcam zaten sadeleştiricem biraz daha benm en çok aklıma yatan baş kısmı ben diğer gelin başlarını gördüğümde şoka uğradım açıkçası kızların gelinlikleri harika gelin başı arkadan harika ama önden bakınca gelinlerin başlarını çok felaket yapıyolar kızlar şekilden şekile giriyo yani bunları görünce gelin başından acaip korktum. ama bunları görünce içim rahatladı bu kadar taşlı alamayız zaten fiyatı uçuyo taş olunca . ben gelinliğimi diktiricem şimdi bu taşları olabildiğince azaltıp daha güzel yerlerine koyarsam hem şık hem güzel olur aynen senin tarifin gibi bende böyle fikirler almak için buraya konu açtım. fikirlerine bayıldım bunları gelinlikçime kesine kesin söyliycem

canım bu pelerinli gelinliklerden bu sene herkeste vardı...Daha doğrusu sanki başka gelinlik kalmamış gibi herkes pelerinli tercih etmişti...Ben işlemelerini...vs çok beğeniyorum ama bi de şu var = Arkadaki pelerin gerçekten gelinliği basit gösteriyor çok afedersin ama nişanlımın değimi ile (hayalet gelinlik) :) Bence daha farklı bakabilirsin :34: Umarım güzel bi gelinlik tercihi yaarsın şimdiden mutluluklar dilerim...

ben de böyle bir peler,n diktiriyorum ama tamamen tesettür amaçlı benimkisi ve bunun gibi baştan gelmeyecek omuzlarımdan olup göğüslerin üzerine de gelecek.
bu tarz bi pelerin denedim ben çok da hoşuma gitmişti ama başlarını beğenmiyorum.. bir de gelinlik çok taşlı ve çok göz yorucu bence. benim gelinliğim daha sade.

açıkcası ben fazla karışık buldum.birde kol detayı kötü görünüyor daha değişik şekilde olabilir bence cnm

canım istediğin gelinlik modelini daha yeni gördüm :) pelerin olayına bayıldım ama hareketi çok engellerse... gerçi sen verdin siparişini :8: bakalım nasıl olacak, çok merak ediyorum. pelerinli mi olacak burdaki gibi?

Back